perjantai 23. maaliskuuta 2018

Ehkä vaikein luomiväripaletti ikinä - Anastasia Subculture

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

Iiks, nyt tuli kiire esitellä yksi Subculture meikki alta pois koska eilen tuli postissa Soft Glam! On se kyllä hurjan kaunis, kuulette siitäkin lähiaikoina lisää. Toivottavasti ei Anastasiat tule jo korvista ulos...
Sen jälkeen kun Anastasian Subculturen esittelin, en meikannut sillä enää kertaakaan. Nyt taas teki mieli, onhan tämä ollut vähän liikaa pimennossa :) tämä ei vaan minusta sovi arkimeikkiin ja on liian haastava nopeaan työaamuun. Mulla menee niin paljon aikaa häivyttelyyn tämän kanssa että myöhästyisin töistä ;D

Anastasia Subculture

Anastasia Subculture

Muuten Subculture* on ihana. Se on täydellinen mattaisiin, hiukan tummempiin meikkeihin. Ihan vaaleaa en ole tällä kokeillut, ehkä sitten seuraavan kerran.

Anastasia Beverly Hills Subculture

Tässä meikissä sävyt New Wave, Electric, Untamed, Destiny ja All Star. Vaalean häivytyssävyn hain Wet´n´Wild Creme Bruleesta. Rajaus NYX Epic Ink ja ripsissä Too Faced Better Than Sex.

Anastasia Subculture

Buxom White Russian

Ostin ensimmäisen Buxomin* kiiltoni ja voin kyllä todeta ettei ole viimeinen! Buxom on juurikin tunnettu pullistavista huulikiilloistaan joita on hurjan laaja valikoima eri koostumuksissa! Sävy White Russian löytyi Kicksin alesta puoleen hintaan. Full-On Lip Cream tuntuu huulilla todella viileältä ja tunne kestää pitkään ( yli puoli tuntia ) levityksen jälkeen. Pakkasessa tunne on kyllä vähemmän miellyttävä... Mitään pullistavuutta en huomaa mutta kiilto on muutoin ihana käyttää. Sävy White Russian on juuri täydellinen vaaleanpunainen, maitomainen nude. 

Buxom White Russian

Vaalentaa hiukan omia huulia ja asettuu huulille hyvin. Mulla on huulilla meikkaamisen jäljiltä aina vähän meikkivoidetta ja puuteria. Luonnossa White Russian ei kuulla läpi tai tee ikäviä raitoja, vaikka kuvissa vähän siltä näyttää. Pysyy tasaisena ja hiukan tahmeana huulilla.  

P1210019.ORF

Oletko sinä meikkaillut viimeaikoina Subculturella? Oletko kokeillut Buxomin pullistavia huulikiiltoja?

12 kommenttia:

  1. Oi tuo Buxomin kiilto kuulostaa ja näyttää hyvältä! :)

    VastaaPoista
  2. Hieno meikki! :)
    En ole kumpaakaan. Kokeilin pitkästä aikaa viime viikolla laittaa luomiväriä ja tuli todettua, että taidot ovat ruosteessa. XD Nudeluomet ovat olleet muotiani jo hyvin pitkään. ;) Nyt olen innostunut värillisistä rajauksista. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä tykkään myös värillisistä rajauksista! Etenkin kesää kohti niistä innostun. Sopivat vaikka sen nude luomivärin kanssa ;)

      Poista
  3. Vakuutun aina vaan lisää siitä, että Subculture ei ole minun paletti ollenkaan :) En halua palettia jonka kanssa pitää "taistella". Vaikka kylläpäs sait sillä taas tosi kauniin meikin tehtyä! Liikkuvan luomen sävyvivahteet ovat upeita!

    Arvasin että White Russian sopii sulle! :) Sinulla on hyvin kauniit huulet. Ihan kuin tilauksesta huulimeikkien esittelyä varten tehdyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämän kanssa saa kyllä taistella mutta silti mä tykkään siitä, olihan se niin kalliskin ;D Oi kiitos huulikehuista, en kyllä tykkää ottaa huulimeikkikuvia mutta ehkä pitäisi rohkaistua sitten :)

      Poista
  4. Ihanan leiskuva meikki! Maitta on oikeassa, lisää vaan huulimeikkikuvia! :)

    VastaaPoista
  5. Mä luulen, että mulla olisi myös jäänyt Subculture melko vähälle käytölle ensi testailujen jälkeen. Prisminkin kanssa kävi niin, enkä edes muista enää koska olisin sitä käyttänyt. Hurjan kauniin meikin sait tehtyä tolla paletilla<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en minäkään ole kumpaakaan käyttänyt nyt, lähinnä näitä blogipostauksia varten vaan!

      Poista
  6. Onhan se haastava paletti. Mulle se on niin syksyinen etten osaa meikata tällä hetkellä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3