sunnuntai 5. helmikuuta 2023

Tammi-Helmikuun käyttismeikit

Ensinnäkin, pahoittelen näitä kuvia. Tämä talvella kuvaaminen on tuskaa, kuvien ottamiseen luonnonvalossa on päivässä se ihan pieni hetki. Meikkikuvia ei ole ollut aikoihin, juuri tämän takia. Toivon että luvassa olisi vähän aurinkoisempia päiviä viikonloppuisin niin pääsisi testaamaan uusia paletteja ja ottamaan kuvia :) Tänään siis tuttu konsepti esittelyssä, eli mun alkuvuoden käyttismeikit aka.meikkilaatikko. 

Otin heti tammikuun alussa tammi-helmikuun käyttismeikit vaihtoon. Tai no...eipä näissä hirveästi vaihtoa tullut kun olen ollut niin hullun keskittynyt pannuttamaan tiettyjä ja käyttämään loppuun huulimeikkejä. Jokunen näistä tuotteista itseasiassa loppuikin tammikuussa. Ihan kiva vaan! Tuntuu että mulla on kamalasti meikkejä mutta sitten jurnutan vaan pakkomieleisesti näiden samojen kanssa :D Ehkä seuraavat käyttömeikit vois olla jo ihan uusia.

Meikkipohjat ja kasvomeikit on kyllä aika tuttuja. Nämä ei kyllä hirveästi ole viime kerrasta muuttunut. Kysy jos joku tuote tai sävy jäi mietityttämään. Näissä on muutama loppumassa mutta kyllä esim noihin poskipuniin saa täysin keskittyä jos meinasin saada niitä vuoden aikana pannulle/loppumaan. 

Kulmat, rajaukset ja ripsiväri. Näissäkään ei hirmuisasti uutta, Paesen Cheeky mascara on uusi, samaten kalenterista saamani BeautyAct rajauskynä jolla piirrän tuota kulman alalinjaa. Kulmatuotteet mulla kuluu tuskastuttavan hitaasti. Niitä en itseasiassa ole aikoihin ostanutkaan, varastoissa on riittämiin entisiä kun aina jostain siunaantuu.

Niinpä, hieraisitko silmiäsi, samat kuin viime kuussa? Osittain kyllä. Olin vähän pettynyt itseeni kun en vaan saanut käyttökertoja näille Make Up Storen paleteilla. Muita kyllä käytin, UD ja Dior on 23 loppuun -projektissani ja ne hengaa mukana kuukaudesta toiseen. Huomaan että Make Up Storet ei vissiin viehätä niin enää kun en vaan saa tartuttua niihin. Vaikka ne on kivoja! Nuo isot napit vaan on mahdottomia käyttää ikinä pois. Yhden Vanilla -sävyn olen käyttänyt ( ja korvannut uudella... ).

En siis ottanut hirveästi uusia luomivärejä mukaan. Jotain kuitenkin ;) teki mieli käyttää essenceä pitkästä aikaa! Sekä Natasha Denonaa ja Smashoxin Denimia mikä ollut vähällä huomiolla. Ihania kyllä kaikki, toivottavasti ei tule enempää Natasha Denona -himo, aiemmin sellainen oli ja meni yhtä nopeasti ohikin .D ai niin onhan mulla se Glam -paletti.......

Huulimeikit on samat ällöt :DD heheh no ei tosi, mutta yritän kuluttaa näitä pois. Ensi kerralla vaihdan jo kyllä uusia mukaan. Ei kukaan jaksa kokoajan samoja. Enkä pakkasilla pysty edes käyttämään kuin huulirasvaa, en ainakaan rajaamaan huulia niin ei nuo kynät tunnu vaan kuluvan!! Buxomin huulikiilto on näistä potentiaalisin seuraavaksi loppuva, syys-lokakuussa kiiltoa oli B-kirjaimen yläpuolelle joten kyllä ne vaan kuluu kun käyttää ;) kysy jos joku sävy kiinnostaa.

Tuntuu että olipa tylsä postaus kun samoja vaan. Mutta eikös nykyään ole vähän muotia keskittyä kuluttamaan pois eikä hankkia vaan uusia ;)

Onko sulla jotain tiettyjä meikkejä käytössä nyt alkuvuonna?


18 kommenttia:

  1. Täytyyhän sitä vaihteluakin olla tai kyllästyy. Meikkaamisen pitäisi olla kivaa eikä pakkopullaa. Esittelisitkö tarkemmin nuo Bohon meikit, joita kuvissa näkyi. Minä otin Bohon kulmakynän kulutuksen alle. Se on helmikuun meikkituote.
    Huulipunia olen todella vähän käyttänyt, kun huulet koko ajan kuivat. :/ Auttaisikohan rajauskynä ja huulirasva -yhdistelmä siihen, että olisi edes vähän väriä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin! Bohon kivipuuteri on hyvä, arkisin nopea ja helppo. Tuota Bohon Cafe luomiväriä ei ole tullut käytettyä, hyi minua. Ei vaan tule tartuttua noihin sinkkunappeihin...Mullakin on tosi kuivat huulet kokoajan ja huulirasva oltava ihan lähettyvillä...

      Poista
  2. Mulla kans pyörii vaan samat meikit. Mutta tykkään kyllä siitä Tarten Tartelette in Bloom paletista aina vaan, oon sitä nyt jo 6 kk käyttänyt 3-4 kertaa viikossa. Sultrystä en taas enää piittaa, miten siinä onkin niin monta ruskeaa shimmeriä. Pari punaa sain kans viimein loppuun. Enää 46 tai enemmän jäljellä😅. Ja todellakin pannuttaminen ja loppuun käyttäminen on IN!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on ja mukava seurata projekteja! Sinäkin uskomattoman sinnikkäästi jaksat aina käyttää kaikkia :)

      Poista
  3. Hyvä valikoima meikkejä, näillä saa vaikka mitä aikaiseksi. Ja tuo Buxomin huulikiilto näyttää tosiaan potentiaaliselta, se mun Buxomi töissä on näissä mitoissa. Pitäis varmaan ottaa se pussukkaan tehokäyttöön myös että sen saisi loppuun asti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on melko helppo käyttää kun sävy on tosi mieluinen <3

      Poista
  4. Essencen Witch Side on aivan ihana paletti<3 Ehdottomasti yksi kauneimpia, mitä oon Essenceltä nähnyt :) Noi Make Up Storen napit on kyllä valtaisia, mutta samalla myös tosi kauniita! Ei olisi kuitenkaan mullekaan mahdollista käyttää noin suuria nappeja koskaan loppuun asti :D Paesen ripsari alkoi kiinnostaa, kun ihastuin niin täysin siihen Eyegasmiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Paesen ripsari on parempi kuin se Eyegasm :) mulle mieluisampi kumiharjallaan. Witch Side on minustakin harvoja hyviä essencen paletteja, olen melkein kaikki antanut pois...

      Poista
  5. Kivoja tuotteita, mielenkiintoista katsoa näitä:) Nuo Make Up Storen paletit on hauskan näköisiä. Mulla ei ole ikinä ollut merkiltä mitään tuotteita. Olen pohtinut testaisinko joskus tuota Wet n wildin tinted Hydratoria. Wet n wildin meikkivoiteista olen tykännyt, mutta sävyttävistä voiteista tulee tällä hetkellä aina mieleen se Studiomakeup, joka ei lainkaan toiminut ihollani. Toisaalta tuollaiset tuotteet on tosi kivoja kesällä, jos sattuu hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on paljon parempi kuin se Studiomakeup. Meikkivoidemaisempi :) Make Up Storen tuotteet ont osi hyviä, olen tykännyt oikeastaan kaikesta kokeilemastani vaikkakaan merkkiä ei enää tule ostettua :)

      Poista
  6. Mä olen ollut ihan riippuvainen tuosta UD naked2 paletista:D Jos on aikaa, otan jonkun kymmenistä muista paleteista ja yritän jotain vähän erilaista. Mutta sitten on heti seuraavana aamuna taas kiire ja käytössä on Naked2, kun se vaan on niin helppo ja kiva. Mattasävyjä siinä kyllä on liian vähän ja Tease on niin lopussa, ettei siitä meinaa saada enää mitään reunoilta irti ja kuitenkin tykkään pääasiassa tehdä koko silmämeikin yhdellä paletilla. Olen melkein huolissani:D Toivottavasti tulee valoisampia kuvaussäitä ja meikkikuvia myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naked 2 on nyt tällä viikolla ollut kovalla käytöllä kun on hirmu aikaisia aamuja! Se on ihan täydellinen hämärässä meikkaamiseen, ei mene pieleen :DD

      Poista
  7. Ihanilta näyttää nuo Natasha Denonan paletit ja UD 2 on nii kiva kans. Siis mä löysin torista sen smoky paletin! Oli ihan pakko ostaa, vaikka, en oo käytettynä luomivärejä ostanu. Mitä oot mieltä? Siis ku tuntemattomalta ostaa nii vähä mietityttää.. Voiko niitä jotenki desinfioida?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole desinfioinut ikinä eikä puuterisista minusta kyllä pöpöt tartu. Pinnan voi pyyhkäistä kevyesti talous- tai vessapaperin palalla niin siinä se puhdistuu :) Ihana löytö, on yksi kaikkien aikojen parhaista paleteista <3

      Poista
    2. Ok, kiitos neuvosta. Olin kyllä nii innoissaan ku sen bongasin. Kun sitä nii oon harmitellu. Ihan ku lisää luomivätejä tarvisin, mutta minkäs teet😀 Ja kun sitte kerkesin hankkia sen Loracin myös. Sekin on kyllä aivan ihana, kun oon sillä nyt meikannu. On jotenki sellanen vaihe, ettei nuo yksittäiset napit nyt oo innostanu. Niin ja paljon onnea uuteen kotiin, vaikka tämä nyt onkin eri postaus :)

      Poista
    3. Kiitos kovasti ja molemmat paletit on niin kivoja etten usko että haittaa omistaa molemmat ;)

      Poista
  8. Naked paleteista tuli vielä mieleen, että onko sulla esim. Heat, honey tai ultra violet palettia? Niitä kun ois vielä saatavilla, nii tietysti se on makuasia, mutta oiskohan joku niistä sellanen mikä kannattais hankkia. Ja onko Lorac soleil vähä samaa sävymaailmaa, kuin naked heat? Oon katellu youtubesta kyllä, mutta halusin vaan kysyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naked Heat on minusta kokonaisvaltaisesti lämmin ja punainen, Soleil antaa enemmän vaihtoehtoja. Olen kylmän sävyinen ihminen niin Heat ei ole paras minulle, mutta laadukas se on ja jos lämpimistä punertavista sävyistä pitää niin se kannattaa hankkia :) Ultra Violet on nätti mutta huonopigmenttisempi. Ja kylmän värinen. Honey sisältää lämpimiä nudeja, ruskeita, kultaa ja on upea esim sinisille tai vihreille silmille. Oma suosikkijärjestys on Honey, Ulta Violet ja Heat mutta makuasioita....jos yksi pitäisi hankkia niin Honey on ehkä monipuolisin ja arkisin, ja arkenahan mä meikkaan eniten...

      Poista

Kiitos kommentista <3