keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Benecos - Edullista luonnonkosmetiikkaa

Tuotteet saatu maahantuojalta. Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

P2110051.ORF

Sain mieleisiäni Benecos tuotteita maahantuojalta testiin. Pitkäaikaisimmat lukijani muistavat että olen käyttänyt Benecosin tuotteita jo aiemminkin, äkkiä laskettuna 7-8 vuotta sitten. Merkki on edullinen mutta mielestäni todella laadukas. Kynsilakoissa on tosi hyvä pigmentti ja huulipunissa aivan ihania värejä! Tällä kertaa pyysin kuitenkin testiin mulle uusia tuotteita, aiempia Benecos testailujani löydät syöttämällä sivupalkin hakuun Benecos. Linkkaan myös postauksen lopussa muiden bloggaajien Benecos testailuihin jos vaikka ne ihanat huulipunat jäi kiinnostamaan ;)

meikinpoistoliinat

Mutta niihin mun testijuttuihin. Koska Benecosin kynsilakat ovat vallan loistavia, pyysin testiin muutaman itselle uuden sävyn. Minulle lähetettiin myös päällyslakka jota en ole vielä kokeillut. Oikeastaan kaikki aiemmin käyttämäni Benecosin lakat ovat olleet pigmenttisiä ja 1-2 kerroksella peittäviä. Näihin uudempiin väreihin ja pulloihin on liimattu yli 90% luonnollisista ainesosista kertova tarra. Benecosin lakat ovat uudistuneet entistä luonnollisempaan ja vegaanisempaan suuntaan, lakoissa onkin 8-free koostumus! 

Vaikka nämäkään eivät ole täysin 100% luonnonmukaisia, ne ovat puhtaimpia myytäviä kynsilakkoja! Ja tässä välissä taas muistutan hinnasta joka on uskomattoman halpa 6,49 e. Kannattaa ehdottomasti valita luonnonkosmetiikan kynsilakka jos yhtään pohtii kynsilakkojen sisältämiä haitallisia aineita. 
Esimerkiksi luonnonkosmetiikan kynsilakoissa ei ole ftalaatteja jotka ovat hormonitoimintaa häiritseviä kemikaaleja. Benecosin lakat eivät sisällä lainkaan: formaldehydiä, tolueenia, kolofoniumia, kamferia, ftalaatteja, parabeeneja, silikoneja ja halogeeniorgaanisia yhdisteitä.

Benecos kynsilakat

Benecos kynsilakoissa on Big-Brush sivellin. Lakat sisältävät myös avocadoöljyä ja biotiinia kosteuttamassa ja vahvistamassa kynsiä. Nudepinkki Be My Baby on yhdellä kerroksella läpikuultava kynsillä. Se raidoittuu hieman mutta epätasaisuus ei erotu normaalielämässä, näissä lähikuvissahan näkyy kaikki ;)

P2130007.ORF

P2120125.ORF

Hohtava, rusehtava vaaleanpunainen You-nique näyttää juuri hyvältä nudelakalta. Siinä on väriä ja se erottuu ihonsävystä. Mutta ei liikaa eikä ole liian tummakaan. Benecosin päällyslakasta kerron myöhemmin kunhan otan sen käyttöön. En halua nimittäin avata liian montaa päällyslakkaa kerralla vaan käyttää avatut kerralla loppuun. Kuten värilakat, myös päällyslakka on vegaaninen ja lupaa kristallinkirkkaan kiillon kynsilakallesi.

P2110059.ORF

Koska olen aikamoinen käsirasvafriikki, tahdoin kokeilla ihanan tuoksuisia Benecosin käsivoiteita. Tyrnimarja ja appelsiini käsi- ja kynsinauhavoide kosteuttaa ja suojaa ihoasi. Se pyörii käsissä hetken aikaa mutta lähtee kyllä imeytymään. Ideana onkin hieroa tätä imeytymistä odotellessa myös kynsinauhoille. Tekee käsistä ihanan pehmeät ja kunnolla rasvatun tuntuiset! Molemmat käsivoiteet ovat vegaanisia.

P2110067.ORF

Aprikoosi & seljankukka käsivoide taas lupaa imeytyä nopeasti ja tehdä käsistä silkkisen pehmeät. Tässä käsirasvassa on todella ihana tuoksu ja se imeytyy hyvin nopeasti. Kädet jäävät tahmeiksi vain hetken ajaksi joten tämä sopii hyvin päiväkäyttöön. Edellistä kevyempi versio siis mutta ainakin itse tykkään että on sekä päivä- että yökäyttöön sopivia käsirasvoja.

P2110065.ORF

Mulla ei ole montaa ( vai yhtään? ) luonnonkosmetiikan hajuvettä! Siksi halusin kokeilla Heaven Can Wait -tuoksu roll-onia. Sitruksen ja vaniljan tuoksu yhdessä on hyvä! Tuoksuu aluksi voimakkaasti mutta laimenee hetken päästä. Vegaaninen hajuvesi on pienen 10 ml putkilonsa ansiosta kätevä mukaan koska ei vuoda laukkuun.  

P2110077.ORF

Meikinpoistoliinoille minulla on monta käyttötarkoitusta. Käytän niitä kaikkeen muuhun kuin meikinpoistoon ;) kyllä mä pyyhin niillä pois silmämeikinjämät mutta yritän aina välttää turhaa hankaamista silmänympärysiholle. Benecosin liinat tuoksuvat aivan ihanalle; aloe veralle, appelsiinille ja mangolle. Liinat ovat ihanan kosteita ja pakkaus sulkeutuu tiiviisti kiinni. Liinat eivät sisällä alkoholia ja ne ovat biohajoavia. Pakkauksessa 25 liinaa, vegaaninen tuote. 

P2110075.ORF

Käytän meikinpoistoliinoja meikatessa pyyhkimään pois tuhrut, pyyhin niihin siveltimet käytön jälkeen ja saatan siistiä meikki- ja sivellinpussia. Myös puhelimen näytöstä lähtee meikkituhrut pois ja näytöstä tulee tosi kirkas! Jäähän siihen sormista rasvaa ja ihosta puuteria. Jos matkustaisin paljon, ottaisin nämä matkalle mukaan. Käteviä siihenkin!

Nonnulan testauksessa Benecos huulipunat, sävyistä Peach ja Pink Rose on olleet minunkin suosikkeja! Nena Sofialla ihana postaus meikeistä joista löytyy omakin luomivärisuosikki ;) Salla teki ihana kuulaan päivämeikin Benecosin meikeillä ja vegaanikosmetiikan asiantuntija Eeva swatchaili luomivärejä :)

Benecos meikkejä löydät maahantuojalta tai jälleenmyyjiltä kuten Hyvinvoinnin Tavaratalosta*. Yli 70% Benecosin tuotteista on vegaanisia ja tottakai eläinkokeettomia. Hintataso on mukavan edullinen, kallein tuote maksaa n. 14 euroa. Kaikki muut ovat reilusti alle kympin. On mukava suositella näin edullista sarjaa jonka tuotteet ovat kuitenkin laadukkaita!

22 kommenttia:

  1. Onpa söpön ja keväisen näköisiä tuotteita<3 Benecosin silmänrajauskynät on mun lemppareita.

    VastaaPoista
  2. Hyvä postaus! Pyrin siirtymään kosmetiikassa luonnollisempaan suuntaan, ja on aivan ihanaa, että joku muu tekee vertailuja ja testailuja mun puolesta. :) Tuokin on pohjaton suo, kun luinnonkosmetiikkaa on niin laidasta laitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne omat lempparisarjat pitää vaan löytää. Kannattaa myös miettiä se oma hintahaarukka ja mitä tuotteita voi siltä saralta alkaa testailemaan :) ja kuulostella muitten mielipiteitä, aika paljon ostan itse bloggaajien arvioiden perusteella :)

      Poista
  3. Mulla on yksi Benecosin lakka ja se on ihan älyttömän hyvä! Oon miettinyt että niitä pitäis hankkia lisää :)

    Mulla ei muita Benecosin tuotteita oo ollut, mutta noi pakkaukset ja tuotteiden tuoksut kuulostaa ja näyttää herkulliselle ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Benecosin lakat on tosi hyviä, pigmenttisiä ja edullisia!

      Poista
  4. Onpa nätit lakkasävyt, todella tyylikkäät :). Mulla on postaus Beneocosin meikeistä luonnoksissa, ja tuli taas todettua kuinka ihania merkin huulipunat onkaan!

    VastaaPoista
  5. Jee, Benecos. :) Monta tuttua suosikkia tässäkin, mm. tuo hajuvesi ja kynsilakkoja. :) Hinta-laatu on kyllä kohdillaan!

    VastaaPoista
  6. Nuo käsivoiteet kuulostaa ihanilta ja niiden purkitkin on kivan raikkaita!

    VastaaPoista
  7. Käsivoiteet täytyy ehdottomasti testata jossain vaiheessa. Ostin alkuvuodesta yhden benecosin lakan ja täytyy kyllä sanoa että hintaansa nähden oikein hyvä :)

    VastaaPoista
  8. Ulkoasu on näissä hyvin onnistunut ja tuotteet ovat tosi hyviä hintalaatu-suhteeltaan!

    VastaaPoista
  9. Benecos on tuttu vuosien takaa ja heillä on mahtava highlighter, jolla saa ihanan, luonnollisen hehkun ^_^

    VastaaPoista
  10. Olen käyttänyt Benecosin tuotteita jo monta vuotta ja tykännyt. :) Sinun vanhat postauksetkin aiheeseen liittyen olen lukenut. ;) Kiva, kun Benecos on taas esillä. Lemppareitani ovat huulipunat ja compact powder mattifying. Eilen tuli ostettua uusia ja yksi vanha lähes loppuneen tilalle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3