sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Rosso Asiago

Harmitti ihan vietävästi kun sytyin Make Up Storen Rosso Asiago marmori luomivärille liian myöhään. Se oli auttamattomasti myyty loppuun, kyseessä taisi ollakin kausituote. Ei mikään ihmekään, se on niin kaunis! Yhdistää kultaa, vaaleanpunaista ja purppuraa. Yhdistelmä joka toimii ja on aika helppo.


P6270002.ORF

P6270004.ORF

P6270009.ORF

Make Up Storen krokokuvioiset pakkaukset ovat mielestäni tyylikkäämpiä ja kalliimman oloisia kuin vanhat. Nythän sitten tulee täyttöpakkauksia ja klikkaa-napsauta pakkauksia sekä paletteja joihin voi koota mieleisiä nappeja. Uusissa pakkauksissa on krokokuvioinen avaamispainike josta nappi aukeaa tosi helposti. Ehdottoman hyvä uudistus!


P6270007.ORF

P6270012.ORF

Rosso meikin tein pohjustamalla luomen MUFE Eye Primerillä ja MAC Paint Pot Painterlyllä. Rosso Asiagosta kulta-vaaleanpunaista luomella ja punertavampaa varjostukseen. Hain vielä lisätummuutta MUS Flamengo luomiväristä. Eyeliner on Lumenen Blueberry ja ripsissä Benecos Gentle Brown kulmakynä + MUS kulmapaletti + Lumenen kulmageeli. Alaluomella IsaDora Lavender rajauskynä ( saatu ) jonka päällä Flamengoa. 


P6270028.ORF

P6270030.ORF

P6270035.ORF

Huulilla ihanaa Bellápierren Bubble Gum huulikiiltoa. Saatu Kauneutta.comista.


P6270048.ORF

P6270065.ORF

Yhtenä päivänä töissä rupesin pohtimaan että miksi minä meikkaan. Se kyllä on tapa piristää itseään. Minusta on kiva näyttää laitetulta ja omaa peilikuvaa on kivempi katsella kun ei näytä metsän möröltä muidenkaan silmissä. Kaunis meikki piristää. Leikin luomiväreillä päivittäin enkä käytä samaa huulimeikkiä kahtena päivänä peräkkäin. Mun unelmatyö olisi meikki- tai kynsilakkakaupassa. Höpöttäisin ihmisille päivät pitkät ja ehkä möisinkin jotain :D

Mikä teidän suhtautuminen on? Joka päivä se sama, toimiva tyyli? Vai joka päivä joku uusi look joka mietitään jo edellisenä iltana valmiiksi? Joko olette tutustuneet MUSin uudisteneisiin pakkauksiin tai Rosso Asiagoon?

14 kommenttia:

 1. Oon aina meikannut, enkä osaa olla ilman ns. Ihmisten ilmoilla. Välillä joutuu suunnittelee jos päätän apinoida vaikkapa sulta jotain väriyhdistelmää, eikä mulla ole esim yhtään mac/mus/inglot:n luomiväriä, että millä korvaan tuotteet... usein silti teen aika samoja meikkejä kun on kiire.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi värejä voi aina korvata samanlaisilla :) jos ei löydy ihan samaa merkkiä. Minäkin matkin muilta tai muuntelen omanlaiseksi. Kiire on tuttua, aika mutkattomia arkimeikkejä teen ;)

   Poista
 2. Onpa tuo luomiväri kaunis! Mä en kohta enää pysty pidättäytymään näistä, kun postaat niin ihania sävyjä :). Itse en voisi kuvitellakaan tekeväni joka päivä samanlaisen meikin. Enkä kyllä osaisikaan, koska en milloinkaan tiedä mitä naamalta löytyy ennen kuin meikki on valmis. Ennen suunnittelin vaatetuksen edellisenä päivänä ja hiukset/meikit tein niiden mukaan, mutta nykyisin teen meikin ensin ja katson sitten mitä sen kanssa voisi pukea päälleen :). Käyhän se tietty näinkin päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D onneksi MUSin luomivärejä löytyy alesta, 8 e on hyvä hinta :) käy noinkin päin tai toisena päivänä toisinpäin. Minä en mätsää vaatteisiin kun tylsiä työvaatteita joutuu pitämään :)

   Poista
 3. Mää en meikkaa, ku en tykkää meikin tunnusta ihollani ollenkaan. Ripsaria käytän joskus harvoin. Ihailen ihmisiä, kuten sinua, jotka osaa tehdä todella kauniita meikkejä. Meikkaaminen nyt ei vaan oo mun juttu, minkäs teet. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) vaikkei itse meikkaa niin kuvia on kiva katsella :)

   Poista
 4. Rosso Asiago on todella kaunis sävy <3 <3 ja se sopii tosi hyvin kultahohteisen Flamencon kanssa yhteen. En ole vielä ostanut uusia MUS-nappeja, mutta olen samaa mieltä siitä, että uudistus on on tarpeen ja ulkonäöllisesti onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rosso on kyllä tosi ihana, sekin on yksi himotuksista jonka sinä tartutit minuun ;D

   Poista
 5. Kuinka kaunis meikki! Luomiväripalettikaan ei ole hassumpi, lempisävyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ei ole hassumpi, helpot värit jotka voi iisisti yhdistellä!

   Poista
 6. Oh, upea silmämeikki! ♥ Itse en meikkaa kesäisin juuri lainkaan, talvisin lähes aina. Melkein aina teen kyllä saman tyylisen melko arkisen meikin mutta välillä on mukavaa irrotella ja meikata reippaammin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minä olen niin väritön ja piirteetön että kasvot pitää maalata. On itselläkin sitten kivempi olo :)

   Poista
 7. Meikkaaminen on tosi mukavaa puuhaa ja onnistunut meikki saa olon hyväksi ja kauniiksi. Meikkaaminen on mielestäni jopa taiteenlaji, kankaana vaan on oma naama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tavallaan minäkin ajattelen meikkaamista taiteena. Olin pienempänä piirtelijä ja lahjakas kuvaamataidossa ja luulen sen johtaneen tähän harrastukseen :)

   Poista

Kiitos kommentista <3