perjantai 17. heinäkuuta 2015

Captive Goddess

Toinen lakka jonka ostin A Englannin uudesta Rossetti´s Goddess kokoelmasta oli Captive Goddess. Olen säilönyt tätä lakkaa enkä ole raaskinut käyttää, niin oudolta kuin se kuulostaakin :) tuntuu että sitä haluaa nauttia uusista lakoista käyttämättömät -laatikossa eikä piilottaa sitä Helmeriin kun en kuitenkaan lakkaa tällä pian uudestaan. Outoa, tiedän mutta tiedän muuten etten ole ainut tämän jemmaamisen kanssa!


P7090009.ORF

Captive Goddess levittyy ihan täydellisesti, käytin aluslakkana OPI geelilakan primeriä. Kaksi kerrosta. Väri on sairaan ihana, sellainen kevyesti metallinhohtoinen siniharmaa. Tässä on sellainen turkoosi häivähdys joka näkyy kynsiä liikuttaessa.

P7090017.ORF

Olette varmasti huomanneet että en usein valita kynsilakkojen pysyvyydestä. Valitettavasti A Englannin kohdalla joudun taas valittamaan. Mikä lie näissä holoissa mutta ei ne halua pysyä mulla. Ihan kuin China Glazen Kaleidoscopet, tämäkin lähti lohkeamaan ja kulumaan kärjistä jo 24 tunnissa. Mutta nätti lakka silti, enköhän mä tämän anna anteeksi ;)

P7090025.ORF

Saako kauniilla ulkonäöllä anteeksi pienet virheet? 


22 kommenttia:

 1. Ihana! Noi A Englandit on vaan jotain <3 <3 <3 Ainoat lakat joilla hyväksyn jopa yhden kerroksen lopputuloksen, mulla on kans vaan valitettavasti sama pysyvyysongelma näiden kanssa kuin sulla. :( Siksi olen ostellut näitä tosi maltillisesti, vaikka periaatteessa voisin haluta kaikki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne on upeita ja uniikkeja. Holotus on niin kaunista, maltillista eikä A Englannilla ole sellaisia överilakkoja vaan juuri tälläisiä naisellisia upeuksia :)

   Poista
 2. Kyllä tällä ulkonäöllä saa anteeksi huono kestävyyden! Eiks se mene niin, että pitää nauttia niin kauan kuin sitä kestää :). Onneksi mun raksuihin tarraa kaikki lakat kiinni kuin synti eikä kärkikulumista ole tietoakaan. Lakkojen poisto onkin sitten asia erikseen, mutta eihän sitä nyt kaikkea voi saada. Kuten ei tämän holokaunokaisenkaan kohdalla <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viitaten vielä Jonnan kommenttiin niin en anna huonon pysyvyyden haitata vaan haluan kaikki ihanat A Englannin lakat. Minä kun lakkaan joka päivä niin en periaatteessa vaadikaan hirmuisia. Tai jos haluan pitkää pysyvyyttä niin sitten turvaudun luottomerkkeihin OPI tai Essie :)

   Poista
 3. Niin outoa, että monilla tuntuu kuluvan nämä enkut pikavauhtia. :o Mä olin just viikon ulkomailla, ja korjasin lakkastani vain kerran, sekin oli ehkä viides päivä lakkaamisesta. Kynsillä oli silloin Rose Bower. <3

  Mut tää on kyllä huikea väri, ei siitä pääse mihinkään. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rose Bower on ihana <3 tosi hyvä pysyvyys! Mutta näinhän se on monesti todettu; vaikka joku ei mulla toimi niin se ei tarkoita ettei se toimi jollakin toisella. Pysyvyyteen vaikuttaa kuitenkin monet seikat, mulla on kynnet aika kovilla yleensä ;)

   Poista
 4. Ilman muuta saa anteeksi :). Mulla ei onneksi ole A Enkun lakkojen kanssa pysyvyysongelmia, mutta tätä lakkaa en ole kyllä vielä (muistaakseni) ehtinyt kokeillakaan. On se vaan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siellä toinen :) hienoa kuulla että lakoissa ei ole vikaa. En niin olettanutkaan mutta mulla ja Jonnalla ne eivät vaan pysy :)

   Poista
 5. Täällä kans yksi jolla A England pysyy ja pysyy 5-6 päivää hyvänä, jos niin kauan jaksan pitää putkeen :D Ihan suosikkimerkki! Ja tämäkin sävy pitää saada, aivan tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua kuulla! Uskon että tykkäät A Enkuista, niissä on monta sun väristä lakkaa :)

   Poista
 6. Sofistikoitunut (hä?) sävy (:
  Mulla on pysynyt ihan hyvin nää Enkut , paitti She walks in beauty , outoa että glitterpommi rapistui päivässä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3