tiistai 14. helmikuuta 2023

Louis Vuitton Neverfull

Ihan naurattaa kun olen täällä suureen ääneen mesonut että "minä en siitä Neverfullista välitä, ei oo mun juttu ja kaikilla on se". Niin no, nyt ymmärrän miksi kaikilla on se. Minullakin nykyään ;)

En muista mistä sain alunperin päähän että haluan Neverfull tyylisen laukun. Silloinhan tosiaan hankin MK Eva Toten josta kerroin tässä. Rakastuin siihen ihan päätäpahkaa eikä se auttanut NF ( =Neverfull ) kuumeeseen, päinvastoin. Se laukku oli saatava!

Louis Vuitton Neverfull vintage

Ja jos haluan uusia LV laukkuja, on luovuttava vanhasta. Laitoin myyntiin Pallas Cerisen ( esitelty tässä ) ja Retiron ( esitelty tässä ). Nuo molemmat on ihania mutta niissä oli pari pikku juttua jotka ärsyttivät minua. Ja niin paljon että päätin luopua laukuista että saan ostaa kivemmat tilalle. Seurailin pitkään NF markkinoita, hintatasoa ja huomasin että on se kyllä suosittu laukku. Jos vaan hintataso on edullinen, laukku menee hetkessä. Mulla oli alunperin ideana Neverfull Damier Ebene punaisella sisustalla, mutta uudemmassa laukussa mietitytti nurkkien nopea kuluminen ja reunaosien halkeaminen. Vanhempaa NF mallia pidettiin kestävämpänä mutta sitä oli saatavana vain monogrammina. Mulla on monta monogram laukkua ja halusin Ebenen. 

Viva Vintagelle tuli kuitenkin myyntiin MM kokoinen vintage monogram sopuhintaan, ja pyysin siitä lisätietoja/videota. Laukku miellytti minua ja ostin sen! Ymmärrän ettei kaikki tykkää näistä vanhoista laukuista mutta minä tykkään. Uutta en edes harkinnut koska hintaa aivan liikaa eikä ne ole mun juttu. Tai no jos voitan lotossa niin sitten :D uusi NF MM maksaa jo 1950 e!! Ihan järkyttävä summa laukusta! Itse maksoin tästä omastani 800 e. Iso summa sekin, käytetyt NF:t pyörii siinä 1000 e nurkilla. Rytökuntoisia löytää halvemmallakin mutta en huoli sellaista.

Louis Vuitton Neverfull

Oma laukkuni on monogram kuvioinen ja MM kokoinen Neverfull vuodelta 2013. Laukku käy suutarilla jossain vaiheessa nahkojen vaihdossa. Laukkuhan on hyvin patinoitunut ja varmasti tummui lisää, pesin nimittäin sen nahkaosat ja tein hoitokäsittelyn. Lähti aikamoinen lika! Mutta laukkua ei tarvitse varoa yhtään, se ei enempää tummu vaikka olen joutunut sillä ihan vesisateeseen. 

Neverfullista tuli kyllä lemppari ihan heti! En ihmettele yhtään sen suosiota. Hankin siihen organisoijan ja itseasiassa tässä on entinen omistajakin käyttänyt organisoijaa. Kun katselin myytäviä laukkuja, niin kyllä sen huomaa onko sitä pidetty huolettomasti vai varjellen. En halunnut että laukussa on mitään ruttuja tai taittumia ilman organisoijaa oltuaan. Huolettomia Neverfulleja saisi kyllä puolet halvemmalla mutta en huolinut sellaista. 

Louis Vuitton Neverfull organisoija

Tämä laukku on samanlainen kuin MK Eva Tote, vetää tolkuttomasti tavaraa sisäänsä. Kaiken päivittäin tarvitsemani, kalenterit, pienet ostokset, eväät, kirjaston kirjan ja vesipullon. Tästä on pienempi versio PM ja isompi GM joka sopii paljon tavaraa raahaavalle. Kyllä tähän minunkin kokoon menee läppäri mutta en itse halua niin paljon painoa laukkuun. GM:ään mahtuu taas koko elämä. Kantokahvat menee hyvin olalle mutta niskajumi vaivaisena en kanna laukkua olkapäällä vaan kädessä tai kyynärtaipeessa, ja työpäiväthän mulla on laukku vaan autossa. Pakkasilla en käytä Louis Vuitton laukkujani ollenkaan koska joutuvat olemaan autossa monta tuntia ja se vaurioittaa laukkua. 

Vinkkinä annan sen että jos et käytä laukkuasi kuten en minä pakkasilla, niin säilytän sen täytettynä omassa muodossaan. Tällöin se ei ota taittumia itsensä ja pahimmassa tapauksessa vahingoita canvasta. Taittuma canvaksessa melko varmasti lohkeaa ajan mittaan koska tuo monogrampinta on siis päällystettyä muovia.

Louis Vuitton Neverfull kokemuksia

Olen niin tyytyväinen tähän laukkuun! Ymmärrän että jonkun mielestä on hulluutta ja turhuutta ostaa tälläisiä. Olen hankkinut näitä laukkuja pikku hiljaa ja ajan kanssa. En noin vaan ostellen enkä nyt näitä hankikaan vaan säästän rahaa remonttia varten. Lisäksi olen joutunut olemaan parisuhteissa joissa minun rahat oli yhteisiä kodin remonttirahoja tai yhteisiin kodin hankintoihin niin ehei, enää ei sitä ole. Minun rahat on minun. Ja jos haluan laukun myydä, satavarmasti saan siitä maksamani summan takaisin. Luiskan Vuiskat ovat siis aina sijoitus mikäli kohtelet laukkua hyvin.

Ja nyt toivon että jollain löytyy Neverfull, olen kyllä varma siitä niin kertokaahan omia ajatuksia laukusta :) tai muuten vaan saa kertoa mitä ajatuksia laukku herättää?

15 kommenttia:

 1. Onhan tuo niin klassinen ja nätti, tuo oli joskus se munkin laukku jota kuolasin. Kokeilin uutta liikkeessä, mutta laukku on RUMA ennenkuin nahkaosat eli hihnat ja yläreuna on patinoitunut. Ehkä käytetty riittäisi tästä minullekin. Tämä näyttää tosi upeasti patinoituneelta ja kauniisti ruskettuneelta. Tässä vähän vain minua ahdistaisi se, että laukkua ei saa kiinni ja tuosta voisi ohikulkija helposti napata jotain mukaansa jos haluaisi ryöstää laukusta tavaraa. Siksi huolettaisi. Ehkä tullut liikaa pelkotiloja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) käytetty on minunkin juttu, uusi ei vaan istu tyyliini enkä todellakaan uskaltaisi käyttää ;) patinoitunutta ei tartte suojella ja tää mun laukku on ihan kunnolla tummunut ;) Se on totta että tämä on helppo laukku ryövätä. En uskaltaisi käyttää ulkomailla tai ehkä Helsingissäkään, tosin enhän mä ikinä käy kummassakaan...pelkotilat on ihan normaaleja ja hyvä niitä on olla. En jätä itsekään autoon mitään näkysällä.

   Poista
 2. Minä en ikinä pystyisi pitämään laukkua, jossa ei ole vetoketjua, joka siis sulkee koko laukun. Koko ajan kun penkoo laukkua ja on tällainen huithapeli, aina jotain tippuu. Mulla olisi koko omaisuus kateissa ihan hetkessä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta tämä on tosi helppo kaupan kassalla, itse kyllä ihastuin tämän mallisiin laukkuihin kun ostokset on helppo heittää kyytiin ja kaivella jos jotain tarttee :) mutta yhtä helposti sieltä nappaa vaikka taskuvaras tavarat...mutta jos on tämä organisoija niin tavarat ei voi putoilla ja onhan tämä niin korkea laukku että mikään ei itsestään putoa, ellei sitten lastaa yli laitojen ;)

   Poista
 3. Siis MITÄ?? Nuo hinnannousut on ihan älyttömiä! Kauhistuin kun katselin nykyisiä hintoja. Ei ole mitään järkeä, mut tyhmähän ei ole se joka pyytää... kiva kun olet löytänyt käytettynä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Ei mulla ikikuuna päivänä olisi varaa uuteen enkä tosiaan sellaisesta haaveilekaan. Tälläiset löydöt on enemmän mun juttu mutta ymmärrän ettei kaikki taas tykkää käytetyistä :)

   Poista
 4. Todella kaunis! Ja nää selkeesti kyllä säilyttää hyvin arvonsa, kun laukusta vaan huolehtii :) Itse en noin suurta summaa laukusta olisi valmis maksamaan, kun mulle se muutama sata MK:n laukuistakin on kertaostona tosi iso summa laittaa laukkuun :'D Mutta kauniita nää sun laukut kyllä on<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kyllä ne säilyttää jos pitää huolta. Pakko myöntää että tällä hetkellä en itsekään laittaisi nyt paria sataa laukkuun, onneksi olen siis aiemmin hankkinut näitä ;) Niin ne ajat muuttuu ja kiva on nyt nauttia aiemmin hankituista jutuista, ehkä taas joku päivä hankin jonkun uuden laukun :)

   Poista
 5. Mistä kautta hankit? Mulla on edelleen yksi LV Rhapsodie mitä ei tule koskaan käytettyä ja olen miettinyt myymistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viva Vintagesta ostin :) Jos päädyt myymään niin suosittelen Queen Stationia jos et itse myy :) siellä ehkä liikkuu nopeiten, myös Luxury Helsinki sekä tuo Viva on vaihtoehtoja.

   Poista
  2. Kiitti vinkeistä! Täytyy pohtia.

   Poista
 6. Tuo on ajaton, tyylikäs malli <3 Minuakin avonaisuus hieman häiritsisi, mulla pari avonaista laukkua ja niiden kanssa aina vähän varovainen liikenteessä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Varovainen on toki oltava, joskus häiritsi kun laukku oli ostoskärrissä niin ei sitä voinut kääntää selkäänsä yhtään...

   Poista
 7. Hauska on ollut lukea näistä laukkuhurahtamisistasi. Kiva, kun löysit itseäsi miellyttävän laukun. Organisoija on todella näppärä tuohon laukkuun.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niihin kiva hurahtaa vaikkakaan ei ehkä nyt tule hankittua niin paljon uusia :)

   Poista

Kiitos kommentista <3