lauantai 31. maaliskuuta 2018

Lifestyle Lauantai - Munarikasta pääsiäistä!

En oikeastaan ole ikinä ollut mikään pääsiäisuklaiden fani. Mitään yllätysmunia en aikuisena halua ostaa, halpa suklaa on pahaa enkä jaksa syödä samanlaisia munia montaa peräkkäin. Myöskään töhnämunat eivät ole olleet ihmeellisen makuisia mutta tänä vuonna...

Pääsiäissuklaat tulivat kauppaan jo kuukautta ennen pääsiäistä. Näin tänä vuonna olevat Maraboun Oreo töhnämunat ja niitähän oli saatava! Mukaan tarttui muutamat muutkin munat koska päätin tehdä teille pienen postauksen mun lempparipääsiäissuklaista!

Mignonmuna

Muistan että lapsena saatiin ostaa yhdet pääsiäismunat. Arvatkaa vaan mikä herkku ja aarre se oli kun oli vain yksi ainut pääsiäissuklaa. Minä ostin aina Mignon munan koska siinä oli tietysti eniten syömistä :D olen muutenkin Fazerin fani koska tekee parhaat suklaat! Tykkään myös Kindereistä mutta en halua yllätyksiä joten jäävät ostamatta. Ostin siis pitkästä aikaa Mignon munan ja oikeastaan se on oikea taideteos, pääsiäismuna aikuiseen makuun. Kokonaan sitä ei voi syödä, on niin imelää ja suklaista mutta kahvin kanssa pieninä paloina.

Marabou Oreo

Niin ne töhnikset eli töhnämunat! Ihanaa että Marabou tekaisi Oreo -töhnikset! Paketissa on neljä munaa ja kaksi lusikkaa. Munasta haukataan ensin ohuempi pää pois ja sitten vaan lusikoimaan! Törkeän imeliä Maraboun tapaan mutta on tuo sisus kyllä hyvää, Oreon ystävät tykkää!

Marabou Oreo töhnämuna

Oreo töhnämuna

Pätkis on mun lempparisuklaata joten tartutin mukaan Pätkis Pääsiäis Edition -pussin. Ihan normaaleja Pätkiksiä, ujutin osan veljeni synttärilahjaan koska en viitsi syödä näin paljoa suklaata. Minusta vaan nämä käärrepätkikset ei maistu samalta kuin se pieni patukka?

Pätkis

Panda Tipumarmeladi

Rakastan marmeladisuklaata joten ostin myös Tipu -konvehteja. Nämä on Pandalta ja mulla on hieman viha-rakkaussuhde Pandan suklaaseen. Se on Fazeriin verrattuna vähän tahmeampaa ja ihan eri makuista. Mutta marmeladia suklaassa, nam! Ujutin näitäkin Tipusia veljen lahjaan koska hänkin tykkää Julioista joten uskon tykkäävän näistäkin. Nämä ovat kyllä hyviä, tummaa suklaata ja marmeladia.

P2240071.ORF

Fazerilla on myös näitä ihania marmeladitäytteisiä pikkupatukoita. Tietääkö joku ovatko nämä kenties samaa kuin Jim -patukat?! Nämäkin ovat tosi hyviä, marmeladin ystäville taasen...

On kyllä todettava että kaupoissa on tosi isot pääsiäisuklaahyllyt. Lähes yhtä isot kuin joulusuklailla oli. Onko menekkiä sitten niin paljon...tai onhan sitä kun ne laitetaan jo yli kuukautta aiemmin myyntiin. Suklaamuniakin on vaikka millaisia, en kyllä muista että meidän lapsuudessa olisi ollut noin valtavasti valinnanvaraa. On hieman kalliimpia kuten Lindtiä, Finlandia kuulia ja Ferrero Rocheria. Sitten on tätä keskikastia ja halpiksia jotka on kyllä mun mielestä pahoja :D 

Kivaa pääsiäistä! Mitä suunnitelmia teillä on pyhille? Mitkä on sun lemppari pääsiäissuklaita?

20 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä, että Fazer tekee parhaimmat suklaat ja Mignon-muna on minunkin pääsiäissuklaasuosikkini. Joskus nuorempana hinkusin Maraboun suklaa, koska kuvittelin, että se on paljon parempaa. Siskoni oli 70-luvulla kesäisin Ruotsissa töissä ja toi sieltä aina Maraboun suklaata... ai, että tuntui upealta, ihan ruotsalaista suklaata;)
    Töhnämunista en ihmeemmin välitä, enkä Kindereistä, koska en halua mitää yllätysrihkamaa.
    Kivaa pääsiäistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kindereissä on onneksi niitä pupuja ja palleroita jos ei yllätyksiä halua, kuten minäkään :) Mukavia pääsiäisen pyhiä :)

      Poista
  2. Nyt pääsiäispyhiksi ei pääsiäismunia tullut hankittua, aikaisemmin testasin Maraboun töhnämunia sekä pari Kinderiä piti viime viikonloppuna myös saada :D (lelut laitan menemään kaverin lapselle :D)

    VastaaPoista
  3. Minä laitoin oreo munat jääkaappin. Nehän kovettui. Mutta vitsi miten hyviä sellaisena! Ei tarvinnut lusikkaa 😉

    VastaaPoista
  4. Herkkullinen postaus ja arvaa harmittaako kun en tajunnut noita patukoita ostaa sillä rakastan Jimejä! Mulla ei oo lempparisuklaita pääsiäisenä ollut mutta nyt kun on noita Pätkiksiä ja Dacapoja pussissa niin ne maistuu :) Kivaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
  5. Hih täällä voitaisiin syödä vaikka viisi Mignonia putkeen, on ihan lemppari Wiener Nougan kanssa. <3 Mukavaa pääsiäistä <3

    VastaaPoista
  6. Mietin juuri eilen, että milloikohan Jim:istä tulee konvehtiversio. :D Fazer kun on tehnyt kaikenlaisia tuotteita olemassa olevista brändeistään viime vuosina.
    Oma lempparini on Mignon. On kyllä liikaa kerralla syötäväksi.
    Hyvää pääsiäistä!
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiä vaikka jouluksi tulisi! Mukavaa pääsiäisen aikaa :)

      Poista
  7. Oma henkilökohtainen mielipide on, että Pätkis-patukka on jotenkin raikkaamman makuinen kuin nuo kääresuklaat. Pätkis on hyvää, mutta vähän ylimakeaa omaan makuun, niin siinä pikkupatukassa on juuri sopivasti syötävää.

    Sympaattinen postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ne patukat on paljon parempia kuin nämä kääreelliset ;)

      Poista
  8. Ihanaa pääsiäistä sinullekin!

    En voi syödä Fazerin suklaita, ja se on suurin keliakian aiheuttama harmi ja vääryys. Miksei niitä voida tehdä täysin gluteenittomina? Onneksi mm. Pandalta löytyy hyviä tuotteita. Kindereitä voin syödä, ja ne kyllä maistuu. Lelut kelpaa jälkikasvulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain kans noita Kindereitä ja vien veljen lapsukaisille yllätykset :) onneksi gluteenittomia suklaita löytyy ja hyvänmakuisilta merkeiltä vieläpä :)

      Poista
  9. Pääsin testaamaan Lidlin töhnämunia tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja en kyllä sen yhden kokemuksen perusteella ihan ymmärrä töhnisten hypeä :D Muistan, että lapsuudessa Kyöpelin vuoren -munat oli halutuimpia, koska ne taisi olla suklaamunista isoimpia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Oreo töhnikset on vaan parhaita ;) kannattaa maistaa!

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Pitää ostaa niitä kyllä ensi pääsiäisenäkin ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3