tiistai 28. huhtikuuta 2015

CND Vinylux kevätuutuudet 2015

Sain kutsun CND kauneustilaisuuteen mutta täältä susirajalta on tuhottoman pitkä matka. Ilahduttavaa että minua muistettiin silti lehdistönäytteillä kevään 2015 CND kokoelmasta. Kiitos ihanat :)

CND Vinylux lakat ovat kotilakkaus joka kestää jopa 7 päivää käytettynä Vinylux Weekly Top Coatin kanssa. Kyseessä on ihan normaali kynsilakka joka tarttuu itsestään kynnelle ja se ei tarvitse aluslakkaa. Teknologiaa uhmaava nopea levittyminen ja kovettuminen 8,5 minuutissa sekä lupaa viikon keston. Ei uuneja, ei hankalaa poistamista. Ei kuluta omaa kynttä ja lähtee ihan kynsilakanpoistoaineella pois. Kuulostaako hyvältä? Mutta jäikö mietityttämään uskaltaako käyttää ilman aluslakkaa? 


P4200064

Kyllä uskaltaa, kynsi puhdistetaan ensin CND Scrub Fresh aineella joka putsaa kynnen pinnan ja näin ollen Vinylux lakka tarttuu paremmin. Vinylux Top Coat reagoi luonnonvaloon ja kuivuu kovaksi ja kynttä suojaavaksi pinnaksi. Ei kannata siis pelätä kynsien puolesta, mahdolliset värjäytymät saa hiottua kynnen pinnalta bufferviilalla.

kol

Kokoelma inspiroitui kevään kukkaisväreistä. Kynnet ovat viettelevät ja kapeat, koristeltu vintage kukkaisdesignin ja maagisten koristelujen harmonialla.

Garden Muse kokoelma sisältää kuusi Vinylux kestolakkaa.

Beckoning Begonia - lilapinkki shimmer
Butterfly Queen - sinipinkki glitter
Crushed Rose - vanha roosa creme
Lost Labyrinth - siniturkoosi frost
Wisteria Haze - periwinkle crme
Reflecting Pool - teal sininen creme


P4170026

Kokoelmasta löytyi heti kaksi suosikkiani ja yllättäen ne olivat pinkkejä!


P4170029.ORF

P4170032.ORF

Näissä kynsissä käytin Beckoning Begoniaa. Todella kaunis viileän ihon lilapinkki shimmerlakka. Tykkäsin kovasti, tämä on ihoa vasten enemmän lila kuin mitä pullo antaa ymmärtää. Kaksi kerrosta, koostumus on mielestäni ihan hyvä levittää. Raidoittuu vähän ekalla kerroksella mutta tasoittuu toisella. Melko nopea kuivumaan mutta pikakuivattaja pelastaa tilanteen ;)


P4230009.ORF

Tästä voit etsiä oman jälleenmyyjäsi. Vinylux lakat / Top Coat 16,60 e. Joko teillä on kokemuksia CND kestolakoista? Pysykää kuulolla, sain toisenkin CND tuotteen kynsien huoltamiseen. Vaikuttaa mielettömän hyvältä ja jo kahden käyttökerran jälkeen alkoi tuntua lempparituotteelta! Tulossa arvostelua!

14 kommenttia:

 1. Joillekin pinkit sopii ja istuvat kuin nyrkki, hmm. käteen. :)
  Ostin viikonloppuna pari pinkkilakkaa ja testasin eilen. Ei kertakaikkiaan vaan ole mua! Eli otin pois.
  Itsellä on pari Sally Hansenin tuotetta alus- ja päällilakkaaa vakkarikäytössä, jolla mikä tahansa lakka pysyy yli viikon hyvänä. En vaihda enää muihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sally Hansenin tuotteet ovat hyviä,hinta-laatusuhde kohdillaan! Pinkit on ihan kivoja, pitää vaan löytää se oma sävy :) ennen käytin paljon pinkkejä mutta nykyään vähän vierastan, ainakin ihan räikeitä ;)

   Poista
 2. Sain myös kutsun tuohon tilaisuuteen ja oon kovasti odotellu postia sieltä suunnalta, kun jouduin myös kieltäytymään paikallemenosta, mutta ei oo kuulunu mitään.

  Mutta hurjan nätit kynnet oot tehny, tykkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) toivottavasti posti löytää tiensä perille pian!

   Poista
 3. Eipä oo kokemuksia. Muutenkin kestolakat ei ihan oo mua varten :D matkoilla ovat kylllä oiva valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minuakaan mutta voihan niitä pitää päivän- pari, pidempään ei itselle ole tarvetta :) mutta hyvä vaihtoehto kelle tarvitsee!

   Poista
 4. Ei oo kokemusta. Ihania nuo pinkit sävyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kun eivät ole sellaisia perinteisiä pinkkejä :)

   Poista
 5. Love the base color that you have used and the love the design too. They look so great together. Great job!

  VastaaPoista
 6. Oi kuinka nätti lakka, ja koristelut istuu sen kanssa kauniisti yhteen <3 Tämmöiset kestolakat ei vaan ole erityisen kannattavia hanintoja itselle, kun niin usein tulee lakkauksia vaihdeltua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullekaan koska vaihdan lakat usein. Mutta kyllä käytän välillä kun ei nämä kuitenkaan sen kalliimpia ole kuin yleisesti käyttämäni merkit. Varpaat tykkään kestolakata :)

   Poista

Kiitos kommentista <3