maanantai 20. heinäkuuta 2015

Kylmästä lämpimään - Thermolakka DaLe Rain

Pääsiäisen seuduilla tein tilauksen Hypnotic Polishille jossa tilasin pari Dance Legendin lakkaa. Ne ovatkin iloisina odottaneet testausta näin pitkään :) ehdin jo tilata DaLen lakkoja uudemman kerran ja ne jotenkin sytyttivät sitten kokeilemaan nämä vanhat ensin alta pois!!

Mortal Kombat kokoelmat lakat ovat thermolakkoja eli kylmässä mustia ja lämpimässä värillisiä. Otin näistä luumunvioletin Rain lakan. Niin näissähän on vielä flakies lastuja seassa joten nämä eivät olekaan ihan tavallisia thermolakkoja!

P7130011.ORF

P7130033.ORF

Mietin ensin että millainen koostumus näissä mahtaa olla, meneekö lakkaamisessa pitkään...peittääkö nämä vai menevätkö kaljulänteille...yllätyin positiivisesti koska jo ensimmäisestä kerroksesta huomaa että tämä lakka peittää kiitettävän hyvin. Kynnen pinta on violetti ja kärjet mustat. Laitoin vielä toisen kerroksen. Luumunvioletin, kuparin väristen lastujen ja mustan yhdistelmä on kyllä maukas!

P7130014.ORF

Rain jää melko mattapintaiseksi ja herää henkiin vasta päällyslakan jälkeen. Kynsille tein leimauksen MoYou Pro XL 11 laatalla, käytin Essien Penny Talk lakkaa. Lopputulos on erittäin mieluinen, ihana thermolakka, onneksi tuli hankittua :)

P7130017.ORF

P7130029.ORF

Pidin näitä kynsiä kolmatta päivää. Heti toisena päivänä lakat rupesivat kulumaan kärjistä ja kolmantena päivänä lähti isoja riekaleita. Miten teillä pysyy DaLen lakat? Mietin kyllä että käytin kahta paksua HK Girl kerrosta ja kynnen pinnalla saattoi olla öljyjäämiä...lakkasin vähän kiireessä. Mutta ei mulla kyllä HK lähde ikinä riekaleina pois.. Joko se mahdollinen öljyisyys vaikutti tai sitten..onko Thermolakat huonompia pysymään vai oliko tämä omaa töppäilyä?

P7130038.ORF

P7130006.ORF

Dance Legend lakat / Hypnotic Polish
MoYou Pro XL 11 / MoYou.co.uk
Essie Penny Talk / CesarsShop

Tässä muuten ne uusimmat hankinnat...Sage, Bogeyman, Gamayun ja Galaxy :)

P7130042.ORF

Yksikään ei ole vielä päässyt kynsille, pitää testailla vanhempia lakkoja ensin alta pois ;)

28 kommenttia:

 1. Piti tuosta pysyvyydestä kysyäkin ennen kuin luin tekstiä pidemmälle. Itselläni saman merkin Thermo 162 alkoi kulua tunneissa. Kiistattoman kaunis on lakkasi kuitenkin! -Hanska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lakka on kyllä kaunis mutta ilmeisesti huono pysyvyys on ihan vakiovika?

   Poista
 2. Mä en muista että mulla olisi se DaLen thermo lähtenyt mitenkään ennenaikaisesti kynsiltä, mutta mä oon kyllä saattanut vaihtaa lakkaukset seuraavana päivänä. :D Ihanat kynnet jälleen kerran. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se musta-punainen? Pitää testata sitä seuraavaksi miten se käyttäytyy. Valitinkohan mä muuten niistä DaLen chromeistakin että ne tsippasivat tosi äkkiä...
   Kiitti kynsikehusta <3

   Poista
 3. Tää on mahdottoman kaunis! Onneksi mulla on nää kaikki kolme :). Kestosta en osaa sanoa mitään, koska näissä geeleissä pysyy mikä vaan vaikka hamaan maailmanloppuun. Harmi, jos eivät kestä käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain! Mä en niitä muita vaikka ne nättejä olivatkin. Ehkä yksi riittää :D

   Poista
 4. En omista yhtään thermolakkaa joten en osaa siihen vastata mutta HK Girl-topperi ei ole kyllä koskaan pettänyt joten en voisi uskoa että syy on siinä. Eniveisseli, kaunis lakka ja ihana lopputulos, Penny Talk sopii tähän kuin nenä nassuliin! Ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kovasti <3 ei ole mullakaan HK ikinä pettänyt joten en tahtoisi sitä syyttää. Mutta näissä kynsissä se kuoriutui liuskoina pois ja sekin on ihan ennenkuulumatonta, ei ole ikinä tehnyt niin.

   Poista
 5. Voi sentään että osaa olla kaunis lakka, ihanat värit ja noi flakiesit on niin <3. Penny Talk sopii leimausväriksi tämän lakan kanssa todella hyvin. Harmi että lakka ei kestänyt kynsillä kovin pitkään. Siitä on niin pitkä aika kun viimeksi käytin varastossani olevia kahta DaLen thermolakkaa, etten yhtään muista kauanko ne pysyivät kynsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) periaatteessa ei haittaa jos ei pysy kun lakkaan joka päivä. Mutta eihän se kiva ole jos ihan riekaleina lähtee ;) Penny Talk on ihanimpia kokeilemiani leimausvärejä ja violetin päällä tosi nami!

   Poista
 6. Kokemusta noista lakoista ei ole mutta hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 7. Kauniit kynnet, pääsee tuo sävyn vaihtelu hyvin esiin koristeiden kanssa. :) Harmi, että pysyvyys ei ole niin hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että nämä uudet ostokset pysyvät paremmin :)

   Poista
 8. Upee! Onko nuo koristeita vai sormuksia?

  VastaaPoista
 9. HIENO!!!!! :O Upea on.

  Mitä nuo pöllölakat on? Ihastelin niitä jo sun Instagramissa. Ihastuin tuohon hiekan väriseen pöllölakkaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Anna Gorelova Winter kokoelmasta. Gamayun on kultahippu tekstuuri. Se on varmasti upea! Yritän lakata sillä pian..näitä saa Dance Legendin omilta sivuilta tai Hypnotic Polishilta ;)

   Poista
 10. Galaxy näyttää ihanalta :D On kyl tosi kauniit lakat muutenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ihania ostoksia vaikka on tullut taas shopattua ihan liikaa...

   Poista
 11. Oooh mikä kaunotar tämä lakka ♥ Upeasti olet sen koristellutkin, niin täydellinen kokonaisuus ♥

  Mulla ei näitä DaLen thermoja ole, mutta kovasti niitä kyllä haluaisin... On vaan niin paljon muitakin himotuksia joten tällaiset vaikeasti saatavilla olevat jää helposti viimeisiksi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti ❤️ Hypnotic Polishilta on helppo tilata, tulevat viikossa ja postarit on kympin :)

   Poista
 12. No just näitä tällasia mun on pitänyt hankkia. Muistan, kun mulla oli tuollainen lämmöstä väriä vaihtava lakka joskus yläasteen alussa. Se teki ranskikset itsestään, mutta silloin ei ollut kynsissä pituutta siihen. Nyt pitäisi kokeilla, toistuuko sama myös akryylikerroksen läpi rakennekynnellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallella on rakennekynnet ja nämä lakat toimivat hänellä. Joten testaamaan vaan :) minäkin muistan ylä-asteelta tälläiset lakat, kyllä ne oli hienoja silloin ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3