keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Maaliskuun kosmetiikkaostokset

Viime kuu meni melko siististi tai en ainakaan pistänyt ihan ranttaliksi kosmeostojen kanssa. Tässä kuussa odotin enemmän kuin kuuta nousevaa Jeffree Starin Love Sick -palettia myyntiin. Mä tiedän että moni muukin sitä himoitsee. Viikko sitten ilmoitettiin paletin tulevan parin viikon sisällä mutta ei ole vielä tullut! Kun ei malttaisi odottaa... mutta tsekataan tämän kuun ostokset nyt ensin!

L`oreal Colorista Washout Peach Hair

Alkukuu lähti suht iististi käyntiin. Tukanväri muuttui blondiksi joten kampaajalta mukaan hopeashampoo. Mietin myös sävyttäisikö persikkaan parin pesun ajaksi joten kokeiluun L`oreal Washout Peach Hair. Nämä olivat 15 euroa. 

P3220006.ORF

Alkukuu meni haaveillessa Anastasian Soft Glam paletista. En raaskinut sitä tilata mutta kuun puolessa välin päätin pistää ranttaliksi :D olin ollut kiltisti enkä tuhlaillut joten tilasin paletin Anastasian UK sivuilta. Soft Glam maksoi 50 euroa, hiukka kirpaisi mutta on se sen arvoinen! 

P3210004.ORF

Olen viimeaikoina ostanut tosi vähän kynsilakkoja. Picture Polish julkaisi uusia lakkoja joten ensialkuun tilasin Blossomin joka nyt unohtui kuvasta. Myöhemmin tilasin vielä Florencen, Cactuksen ja Looking Glass pikakuivattajan. Kuukauden kynsiostokset olivat n. 46 euroa.

Postissa on vielä tulossa elevenin ja Cocopandan  tilaukset. Hiljainen alkukuu näytti hyvältä mutta loppukuusta taas riistäytyi käsistä :P Kuukauden kosmetiikkaostot olivat 111 e. Ei hirmu paha :) Mitäs kaikkea sinä ostit maaliskuussa?

26 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo Anastasian paletti, kyllä ehdottomasti kelpaisi. Mukavaa pääsiäistä Taina <3

    VastaaPoista
  2. Hyvin oot pitänyt itsesi kurissa;) Respect! Anastasian uusin paletti näyttää todella kauniilta ja sävyt "helpommilta" kuin jossakin aiemmassa... Lopetin itse tämän vuoden alussa kosmetiikkaostosten kululaskelmat, koska ei asia siitä muuksi muutu ja toisaalta jonkinlainen vaisto sanoo milloin alkaa mennä överin puolella... kukkarokin sen jo sanoo;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä laskeskelen niin pysyy vähän hallinnassa, muutoin menee överiksi ;)

      Poista
  3. Oi miten kauniita sävyjä tuossa Anastasian Soft Glam-paletissa :).

    VastaaPoista
  4. Hyvin meni. Jäi muuten kommentoimatta että huomasi aikaisemmissa swatcheissa milloin otit Looking glassin käyttöön, kun kiilto suurin piirtein tuplaantui. Se on kyllä hyvä!
    En tiedä omiani missä summissa mentäisiin kun oli jooga-ja luonnonkosmetiikkamessut. Sekä PP:t+ inspiraatioksi koristeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei muuten ole Looking Glassia vaan Seche Viveä, en ole korkannut vielä PP:tä :)

      Poista

  5. Kivoja ostoksia sinulla. Anastasian paletti näyttää kivalta ja kynsilakat tietenkin. Laitatko kuvia uudesta persikkatukasta? :D
    Alkukuussa vain odottelin Luonnonkaunis-messuja, missä olin antanut luvan itselleni tehdä ostoksia. Messuilta ostin rajauskyniä niin huulille, silmille kuin kulmille. Huulivoiteen, meikkimunan, sampoon, seerumin, käsirasvan, puuterin ja huulipunan. Messujen ulkopuolelta löytyi Supermoodin puhdistusöljy todella hyvällä alennuksella, niin sen päätin ostaa. Löysin myös sen essencen kynsiseerumin. Tuli tarvetta myös huulikuorinnalle, kun sokeripalat olivat kadoksissa. ;) Kivoja ostoksia tuli tehtyä tässä kuussa. :)
    Luin tuon love sickin hieman väärin. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan kyllä kunhan saan sen päähän :DD tosi kivoja ostoksia! Vois kyllä sanoa että Love suck ;)

      Poista
  6. Odotahan vain kun julkaisen tuossa heti kuukauden vaihtuessa omat ostokseni ;)

    VastaaPoista
  7. Soft Glamissa on tosi kauniit sävyt<3 Itsekin siitä haaveilen, mutta taitaa jäädä ainakin toistaiseksi tilaamatta :D Pitäisi muutenkin koittaa saada vähän laajemmin käytettyä noita omia luomiväripaletteja niin en tällä hetkellä viitsi senkään takia hankkia yhtään uutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nyt joka aamu meikannut Soft Glamilla ja ihastunut siihen vaan koko ajan enemmän <3

      Poista
  8. Tuo Anastasian paletti on kyllä niin kaunis, että luulen, että mun on pakko saada se! <3 Ja huomenna oon menossa shoppailemaan noita Picture Polishin uutuuslakkoja :D

    VastaaPoista
  9. Anastasia on upea...ehkä sen vois ostaa palkinnoksi, kun ostolakko loppuu. Ostin täs kuussa ihonhoitojuttuja loppuneiden tilalle ja redkenin hoitoaineen -40% alella ja hm kulmakynän ja smashboxin eye primerin loppuneen tilalle. Että aika paljon ostoslakkolaiseksi..mutta ei oo siis ainakaan valtavia varastoja.

    VastaaPoista
  10. Täällä odotellaan sun persikkatukkaa! :)
    Tosi kivoja ostoksia, ABH paletti näyttää tosi käytännölliseltä ja nätiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä selvinnyt laittamaan sitä! Yritän pian :)

      Poista
  11. Höh kommenttini on hävinnyt..
    Piti sanoa että hyvin oot itses pitänyt kurissa. Kerrankin mä menin sun ohi! Kiitos sephoran reissun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tullut kommenttia mutta kiva kun laitoit uudestaan :) voi kun pääsiskin Sephoraan!

      Poista
  12. Oi miten kivoja ostoksia! :) Siis mä luulen, että mun on pakko vielä ihan tarkistaa tää asia, mutta näyttäisi siltä, etten ostanut tässä kuussa _yhtään mitään_ :D Toki shoppailin akryylikynsijuttuja kynsikurssin yhteydessä, mutta niitähän ei lasketa ;)

    VastaaPoista
  13. Soft Glam on semmoinen Anastasian paletti, jonka itsekin voisin ostaa (jos ei olisi niin kallis, ja jos ei olisi jo ihan tarpeeks paletteja jo muutenkin) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on muuten ihana paletti, olen koko viikon sillä meikannut!

      Poista

Kiitos kommentista <3