keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Zoya Sage

Viimeinen satiinilakka uunista ulos! Sage sai kunnian olla viimeinen lakka Zoyan satiineista, sitten on kaikki esitelty :) tosi hyvä fiilis näistä kyllä jäi, jos tykkäät mattapinnasta niin näihin kannattaa tutustua! Toivoisin että näitä tulisi syksyllä lisää ihanissa syksyväreissä, ne haluan kyllä kaikki!!!

Sage on minusta hirmuisen kaunis ja erittäin onnistunut sävy. Sekoitus harmaata ja pistaasinvihreää, juuri täydellinen lopputulos. Sopivasti kumpaakin väriä. Tyypillisesti kaksi kerrosta riittää. Kuivana lopputulos on tasainen mutta lakkaamisessa kannattaa olla tarkka, satiinipinta ei anna mitään anteeksi.


Sage on kaunis kynsillä ilman koristelujakin mutta jotain piti keksiä. Nyt ei ollut pelkkä mattalakka -olo :) kehittelin leimauksia ja jotain raitaa. Leimaukset valitsin Konad Square 01 laatasta, leimasin tuollaisia hippikukkia. Hienot oli pelkästään niinkin mutta vielä piti viedä idea loppuun asti. Eikös se ollut että mieluummin överit kuin vajarit? Joskus ne koristelut menevät kyllä ihan yli, vähän jo alkoi tuntua siltä kun levitin ruskeaa lakkaa.

P4010061.ORF

Periaatteessa tämän vihreän lakan kanssa olisi käynyt myös vaaleanpunainen, se oli toinen väri jonka harkitsin sopivan Sagen kanssa. Ehkä joku toinen kerta sitä? Nyt valintana oli aavistuksen lämpöinen ruskea OPI A-Taupe The Space Needle. Olen onnessani että omistan tämän lakan, aikalailla täydellinen, hieman lämmin ruskea joka sopii hyvin monen värin kanssa yhdistelyyn. Ihana OPI laatu. Rakkauslakka. Levitin sitä raidat kynnen keskelle. Painoin märkään lakkaan valkeita niittejä jotka ostin Born Pretty Storesta.


Näihin kynsiin en laittanut päällyslakkaa. Halusin matan ja kiiltävän lakan yhdistyvän. Kynsistä tuli kyllä mieleiset vaikka ensin kauhistuin että nyt meni metsään.

P4010058.ORF

Zoya Sage saatu NailCitystä, Konad Square laatta Cesarista.

CesarsShopista löytyy näitä ihania satiinilakkoja sekä muita kevään uutuuskokoelmia! Unohtamatta Pixie Dusteja! Cesarin Zoya valikoimaan voit tutustua tästä.18 kommenttia:

 1. Nää on just ihanat! Ihan sun näköiset. Just sellaiset, ettei näitä bongaa jokaisella kynsisivustolla, vaan näkee, että oot tehnyt "omasta päästä". Kattia piti jäädä tuijottelemaan vähäks aikaa. Toinen näytti niin autuaalta Zoyansa kanssa <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kivasti sanottu ♡ voi Pipsaa, se on niin mussukka ♡

   Poista
 2. Oikein kauniit. :) En olisi kyllä heti uskonut, että ruskea sopii noin hyvin Sagen kanssa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kyllä sopii, näitä kivoja yhdistelmiä löytää aina sattumalta!

   Poista
 3. Aivan ihanat kynnet. Nää Zoyan Satin lakat on kaikki järjestäin aivan ihania. Sympaattinen kuvausassistentti sulla. ;) <3

  VastaaPoista
 4. Oi mitkä kynnet! Taas oot onnistunut täydellisesti! Ja tuo ensimmäinen kuva on ihana :)

  VastaaPoista
 5. Just on tarpeeks, eikä liian vähän (;

  VastaaPoista
 6. Oijjoi, kaunis lakka ja upeaakin upeampi manikyyri! Hui että kun oikein rakastuin tähän <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3