tiistai 21. heinäkuuta 2015

Picture Polish - Bridget

Kaipailin punaista Picture Polish lakkaa joten päädyin hankkimaan klassisen punaisen sävyn Bridgetin. Vertailin eri punaisia mutta päädyin tähän koska se viehätti eniten ja oli mielestäni punaisin.


P7150076.ORF

P7150063.ORF

Bridgetissä on hyvin erottuvaa scattered holohippusta joka näkyy hyvin ihan päivänvalossakin. Tämä ei ole yhtä seksikkään punainen kuin O`Hara vaan hieman tummempi. Lakka on erittäin laadukas tapaus, kaksi kerrosta riittää peittämään. Ihan on ilo lakata näin hyvillä lakoilla!

Aluslakkana käytin Fabyn Oxygenia. Oxygen Base Coat on anti-aging aluslakka joka sisältää A-, C- ja E-vitamiineja. Auttaa pitämään kyntesi nuorekkaina ja estää kellastumiselta, katkeilulta ja liuskoittumiselta. Kannattaa käyttää näitä hoitavia aluslakkoja kovettajan rinnalla. Itse vannon Trind Nail Repairin nimeen mutta en unohda käyttää hoitolakkojakin. Fabyn lakat ovat 5-free joten tämä ei sisällä yhtään mitään myrkkyä joka kovettaa ja vaurioittaa kynttäsi entisestään.


P7150073.ORF


P7150061.ORF

Nimettömään laitoin Essien Blancia vinyyleiden alle. Keskisormeen niitit :) ensin mulla oli vähän joulufiilikset mutta ei kai nämä oikeasti jouluiset ole?


P7150067.ORF

Faby Oxygen Base Coat / Kauneutta.com, saatu
Picture Polish Bridget / CesarsShop.fi

25 kommenttia:

 1. eiiii oo jouluiset, Bridget on ihan ultrakaunis punainen! :) Mun lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä :D kiitos, kyllä tämä on minunkin lemppari punaisia :)

   Poista
 2. Ei tuu joulu mieleen ollenkaan. Bridget on kyllä upean sävyinen, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ettei tuu :) en kestäisi joulukynsiä keskellä kesää vaikka olisi miten nätti punainen :)

   Poista
 3. Upea punainen! Punainen on pop, itsellä myös punaiset kynnet :)

  VastaaPoista
 4. I H A N A !! <3 Tää on pakko ostaa itsekin

  VastaaPoista
 5. Tämä on munkin suosikki PP:n punaisista. Jostain syystä en ole vielä hankkinut. Kai se on se punaisenkammo! Ei näistä tule yhtään joulu mieleen. Mä sain muuten vihdoin tilattua noita kolmioniittejä, kun ne näyttää sulla aina niin ihanilta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai punaisenkammo, sullahan on ollut ihania punaisia kynsiä? Nämä kolmioniitit on ihania mutta ärsyttäviä asetella, tulet huomaamaan :D

   Poista
  2. Arvaa sainko mä tänään paketin, jossa piti olla myös noi niitit... eikä niitä ollut siellä! Kultaiset onneksi tuli mutta hopeiset ei. Mä en jaksa enää odottaa :).

   Poista
 6. Kaunis, oon ite arponut tämän ja o'Haran välillä enkä vieläkään osaa päättää! Onko sulla molemmat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä arvoin tämän ja O´Haran välillä. Valitsin tämän mutta mulla on nyt myös O´Hara josta tulee kuvia jossain vaiheessa. O`Hara on tätä aavistuksen pinkimpi ja Bridget taas on hieman tummempi ja täyteläisempi. Nättejä molemmat mutta minusta Bridget on parempi punainen :)

   Poista
  2. Vertailin lisää; Bridgetissä on kultaisempi scattered holohippunen, O´Harassa pinkimpää-sinipinkkiä joka antaa lakalla selkeästi erilaisen vivahteen.

   Poista
 7. Tästä lakasta voisi olla Ruby Pumpsin haastajaksi jouluna. Ihana! <3

  VastaaPoista
 8. Ääh en kestä ku haluisin kaikki Picture Polishit missä on noita holohippusia :D Varmasti sekoan, jos/kun pääsen parin viikon sisällä käymään CesarsShopissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistahan sitten esitellä ostokset :) ne holohippuset on kyllä parasta ja tekevät PP:n lakoista niinkin uniikkeja :)

   Poista
 9. Wow, että onkin upea tää! Ja sopii sulle tosi hyvin :) Korsístelutkin ihanat ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3