perjantai 24. huhtikuuta 2015

MAC Mineralize Skinfinish poskipunani

Ei ehkä poskipunani mutta korostustuotteeni? Kummaksi luette; poskipuniksi vai korostustuotteiksi? Alunperin kiinnostuin MAC Mineralize Skinfinish meikeistä koska kaikki kehuivat miten ihania ne ovat korostuksiin ja miten harvinaisia/haluttuja jotkut sävyt ovat. Ja ovathan nämä niin kauniita, kuin pieniä mestariteoksia. Kauniita tuotteita on mukavampi käyttää, eikö vain?

Ei mulla kovin montaa MSF korostustuotetta ole ole mutta en kovin usein näitä käytäkään. Ja nämäkin riittävät varmasti loppuiäksi. Minusta mulla on näitä hyvä peruskokoelma, ehkä ostaisin lisää jos jossakin kokoelmassa joku ihanuus sattuu ilmestymään. Nämähän ovat tosi hohtavia/glitterisiä ja sitä välttelen meikissäni. Siksi käytän itse Mineralize Skinfinishejä lähinnä poskipäillä ja C-kaaressa. En ikinä poskipunana tai aurinkopuuterin tapaan. Osasta MSF meikeistäni olen luopunut koska en oikein osannut niitä käyttää. Ja ne ehkä olivat juuri sellaisia punertavia tai liian kuparisia.
Aloitetaan ihan ensimmäisestä ja siitä ihan harvinaisemmasta. Alexander MQueen kokoelmassa ilmestyi New Vegas MSF puuteri. Tässä on voimakas kultainen finish, kuparisia suonia ja tästä tulee myös glitterhippuja poskipäille. Tämä on se tuote jota laitan kun lähden bilettämään 1-2 kertaa vuodessa ;DD ehdottomasti ihanin MSF tuotteeni! Ostin tämän joltain vähän käytettynä. En ole nähnyt tätä uudestaan kokoelmissa mutta voin olla väärässä!Seuraavaksi suomesta ostetut MSF:t. Petticoat ilmestyy aina välillä kokoelmissa ja jostain kokoelmasta tämän ostin. Tätähän voi käyttää myös poskipunana. Ihana roosapinkki, kuparinpinkkejä ja kultaisia suonia. Uskomattoman kaunis tuote. Tämä ei ole liian metallinen tai glitterinen.

Star Wonder on kesällä käytettävä MSF. Ruskettunut kulta pohjavärinä ja ihanasti luumua ja pinkkiä. Tosi nätti tuote mutta aika hohtava. Tätä saatan laittaa aurinpuuterin päälle hyvin kevyesti. One Shot-tuote.

Monet inhosivat Wonder woman kokoelmaa mutta siinä ilmestyi hienoja juttuja! Tämä mahtavan kokoinen lätty Pink Power sisältää korostustuotteen, poskipunan ja kevyesti kuultoa antavan bronzerin. Kolme mineralize skinfinishiä samassa. Kätevä matkalla. Ihan mahtava tuote! Olen käyttänyt tosi paljon. Limited Edition tuote.Medium Dark MSF on valittu myyjän kanssa matta aurinkopuuteriksi minulle. Onkin ihan täydellinen varjostuksiin eikä hohda yhtään. Tätä ostan lisää ja tätä suosittelen luonnolliseen varjostukseen/rusketukseen. Vakiovalikoimassa.Ulkomailta tilatut harvinaisuudet. Nämä ovat ne kaksi parasta Mineralize Skinfinishiä joista keräily kannattaa aloittaa. Näitä himoitsin koska kaikki ylistivät ja nämä ovat sellaisia neutraaleja hillityllä hohteella. Ja erittäin kauniita tuotteita, sitä ei voi kieltää.
Perfect Topping sisältää vaalean liilaa, beigeä, valkeaa ja oikeastaan kaikkea neutraalia. Hohto on tyylikästä ja hillittyä kuten myös Lightscapedessa. Lightscapade on näistä metallisempi mutta neutraali siltikin. Molemmat ovat LE-tuotteita käsittääkseni ja kokoelmista näitä voi bongailla. Muoks. Lightscapade taitaa olla nykyään vakiovalikoimassa :)

Löytyikö tuttuja tuotteita? Mitä MSF lemppareita sinulla on?

14 kommenttia:

 1. Mikä kaunotar tuo Petticoat onkaan! <3 Lightscapade on muuten nykyään vakivalikoimassa! Se on toistaiseksi ainut MSF joka minulta löytyy, kiitos kauneusblogien hehkutuksen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lightscapade on ihana enkä yhtään ihmettele miksi siitä tykkäävät lähes kaikki :) sopii monille eikä ole liian glitterinen.

   Poista
 2. Eikös Lightscapade kumminkin ole ihan pysyvästi saatavilla, eikä LE? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla kun useampi niin sanoo :) korjattu tekstiin, kiitos! Hyvä että on vakkarituote ja helposti saatava :)

   Poista
 3. Mulla on vaan Petticoat , voisi neutraalimmankin sävyn ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nätti mutta aika hohtava, en jotenkin osaa sellaista käyttää :)

   Poista
 4. Wonder Woman on aivan mieletön, tietenkin halajan rasian vuoksi. Kivaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 5. Toi Wonderwoman on ulkoisesti jotenkin niin mauton, että se pakkaus on jo makee! :D Puuteri sisällä on sen sijaan tosi kivan näköinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta se on hieno mutta ymmärrän ettei ole kaikkien makuun ;)

   Poista
 6. Mulla ei löydy näistä yhtäkään, ainakaan vielä :)

  VastaaPoista
 7. Aaaaa mikä toi Petticoat on!!! Tähän perään miljoona niitä sydänsilmähymiöitä <3<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3