lauantai 25. huhtikuuta 2015

Vitosen haaste

Ihana Maiju Mint! -blogista haastoi minut vitosen haasteeseen. Kiitokset :) minun täytyy vastata Maijun keksimiin viiteen kysymykseen ja itse sitten keksiä omat viidelle haastettavalla bloggaajalle :)

1. Nimeä lempparilakka jokaiselle vuodenajalle.

Keväällä alan himoita keveämpiä sävyjä, cremepastelleja ranskikseen ja hololakkoja kimalluksen kaipuuseen. Ajankohtaisesti valitsen tämän kevään ykköslakoiksi Picture Polishit scattered holot. Myös A England hallitsee ihanien microglitteristen holojen teon ja aika kovasti odottelen uutta kokoelmaa. Polttelee myös käyttää näitä ihania vanhoja Enkkujani.


Kesällä varsin ajankohtaiset Ruby  Wingit ovat kovassa käytössä. Tosi mahtavaa kun nämä lakat vaihtavat väriä auringossa! Hienoja! Kesällä myös yritän käyttää hololakkojani, välillä vähän huonolla menestyksellä. Ei kerkii kaikkea!Syksyllä kaivetaan ihanat tummat vampylakat esille. Oikeastaan alan himoita näitä jo kesällä. Color Club tekee makeita syyskokoelmia. Tykkään myös duochromeista! OPIlla on monia ihania syksyvärejä ja aina jotain kimalletta. Myös tummat tekstuurit ja mattalakat ovat syksyllä jees.
Talvella tumma kausi jatkuu. Silloin voi käyttää esimerkiksi ihania jelly-indieitä, olen aika paljon haalinut niitä tummissa sävyissä. Ne on hienompia kuin lällärivaaleat. Joulunaikaan hairahdetaan käyttämään ne pakolliset joululakat mutta niihin kyllästyy hetkessä .)2. Viisi kynsilakkakokoelmasi helmeä?

- OPI Designer Series Royal. Kuolkaa. Varmaan yksi upeimpia violetteja ikuna!
- OPI kultahippu & valkokulta lakat.

- OPI Over & Over A-Gwen keräilykappale. Ihana pakkaus ja punainen lakka on aina jees.
- OPI Nallelakka. No, OPI on harrastanut näitä keräilypakkauksia ja pitää ne omistaa jos lakka vaan miellyttää. Kissat tai koira pöllii tuon nallen jos saavat :)
- #lovecolorclub. Color Clubin ystävänpäivälakka, sydänlakka hienolla glitterillä. En tiedä oliko missään myynnissä, sain tuotelahjana.

Lisäksi arvostan kovasti OMG lakkojani, vanhoja China Glazen helmiä ( 100 Proof Pink + No Way Jose ), kaikkia OPI DS lakkojani sekä indielakkojani jotka ovat ihanan uniikkeja.

3. Kolme vaativinta lakkausta jotka olet tehnyt? Voit laittaa tähän kuvat tai linkit postauksiin.

Minä en osaa tähän vastata. Mutta luettelen pari asiaa joissa haluaisin olla parempi tai jotka haluan opetella tekemään. Käsinmaalaus ja leimadecalit. Ehkä niitä vaativampia ovat olleet käsinmaalaukset joita pitäisi harjoitella paljon enemmän.

4. Miten kynsiharrastuksesi alkoi ja milloin?

-Teini-iässä ihastelin aina kummitätini pitkiä ja aina lakattuja kynsiä. Siitä vähän lähti ajatus "minäkin haluan". Teininä hamtrasin lähinnä kaupan lakkoja, siitä siirryin Yves Rocherin kautta nettiostamiseen ( = OPI, China, Essie ). Erään nettifoorumin aikaan harrastus alkoi laajenemaan, sitten tuli se kuvien jakaminen muille ja sitä kautta blogit joita ei montaa suomessa ollut. Kynsiblogeja vain yksi minun lisäkseni. Blogin myötä tutustuin ensimmäiseksi Konadiin, ai vitsit se oli ihan uusi juttu silloin ja kaikki halusivat m57 lepardilaatan :D
Ja tästä se on jatkunut, mukaan on tullut suuremmissa määrin sosiaalinen kanssakäynti ja muihin ihmisiin tutustuminen blogin kautta. Tätä kautta harrastus on syventynyt ja siitä on tullut jopa elämäntyyli bloggaamisen ollessa vahvasti mukana. Olen löytänyt uusia tyylejä kynsien koristelussa, vahvistanut ammattitaitoani ja tutustunut lukemattomiin uusiin merkkeihin.

5. Omat vahvuutesi lakkaajana/kynsiharrastajana?

Tieto, kokemus ja se että haluan jakaa täällä muille neuvoja ja vinkkejä. Tykkään myös kokeilla uusia tuotteita ja juttuja. Omasta mielestäni minulla on hyvä värisilmä ja saan aikaan kivoja väriyhdistelmiä myös meikkaamisessa :) lisäksi bloggaan säännöllisesti mielenkiintoisista ja tuoreista aiheista.

Minun kysymykseni.
1. Mikä sinusta on parasta kosmetiikka- / kynsihulluudessa?
2. Mistä meikistä ja kynsilakasta et ikinä luopuisi? Saa valita vain yhdet kumpaakin :)
3. Mitä haluaisit osata paremmin liittyen edelleen kynsiin ja meikkeihin?
4. Millainen sinun tyylisi on, millainen ihminen siellä ruudun takana on? Paljasta jotain itsestäsi!
5. Minkä erityisen oman niksin haluaisit paljastaa meille?

Viisi bloggaajaa jotka pääsevät vastaamaan: Tiia, Malle, Iiny, Martina ja Outi :)

14 kommenttia:

 1. Mä voisin varastaa sulta nuo Chinan OMG:t :). Ne on niin ihanuudet! Kiitos haasteesta, mulla on vielä se ruokahommakin tekemättä ;). Olen kyllä ottanut kuvia sitä varten mutta pelkäsin jo niiden kuvien haihtuneen koneen mukana ilmaan. Nyt saan onneksi senkin postauksen tehtyä (joskus).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun sait konehommat kuntoon :) vastaat kun kerkiit, meni mullakin useampi viikko tämän kanssa! OMG:t on ihania mutta pahin huuma hiipunut vuosien myötä..

   Poista
 2. Kiitos kun vastasit haasteeseen, oli kiva lukea vastauksiasi <3 Aiiivan ihania lakkoja nuo nimeämäsi helmet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta <3 ne on ihania, oikeita helmiä :) olishan noita ollut montakin enemmän mutttei kaikkia voi nimetä :)

   Poista
 3. UUu, mä niin tarvisin ton The Man with the golden gunin!! Mulla on ne kaks muuta hippulakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en Golden gunia ostanut korkean hinnan vuoksi mutta tämän sain vaihtareissa!!

   Poista
 4. Apua, tää menee mun ennestään hävettävän pitkään haaste-jonoon! :D

  VastaaPoista
 5. Uuuh... tässäpä onkin sitten pohdittavaa :D Kiitokset haasteesta!

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus, tämmöisiä on aina mielenkiintoista lukea :) Hurjaa ajatella kuinka nopeasti kynsiblogejakin on noussut niin mieletön määrä tänne internetin ihmeelliseen maailmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, muistan että kun blogit aloittivat, oli ihan kourallinen niitä mitä seurasin. Ja on tosi ikävä kun niitä blogeja ei enää ole :/ mutta on paljon muitakin hyviä jokaisen makuun :)

   Poista
 7. Jeii kiitos haasteesta, kivoja kysymyksiäkin oot keksinyt! Otan siis haasteen vastaan. <3

  Ruokahaastekkin on kohta puoli tulossa, kun oon yrittänyt kerätä matskua siihen. :D Ai hitsi siitä tulee kiva myös!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3