maanantai 20. helmikuuta 2023

5x inhokki kosmetiikkatuote

Toisen suosikki voi olla toisen inhokki. Tästä postauksesta ei parane loukkaantua jos ja kun melko varmasti joku näistä on jonkun suosikki, tiedän sen jo valmiiksi ;) Tässä siis 5 tuotetta jotka ovat tuoneet minulle pettymystä.

Nivea Pearl & Beauty deodorantti. Tätä mulla on ollut joskus roll-on sekä suihke. Tuoksu tässä on hyvä ja ostin tätä koska sitä vakkari sporttidödöä ei kaupoista löytynyt. Tämä ei vaan pidä mulla eli on märät kainalot. Yyyh. Ei päivittäin mutta välillä siltä tuntuu :D hiki ei haise mutta se sporttiversio piti kainalot täysin kuivina myös treeneissä. 

Garnier silmämeikinpoistoaine. Tätä olenkin jo kerennyt haukkua täällä enkä voinut olla toistamatta asiaa tässä postauksessa. En voinut käyttää kuin kahtena iltana ja silmät ärsyyntyi pahasti. En siedä sitä öljyisen limaista tunnetta joka ei edes lähde huuhtomalla. Toisekseen kun tämä ei poista meikkejä vaan saa hinkata ja silti jää rannut silmien alle. Mun silmät ei tätä siedä mutta monilla tuntuu toimivan, ja hinnallahan tätä ei ole pilattu. En yleensäkään siedä kaksifaasisia tuotteita jos toinen puoli on tosi öljyinen, mun silmät ei semmosia kestä.

Flaer siveltimien pesuaine. Tässä meni rahat ihan hukkaan :D tämä on kohta pari vuotta pyörinyt mukana, yritän käyttää pois mutta inhottaa tarttua tähän koska tämä ei yksinkertaisesti puhdista siveltimiä. Ihan luirua, pitää laittaa hirveät määrät ja siveltimet jää jotenkin lähmäisen tuntuiseksi. Tykkääkö joku tästä?? Pesen siveltimet mieluummin kissasaippualla.

Estee Lauder Double Wear Nude. Kaverinsa original DW on parasta kamaa mutta tämä nudeversio nimensä mukainen. Niin ohutta ja huonosti peittävää että lähti kiertoon parin kokeilun jälkeen. En siedä huonoja meikkivoiteita enkä tuhlaa aikaa sellaisiin. Jos kaipaat tosi lirua meikkivoidetta ja luonnollista peittävyyttä niin silloin suosittelen testaamaan. Itse tykkään peittävistä.

BeautyAct kajal Bare Nude. Kicksin meikkikalenterissa tullut kajal osoittautui vähän flopiksi. Väri on ihan valkea, sellainen ihonvärinen nude olisi voinut toimia paremmin. Tein tällä alaviivaa kulmakarvojen alle mutta ei häivyty siistiksi vaan jää näkyviin. Sitten yritin sisäkajalina, joo pysyi mutta valkea väri on liian näkyvä etenkin kun kajal levittyy epätasaisen paakkuisaksi. Näytti törkeältä. Ehkä joku muu pitää tästä enemmän.

Tosiaan jos siellä sun suosikki oli niin tule kehumaan tai kerro oletko löytänyt viimeaikoina jotain pettymystuotteita?



17 kommenttia:

  1. Jos käytän meikkivoidetta, haluan, että se on peittävää. Pakko sanoa, että silmämeikinpoistoaineissa just jokaisella on ihan erilainen silmien sietokyky aineille ja nää on niin yksilöllisiä juttuja, ei siitä voi hermostua :) Muistan sun hehkuttaneen täällä taas jotain silmämeikinpoistoainetta joka taas ei mulla poista mitään edes kovalla hinkkauksella :'D Ja kirvelee nii perkuleesti. Mulla oli joskus Macin pesuaine siveltimille ja se oli myös lirua, kului supernopeasti, ei ollut yhtään wörtti. Nykyään käytän mieluusti ihan palasaippua tyyppistä Lykon omaa pesuainetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan että se oli se Clarins, siitä et tykännyt mutta minusta se on best :D mulla on kans siveltimille kissasaippua ja LV palasaippua hyvä myös ;)

      Poista
    2. Siitäpä juuri oli kyse!! Älytöntä kun on niin erilaiset. Varmaan ostan seuraavaksi ihan Marseille saippuapalan siveltimille.

      Poista
  2. Tiedätkin, että toi Garnier on mun suosikki<3 Mä oon kokenut oikeestaan kaikki erilliset siveltimien pesuaineet, ainakin nestemäiset, tosi turhiksi ja huonoiksi. En näe järkeä maksaa maltaita sellaisista, kun ei ne siveltimiä puhdista ja usein koostumus on just tosi lirua. Toi Flaer ei oo tuttu, mutta muuten niitä on jokunen tullut kokeiltua enkä enää koskaan erehdy laittamaan rahojani moisiin tuotteisiin :D Tää oli kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit <3 kisusaippua on tosiaan hyvä siveltimille ja hoitoaineella voi kans pestä!

      Poista
  3. Viime aikoina ei oo tullut pettymyksiä, kun oon ostanut tosi paljon vanhoja tuttuja hyväksi havaittuja tuotteita.

    Niveasta tuli mieleen se miten paljon kaipaan aikaa, et kaupassa myytävät dödöt piti mulla. Oli niin kiva kauppareissulla ostaa. Yleensä käytin Niveaa tai Dovea. Viimeiset 10 vuotta apteekin kautta dödön vuoksi. Aina välillä ostan ja kokeilen niitä entisiä suosikkeja, mut ei, alkaa jo pelkästään kotisohvalla istuessa haista muutamassa tunnissa kainalot tunkalta. 😡😅 Kesäkuumalla jo tunnissa likainen olo, ihanaa tää ikääntyminen. 🙄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tänään oli tosi kiva töissä olla taas kainalot märkinä, kato kun nuukana se tuokin on pakko käyttää pois :DD

      Poista
  4. Mulla ei nuo kaksifaasiset sm poistoaineet ole koskaan toimineet, ei vaikka käyttäisin wp poistoainetta. Sillä öljyllä ei tee mitään nesteen kanssa, mutta öljyputsarissa toimii, en edes silloin käytä vanulappuja, sormella kevyesti liikuttelen ripsien päällä
    Kaksifaasiseen kostutettu vanulappu silmän päällä minuutti, kostutettu vanupuikko hieronta, pesen kasvot ja tadaa! Mustat silmänaluset 😒

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öljyllä kyllä lähtee mutta ei kestä silmät, harmi!!

      Poista
  5. Tuo Estee Lauder Double Wear Nude voisi olla mun tuote. Tykkään liruista meikkivoiteista, jotka eivät peitä juuri mitään :D Toisaalta voi olla, että se on liian kuivattavaa mulle, niin kuin se alkuperäinen Estee Lauder Double Wear on. Mulla oli yksi pullo, mutta toista en koskaan ostanut. Aivan liian kuivaa tavaraa mulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuo ei ollut niin kuivaa koska DW normaalisti on mun juttu, mutta tuo oli taas liian kevyt ja epäsopiva rasvoittuvalle iholle mun mielestä...en muista enää ihan tarkkaa kun kokeilin vaan pari kertaa :)

      Poista
  6. Tuo Garnier ei toiminut mulla myöskään, Clarins on kans oma suosikki. On vaan muutama muu jemmassa ja sellasia mitä voin käyttää, että ne nyt ensin pois. Mulla on muutama inhokki tuote pan23/2023 projektissa eli Maybelinen meikkivoide ja Jane Iredalen sävyttävä päivävoide ja AB Sultry pakettiin oon ihan kyllästynyt, vaan tummat sävyt jäljellä enää. Melkein harkitsen niiden huonojen roskiin heittoa ja tilalle jotain muuta projektiin. Muuten tuntuu, että kaikkia tuotteita on kiva käyttää🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos niitten tummien kans vaan junnaa niin pistä pois, ota joku kivempi tilalle :) projektit ei saa olla pakkopullaa ja tummia värejä on oikeesti vaikeampi käyttää pois!

      Poista
    2. Työnsin Sultryn nyt ainakin laatikon perille..katotaan miltä hetken päästä tuntuu😅

      Poista
    3. Hyvä, voihan sen pariin palata jos siltä tuntuu ;))

      Poista
  7. Multakin löytyy jostakin tuo sama BeautyActin kynä, ja se on kyllä aika valkoinen sävyltään. Ihan liian räikyvän valkoinen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3