torstai 16. huhtikuuta 2015

Pitsiä ja timantteja

Vielä en ole kynsienlakkaus kunnossa mutta julkaisen nämä kynnet luonnoksista :) ei voi enää noin vaan alkaa lakkauspuuhiin kun on nyt tuota pissin siivousta ja äkkiä ulos menoa. Jospa se tästä :D pitää siitä pentuajasta nauttia!

P4040005.ORF

Mulla on ollut aikomus lakata Color Clubin Apple Of My Eye lakalla paremman kerran. Se ilmestyi Made In New York kokoelmassa. Aika vähän on tullut lakattua pinkeillä joten kivaa vaihtelua. Apple on ihana tumma fuchsia, peittää kahdella kerroksella ja on kaikinpuolin mainio lakka muutenkin. Melkein dupe OPI Kinky In Helsingille, tämä on ehkä ihan vähemmän shimmerinen ja ihan aavistuksen tummempi. Peukaloon ja nimettömään fuchsiaa OPI Designer Series lakkaa Exclusive. Ihana sekin :)Paljaalla kynnenpuolikkaalla leimat Konad m71 laatasta. Samasta laatasta löytyy tuo leima jota on Apple kynsissä. Leimattu Essie Penny Talk lakalla. Timantit kokosin erilaisista hyrristä.

P4040002.ORF

Konad m71 saatu Cesarista*
Color Club Made In York kokoelma Cesarista*
Essie Luxeffects kokoelma Cesarista

*-merkityt tuotteet saatuja. 

24 kommenttia:

 1. Oi kuin nätit! <3 Tuo pinkki lakka on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tummemmat pinkit on ihanampia kuin lällyt possupinkit :)

   Poista
 2. Nyt kyllä toi Penny talk!! Olen tässä ihan sydämenkuvat silmissä. Muutenkin ihana kokonaisuus.

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan komeat - tykkään! 💕

  VastaaPoista
 4. Ei s***ana miten upeet! ☺ miten käsi voi? Entäs pikkuinen 💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marjo! Molemmat ihan hyvin. Välillä kipuja ja vähän hankalaa ja hidasta tämä vasemmalla näpyttely. Kytö olis lakata, meikata ja kirjoittaa postauksia mutta ei voi jos haluaa parantua :) Hipun kanssa kiva olla vaikka joskun tulee kakat lattialle kun en kerkii saada itselle vaatetta päälle :D

   Poista
 5. Stunning! I love the colors that you have used. I also super duper love the design. Its so unique and classy. Great job!

  VastaaPoista
 6. oihhj nää on ihan täydelliset kynnet kyllä pitkiin aikoihin!! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3