tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kuivan ihon Yves Rocher suosikit

Meillä on saatu myöskin miesväki käyttämään Yves Rocherin tuotteita ;D miehet kun eivät tunnetusti ymmärrä purkkien päälle ja kysyvätkin vain "voiko tätä laittaa iholle" tai "anna joku rasva" :))Itse en kärsi koko vartalon kuivuudesta ja tunnustan laiminlyöväni vartalon rasvaamista. Yksi tuotesarja on kuitenkin yhteisessä käytössä ja talvella ne ovatkin tuntuneet sopivilta ihon kuiville alueille. Expert Réparation sarja sisältää karitevoita ja on tarkoitettu erittäin kuivalle iholle.

Vartaloemulsio on palkittu 2013 Swedish Beauty & Cosmetics sarjassa. On pakattu ympäristöystävälliseen tuubiin enkä muutenkaan ihmettele miksi tämä on voittanut. Tuotteessa on voimakas pähkinäinen tuoksu mutta ei tuota ole vieroksuttu. Ja tämä kosteuttaa todellakin! Mukavinta tässä on se että tämä lähtee imeytymään välittömästi.
Silottaa ihon kuivat rokamat hetkessä. Iho on rasvaisen tuntuinen pitkään mutta voidetta ei jää valkeana pyörimään iholle, se on se tuntuma jota inhoan vartalovoiteissa ja jonka vuoksi olen näissä aika kranttu. Expert Réparation emulsio jäi minun yöpöydälleni, toimii myös talven runtelemissa käsissä ja kynsinauhat nauttivat karitevoin käsittelystä.

Miehelle olen antanut vartalovoiteen joka on samasta tuotesarjasta. Expert Réparation ihovoide on pakattu kierrettävään purkkiin. Olen käyttänyt tätä silloin tällöin mutta pitkien kynsien takia en tykkää ottaa tuotetta sormin. Makuasioita, itse pidin kuitenkin enemmän tuubista. Mutta tämä purkki kulkee kivasti reissuissa ja mies on käyttänyt tuotetta ahkerasti.
Tämäkin kosteuttaa, on ehkä aavistuksen kevyempää kuin emulsio. Mielestäni tämä jää hetkeksi pyörimään iholle, ehkä se on tehnyt minulle vähän epämiellyttävän kokemuksen koska ihoni ei ole niin kuiva että imisi tämän hetkessäOrganic Cosmetics Honey & Muesli tuotesarjan hoitavuus perustuu akasiahunajaan ja luomulaatuiseen mysliin. Tämän ekosertifioituun sarjaan kannattaa tutustua! 98 - 99% tuotteiden ainesosista on peräisin luonnosta ja loput pari prosenttia luonnonmukaisesta viljelystä.

Käsivoide on jäänyt minulla suoraan talvikäyttöön. Hyvin ravitsevaa, täyteläistä ja korppukäsiä hoitavaa. YR:llä on monenlaisia käsivoiteita; osa kevyitä ja osa näitä paremmin kosteuttavia. Mukavan kokoinen tuubi kulkee käsilaukussa mukana. Tykkään myös tuotteiden ulkonäöstä; beigen ja ruskean väriyhdistelmä on kaunis ja pakkausten kuvitus houkuttaa.

Myöskin huulirasvatuubi on ihanan näköinen. Minulle tuotteiden ulkonäöllä on merkitystä ja pidin tuubirasvan käytettävyydestä. Ei lähmi ja leviä tuubin suulle. Kuivat huulet nauttivat tästä rasvasta ympäri vuoden. Tuoksuu hunajaiselle.

Emulsio ja huulirasva saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Löytyikö näistä uusia kokeilun arvoisia tuotteita tai vanhoja hyväksi havaittuja suosikkeja?

8 kommenttia:

 1. Haluaisin kyllä ehdottomasti nyt kokeilla noita hunajaisia tuotteita mutta voi olla hankalampi löytää niitä:( joensuussa vielä pari vuotta sitten oli yr liike mutta ei enää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joensuusta on lopetettu monta kivaa liikettä :/ jos käyt kuopiossa niin täällä on YR liike. Ja nettikauppa on auki 24h :)

   Poista
 2. Mä tykkään tosi paljon tosta huulirasvasta ja käsivoiteesta. :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon käyttänyt monta purkkia tuota vartalovoidetta, ja nytkin sitä on jemmassa. Käsivoide kuulostaa hyvältä, koska olen ajatellut kaikkien Yvesin käsivoiteiden olevan aika huonoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne ole huonoja :D osa on kevyempiä ja tuoksut teennäisempiä. Mutta osa on ihan helmiä, tämä kuuluu juuri niihin mitkä oikeasti hoivaavat ja kosteuttavat käsiä ;)

   Poista
 4. Näitä vois tämäki korppuiho kokeilla!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3