torstai 23. heinäkuuta 2015

Tämänhetken Top 10 lakkani

Minäkin kun muutkin! Kiitos Belegwen ideasta. Oli kiva lukea Top 10 lakoistasi ja kun haaste lähti kiertämään niin huomasin muidenkin listaavan kärkikymppejä. Tässä mun parhaat lakat, eivät ole järjestyksessä kuitenkaan ;)


P7190127.ORF

Dollish Polish Charming Starry Sky
Kaunis lakka joka sisältää kaiken mikä minusta on kaunista. Ihanat väriyhdistelmät, mieletön kimallus ja tähtiglitterit. Musta pohjaväri, aina niin ajattoman kaunis oma lakkani :) vastaavaan lakkaan en ole törmännyt.

Dollish Polish Drooling Over Your Polish
Viivin lakka sisältää kultaista ja valkeaa glitteriä. Erittäin kaunis yhdistelmä, toimii niin monessa manikyyrissä monien eri värien päällä. Olen käyttänyt lakkaa paljon ja ihmettelen että kukaan muu ei ole tälläistä keksinyt tai en ole tälläiseen törmännyt? 

F.U.N Lacquer Eternal Love (H)
Ainut kympeistä jota en ole saanut kynsille asti mutta liputan sen silti kärkijoukkoon :D olen minä tikuttanut tämän ja tikussa tämä näytti hienoimmalta (H) -lakaltani. Mieletön kimallus, kerrassaan upea lakka. Tekee ihan sanattomasti! F.U.N glitterit ovat upeinta lakkakokoelmassani ja ansaitsevat kärkipaikkaa. Näiden tekijä on niin nero! Nämä lakat ovat kauneinta mihin tutustuin tänä vuonna.

Zoya Pixie Dust Nori
Ensin en lämmennyt uudistuneille Pixie Dusteille jotka ovat semimattapintaisia. Mutta se rouheus ja näissä on kyllä tosi hienoja värejä. Etenkin tämä sininen ihastuttaa ja oli päivänselvää valita joku Pixie Dust kärkikymppiin, tämä se epäilemättä on. 

Essie Comfy In Cashmere
Kyllä minua hemmoteltiin viime talvena kun julkaistiin monta matte -kokoelmaa. Luoja että mä rakastan Essie Cashmere Matte lakkoja. Niin älyttömän hienoja! Kysymys kuuluu; pitäiskö näillä sitten joskus lakatakin ;) ? Otetaan ohjelmistoon. Tykkäsin kaikista Cashmere lakoistani mutta ehkä valitsen tämän parhaaksi. 


P7190124.ORF

Faby Wembley´86
Sain ilon ja kunnian tutustua Faby lakkoihin blogini kautta. Ihastuin palavasti tähän tasalaatuiseen ja hyviä värejä sisältävään lakkamerkkiin. Lakat eivät haise perinteisen pahalle kynsilakalle ja mikä parasta; Fabyltä olen löytänyt todella monta ihanaa uniikin väristä lakkaa joista kaunein on Wembley´86 ja ehdottomasti se on upeimpia sinisiä lakkojani.

China Glaze Let´s Do It In 3-D
Mitä te olisitte vastanneet jos kaverinne kysyisi "haluatsä ton lakan"? Näin 3-D päättyi kokoelmaani ja pääsee kärkikymppiin. Harvinainen kaveri nykyään, upea mustanharmaa scattered hololakka. Aarteitani enkä kyllä ikinä antaisi tätä kaverille noin vaan :D

OPI Liquid Sand Alcatraz...Rocks
OPI Hiekkalakat ihastuttavat mutta Alcatraz on ylitse muiden. Jokainen jolla tämä on, tietää miten hieno se on kehumattakin. Sininen jossa eri värisiä glittereitä. Mahtava lakka! Olisi tehnyt mieli ottaa Emotions kärkikymppiin mutta kyllä tämä on hienompi ;) parasta OPI Liquid Sandeissa on että ne ovat hienoja yksinään mutta sopivat myös skittleteihin erinomaisesti.

OPI Designer Series Extravagance
Aika selvää että tämä on upein punainen DS lakkani. Mulla on niitä ihan oikeita alkuperäisiä DS hololakkoja mutta niissä on voimakas, paha haju ja aika harvoin tulee käytettyä. Extravagance on hillitympi eikä muodosta niin voimakasta holoa. Silti se on ihan älyttömän kaunis lakka ihan yksinäänkin. 

OPI Disigner Series Royal
Ja se vuosikausien suosikki...vahva mustikka-efekti, violetti-sininen flashlakka. Yhtä upeaa väriä en lakoissa ole nähnyt ja tämä on kynsillä kerrassaan henkeäsalpaava. Violettien lakkojen kuningatar.

Kuten huomaa; tykkään tummista lakoista joissa on jotain jujua. Tämä tiivistää hyvin lakkamakuni :) silloin vuonna 2008 kun aloitin tämän blogin; olisin listannut tähän pinkkejä, vaaleanpunaisia ja OMG -lakkoja. Kaivelin vähän blogiani ja tässä pari listausta ( älkää naurako vanhoille kuville, häpeän... ) 2012, 2012 ( Royal valittu sielläkin ) ja 2011 ( eih, täälläkin on Royal valittu ). Tulin johtopäätökseen että pitäisköhän mun joskus vaikka lakata Royalilla kun vaan jemmailen sitä ;D

Mitkä ovat sinut Top 10 lakkasi? Saa listata kommentteihin tai sitten kopsata tämän postauksen idean :)

20 kommenttia:

  1. Oijoi mitä ihanuuksia! Alcatraz...Rocks pääsisi kirkkaasti myös mun top10:in ja Extravagance ainakin hyvin lähelle kymmenen kärkeä. Tota China Glazen Lets Do It In 3-D -lakkaa himoitsen kovasti, ehkä mä vielä jonakin onnekkaana päivänä bongaan pullollisen tuota ihanuutta ebaysta. Näitä top10 listoja on kyllä tosi kiva lueskella, näistähän voi saada uusia ideoita lakkahankintoihin (ihan niinkuin niitä ideoita ei olis muutenkin tarpeeksi, hihii).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sitten nämä ovat turmiollisia ja tulee liikaa himotuksia ;) 3-D on kyllä mahtava lakka vaikkei pysy päivää pidempään :p

      Poista
  2. Ehdottomasti pitää itsekin listaus tehdä kunhan saan kaikki muruseni (=kosmetiikkani :D) saman katon alle x)

    VastaaPoista
  3. Webley on kyllä upea, se violetinpinkki on siinä tosi uniikkia!

    VastaaPoista
  4. Multa tulossa kanssa pian TOP 10 lakat blogiin. :) Hyviä valintoja on sulla!

    VastaaPoista
  5. Nyt tyttö tuo Royal kynsille ja heti! Tahtoo nähdä sen :). Ymmärrätkö, ettei mulla ole Alcatrazia??? Mulla on se Isadoran sokeri, mikä on mukamas niin lähellä Alcatrazia, etten saa hankkia sitä ja joka viikko kuitenkin mietin, että pitäisiköhän silti. Sano nyt mulle, että pitäiskö oikeesti? Nuo kaksi Dollishin bloggaajakokoelman lakkaa ovat myös omia suosikkejani ja ne ovatkin ainoat mitä näistä omistan. Aivan mielettömän upeat lakat. Miten mä unohdin tän Charming Starry Skyn mun mustasta top kympistä, häh! Siis tungemme sen sinne nyt väkipakolla. Yksitoista on uusi kymppi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii-in, miksei sulla ole? Se pitäisi olla ;) se on niin hieno!! Yritän lakata Royalilla pian, miksi olenkaan unohtanut sen :/ hmm, tuhmaa unohtaa, tietysti se on hienoin musta! ;) vitsi vitsi..

      Poista
  6. Alcatraz pääsisi minunkin listalleni. Itse asiassa juuri mietin eilisen postauksen kohdalla, että olikohan se myös mun eka hiekkalakka. Se on vaan niin kaunis.

    Äkkiseltään mietittynä listalle pääsisivät myös ainakin China Glaze Fast Track, Zoya Aurora, Emily de Molly Cosmic Forces, China Glaze Zombie Zest, China Glaze Running in Circles... ja sen jälkeen meneekin vaikeaksi. Deborah Lippmannin Happy Birthday? Max Factorin Fantasy Fire? Melkein koko China Glazen Cirque du Soleil -kokoelma?

    Ja pakko mainita vielä ILNP:n multichrome-flakiet. En osaa vielä nimetä suosikkia, mutta tilasin niitä Hypnoticilta muutaman ja olen ihan ihmeissäni, koska nämä ovat ensimmäiset duo/multichromelakkani, joissa värinvaihtoefekti näkyy kynsillä koko ajan, eikä vain jossain tietyssä kulmassa. Ja sävyt ovat kirkkaita. Supernova pääsi ensimmäisenä kynsille saakka, ja eihän tässä oikein muuta ehdi tekemään kuin tuijottelemaan kynsiään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on kun se kimaltaa ihan hulluna :) hyviä valintoja, siellä vilahti pari minunkin suosikkiani. Ja nuo ILNP multichromet...ne ovat upeita! Olen monesti kuolannut niitä, ihan hätkähdyttävän hienoja ja varmasti oikeita aarteita :)

      Poista
  7. minultakin löytyy tuo extravagance ja pääsisi kyllä top 10 minullakin. ja tuo 3-D näyttää just ihanalta ;-) se vielä että kai tajusit noista seitsemän olevan kunnon glitterpommeja ja lopuissakin on jonkunlaista shimmeriä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tykkään lakoista joissa on jotain erityistä ;)

      Poista
  8. Upeita lakkoja! Täytyy varmaan iteki yrittää päättä Top10 sit ku muutama lakka on vielä maailmalta on kotiutunu :D

    VastaaPoista
  9. Tarvis varmaan itekkin tehdä top kymppi jossain vaiheessa. Näitä tosi kuva lukea.Hyviä valintoja :)

    VastaaPoista
  10. Oi, ihania lakkoja säkin valitsit! :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3