perjantai 17. helmikuuta 2023

ABC: C niinkuin Charmed, I´m Sure

ABC -teemahaaste jatkuun tänään C -kirjaimella. Ostin joulun jälkeen kasan pikku -Opeja jotka ovat peräisin 2022 OPI joulukalenterista. Toisen "roskalakka" on mun aarre eli sain edullisesti uusia lakkoja testailuun. Tiedätte historiani kynsilakkojen kanssa ja sen että olen niitä lahjoitellut kassikaupalla eteenpäin, en siis hirmu mielelläni osta isoja täysikokoisia lakkoja täyteen hintaan. Pienet lakkapullot on kivoja kun ne saa joskus loppumaankin.

OPI joulukalenterissa tuli klassikkosävyjä sekä monta lakkaa Jewel Be Bold -joulukokoelmasta. Yksi ostamistani lakoista oli nimeltään Charmed I`m Sure joten se sopikin täydellisesti seuraavaksi lakaksi saagassani :)

Charmed I`M Sure on punapohjainen violetti, sellainen purppura. Ette näe kynsilläni tälläisiä sävyä usein, jostain syystä en koe niitä hirmu kotoisaksi, ainakaan yksinään. Cremelakkana menisi mutta jotenkin vähän karsastan näitä sheerlakkoja. Piti laittaa kolme kerrosta että sai täydellisen peittävyyden, onneksi lakka oli ihan ok lakata ja kuivui nopsasti kerrosten välissäkin. Tämä sai siis välittömästi päälleen vähän elämää strassien ja folioiden muodossa.

Charmed I`m Sure ei ole väri jonka ostaisin mutta eiköhän tämä tule mulla käyteltyä pois. Nämä pienet lakkapullot on 3,75 ml kokoisia. Normaalista 15 ml lakkapullosta riittää n.40 kertaan lakattavaksi joten jospa tää menisi nopsemmin ;) en pidä hirveästi OPI minilakkapulloista, pienellä sudilla on hankala lakata ja ainakin mulla menee aina kynsinauhoille. Eikä tälläinen minipullo näytä kynsikuvissa nakkisormissani hyvältä, mutta ei anneta haitata ;) esittelen myöhemmin lisää näitä uusia ostoksiani!

Mitä tykkäät kynsistä? Ja oliko sulla sattumoisin OPI joulukalenteria?

ps. En tiedä joko odotatte kotiesittelyä, mutta sellainen on joskus tulossa...kunhan saan taulut seinille...yksi keittiönkaappikin römöttää lattialla kun odotan veljeltäni saranoita siihen. Pikku hiljaa siis ja haluan ensin vähän asettua ennenkuin kirjoitan postauksen ;)


12 kommenttia:

 1. Lakkasin vastikään opilla, infinite shine lakoilla, pistin alle punaista ja päälle vähän läpikuultavaa lilaa. Saa kyllä kivoja jos teke kaksikerros lakan vähän eri sävyillä :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi ostin kalenterin halvalla koska kaksi valmiiksi kuivunutta lakkaa aikalailla pilasi fiiliksiä. Toinen niistä oli vielä 2022 holiday uutuus.
  Opin pikkupullot on ihan kivoja, en vaan ole niistä yhtäkään saanut loppuun ennenkuin kuivuvat. Vesiväri lakat taitavat ohuutensa vuoksi olla vieläkin toiminnassa, mutta esim glitterit kuivuu tod nopeesti.
  Ihana lakkaus btw.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä just yks päivä mietin vesivärilakkojeni kanssa että ihmeellisesti ovat hengissä vielä :) Emotions pikku pullona kuivui kyllä nopsasti. Ja siis oikeesti, valmiiks kuivuneita....tulispa paha mieli :/ onneks sulla oli monta kivaa kalenteria ;)

   Poista
 3. Kyllä! Kotipostausta odotellaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ensin saada loput taulut seinille niin vois kuvata ;)

   Poista
 4. Voi miten söpöt, ihana sävy ja nuo koristeet <3

  VastaaPoista
 5. Kiinnostaa kodin esittely tietenkin. Isosta pullosta 40 kertaa..mitenhän monta Chanelin isosta saa. Essien mini on onneks jo puolessa välissä menossa. Molemmat tulin laittaneeksi pan23/2023 projektiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot lakkapullot kestää kyllä yllättävän pitkään!!

   Poista
 6. Nätti lakkaus. Onko tämä punapohjainen violetti vai magenta? Mietin vain, kun vähän muistuttaa toista OPI:n lakkaa, joka minulla on.
  OPI:n pikkupullon suti on huono. Essiellä parempi.
  Minulla C-lakka jo käytetty. Buy me a cameo -kommenttisi oli hyvin sanottu. Sain sen lahjaksi. Muuten olisi jäänyt hyllyyn. ;)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Magenta on :) en muuten olekaan omistanut aikoihin Essien pikkulakkoja niin en yhtään muista millainen suti on, ei varmaan voi olla ainakaan huonompi kuin tämä :)

   Poista

Kiitos kommentista <3