perjantai 25. marraskuuta 2022

4x MAC Cosmetics meikkisuosikki

**Mainoslinkki
Kaupallinen yhteistyö / Lyko.FI

Muistatteko vanhat kamut vielä ne ajat, kun piti lähteä MAC -pyhiinvaellukselle Helsinkiin asti? Ja nykyään voit tilata MACia ihan kotisohvalta! Kylläpä on ajat muuttuneet mutta hyvään suuntaan tottakai, hyvä että tämäkin ammattimerkki on nykyään kaikkien saatavilla. Minä olen käyttänyt MAC meikkejä varmaan 15 vuotta? Yhtä pitkään kun mulla on ollut tietokone ja internet joka aikoinaan mahdollisti tämän harrastuksen leviämisen käsiin. MAC oli ensimmäisiä parempia merkkejä joita aloin ostamaan, ihan tilaamalla tuotteita Helsingin Stockmannilta Kuopion Stockmann Beautyyn. Silloin asiat hoitui niin mutta nykyään voit klikkailla kaiken itsellesi ihan kotisohvalta. 

**Lyko myy MAC perusvalikoiman lisäksi kausikokoelmia. Kaupallisen yhteistyön myötä valitsin MACin valikoimasta tuotteita jotka ovat olleet pitkään haaveilulistallani!


**MAC Prep + Prime Fix+ Matte ( 24,50 e ) ALESSA 19,60 e
Herraisä ihmiset miten en ole ollut tästä tietoinen?! Mattaava versio supersuositusta Fix+ suihkeesta! Alkuperäinen Fix+ on kosteuttava kiinnityssuihke joka sopii myös meikin pohjustukseen. Jos siitä pitää enemmän niin sitä löytyy useampi eri versio Lykolta. Nyt halusin kuitenkin kokeilla tämän mattaversion jossa on silicaa, jota ei taas löydy normi Fix+:sta. Mulla on rasvoittuva iho ja haluan että meikinkiinnityssuihkeeni mattaa ihon, pitää kiiltoa poissa ja pidentäisi meikin kestoa. 


Kannattaa ravistaa tätä kunnolla ja pari suihkausta kasvoille riittää. Tämä antaa mattapinnan ja todellakin pitää liiallista rasvaisuutta kurissa. Mun iho kiilteli normaalin työpäivän jälkeen puolet vähemmän kuin yleensä! Huomasin heti kun tätä laitoin että tästä tulee lempparituote. Fix+ Matte on rasvoittuvan ihon tuote kun haluat pitää kiiltoa ja jopa meikkipohjan liejuuntumista kurissa. Ja tätähän voi käyttää pohjustuksena sekä viimeistelyssä. 

Olen käyttänyt montaa erilaista mattasuihketta, mutta tämä on ensimmäinen jota riitti pieni määrä ja se teki tavallaan sellaisen mattaisen puuteripinnan. Joka on vaan hyvä juttu rasvoittuvalla iholla, koska hetken päästä se on luonnollisen hehkuva mutta matta. Ei rasvaisen hehkuva jota ei kukaan halua. Pidän tästä enemmän kuin UD All Nighterista! Suosittelen lämpimästi testaamaan jos sulla on todella rasvoittuva iho ja kiiltely on ongelmana päivän mittaan.


**MAC Hyper Real Glow Palette ( 47,90 e ) ALESSA 38,32 e
Kolmen värin highlighter paletti. Tämä mun paletti on Flesh + Awe joka sisältää viileätaittoisia neutraaleja sävyjä. Vieläkin kylmempi paletti on Lit, lämpimälle iholle kultaa ja persikkaa sisältää paletti on Get It Glowin` ja Peach on mielestäni lämpimin/kesäisin. Ehkä jopa bronzerin tapainen jos tykkää hehkumeikistä.


Tykkään sellaisista highlighteista jotka on kuitenkin kasvoilla hillittyjä ja kuultavia, ei värikkäitä tai erottuvia. MAC laatu on tässäkin tapauksessa aivan huippu, olen tykännyt aina MACin highlightereista ja minulta löytyy niitä useampi. Tätä palettia olen aina katsellut ja oli ehdottomasti odotuksen arvoinen! Levittyy kauniisti ja kuulto säilyy koko päivän haalistumatta. Tykkäsin tämän paletin värisävyistä, jokainen on mulle sopiva vuodenajasta riippumatta.


Meikissä käytetty Hyper Real Glow`n korostussävyjä ja contourpaletin varjostussävyjä. 


Kuuden värin mattainen korostus- ja varjostuspaletti. Tätä löytyy kahta eri väriä joista mulla vaaleampi. Rasia on jämäkän kätevä ja sisältää peilin. Palettia jaksaa hyvin kannatella kädessä meikkaamisen ajan ja mielestäni tässä paletissa on onnistuttu tosi hyvin! Kaikki sävyt ovat kylmiä/neutraaleja, eivät ainakaan liian lämpimiä. Jokainen sävy häivyttyy ja sulautuu ihoon luonnollisen kauniisti, eikä jätä viirua poskeen, ei vaikka itsekin varjostan aina rankemmalla kädellä ;) 


Light/Medium sävyinen paletti on sellainen josta käytän jokaista väriä. Tässä ei yksikään väri jää käyttämättä! Olisin ehkä toivonut yhden contoursävyn olevan harmaampi koska käytän itse harmaataittoista varjostussävyä. Löysin kuitenkin suosikin vasemman alakulman Taupesta. Se on tähänkin vuodenaikaan sopiva ja sulautuu hyvin ihoon, ei jätä sellaista rantua. Varmasti tällä paletilla haetaankin sellaista aurinkopuuterimaista varjostusta, siihen koko alarivi on passeli, sävyt eivät ole liian lämpimiä tai taita oranssiin.

Ylärivistä löytyy sävyt silmien alle ja korostuksiin. Mulle korostus/varjostus kuuluu jokapäiväiseen meikkiin eikä se ole mennyt muodista vaikka niin sanotaan. Pyöreäkasvoisena varjostus on luojan lahja. Silmien alle kannattaa muuten kokeilla myös vaaleanpunaista sävyä keltaisen sijaan, sekin kirkastaa nimittäin hyvin! Ei voi sanoa että tämä tai tämä sävy kuuluu siihen, paletti on niin ihanan monikäyttöinen kasvojen varjostukseen, lämmön tuomiseen, korostuksiin, koko kasvojen, silmien alusten tai luomien pohjustuspuuterointiin. Hyvin monikäyttöinen ja joka sävy tosi jees vaalealle iholle!

Harmikseni huomasin että tämä on poistunut Lykon valikoimista mutta Anastasialla on vastaava **Light To Medium paletti. Aikalailla samat sävyt siinäkin ;)


**MAC Art Library Eyeshadow Palette ( 53,50 e ) ALESSA 42,80 e
12 värin kompakti kokonaisuus. Musta näppärä, helposti sulkeutuva jämäkkä pakkaus sisältää 8 mattaa ja 4 kevyesti metallinhohtoista sävyä. MAC oon muuten tunnettu todella hyvistä mattaisista häivytyssävyistä ja niitähän tästä löytyy!


Art Library: Nude Model paletti sisältää roosaa ja nudea, tästä löytyy muuten sama sinappinen Outre sävy kuin Semi Sweet Times Nine-paletista! Ja se on muuten yksi ikiaikaisista suosikki häivytyssävyistäni, uskomattoman ihana vihreille silmille! Käytin allaolevassa meikissä ;)




Roosan ja nuden lisäksi paletissa on kultainen sekä hopea. Paletti on ihanan monipuolinen ja uskomattoman edullinen kun yksi MAC luomivärinappi yksinään maksaa yli 20 e. En osta enää yksittäisiä nappeja vaan ehdottomasti paletin, siinä saa enemmän vaihtoehtoja ja kaikki hyvät häivytyssävyt. Art Library paletteja löytyy myös lämpimän punertavan sävyinen ja kirkkaita värejä sisältävä. Kyllä meikkausmakuni on vuosien mittaan muuttunut, nykyään valitsen klassisen meikin ennemmin kuin kirkkaan. Ja ihania klassisia sävyjä tämä Nude Model sisältääkin, täydellinen nopeaan työmeikkiin tai sitten aikaa vievään näyttävämpään meikkiin. 


Ihastuin tosi paljon tämän paletin sävyihin, tuttua loistavaa MAC -laatua joka levittyy kauniisti, häivyttyy hyvin ja kestää pitkään. Paletti sopii jo ihan aloittelijalle sekä kokeneemmalla meikkaajalle. Se sisältää myös klassikkosävyn Shroom monien muiden hyvien sävyjen lisäksi. Sopii myös kaiken värisille silmille. 

Jos sinulla on jotain MAC -hankintoja, ne kannattaa tehdä nyt Black Weekina koska MAC Cosmetics tuotteet näyttävät olevan -20% alennuksessa. **TÄSTÄ OSTOKSILLE!

Toivottavasti jaksoit lukea! Löytyykö sulta jotain MAC -suosikkia tai oletko kenties kokeillut jotain näistä tuotteista? 

12 kommenttia:

  1. Oo toi highlighterpaletti on ihana! Kaikki sävyt tosi käytännöllisiä :) Contour-paletti muistuttaa kyllä tosi paljon ABH:n vastaavaa, hyvät sävyt on tossakin ja itse tykkään siitä, ettei mukana ole yhtään sellasta oranssihtavaa sävyä, kun enpä sellaisilla ainakaan itse voi varjostaa kasvoja.

    Mä tilasin just eilen yhden huulipunan MAC:lta eikä multa tällä hetkellä muita kuin huulipunia brändiltä löydykään. Studio Fix Fluid meikkivoide oli joskus ihan mun suosikki, pitäisikin taas pitkästä aikaa kokeilla sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen oranssi sävy olisi aivan turha, kuka sellaisella varjostaa?! Mulla on kanssa ollut monta hyvää meikkivoidetta MACilta, nytkin meinasin hankkia mutta ehkä toisen kerran sitten ;)

      Poista
  2. Olipas mielenkiintoisia tuotteita ja ihanat kuvat. Itse en oo ollut suuren suuri Mac:in käyttäjä. Mutta kaikki mitä olen omistanut olen kyllä ihan loppuun käyttänyt. Pari palettia löytyy nytkin jemmassa ja pari sinkkunappia. Yhden huultenrajauskynän kanssa on niin takkusta, että olis pitänyt se viedä takas kauppaan ja valittaa. Marin punista tykkään, mulla vaan on niin monta punaa nyt olemassa, että uusia en oo kun vilkaissut Stoccalla ohi mennessä🥰.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 MAC huulipunat on ihania, oikeestaan heiltä löytyy parhaat nudesävyt ja muutenkin kaikkea laidasta laitaan, väreinä ja koostumuksina. Yksi huultenrajauskynä mulla on, Stone, se kyllä toimii hyvin että kannattaa käydä kysymässä mikä mättää :)

      Poista
  3. Rakastuin Macin punainen uudestaan Velvet blur slim stick ien myötä. Kolme super käypää sävyä niinku right-of-the-bat!
    Ihania meikkejä oot tehny 😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Velvet Blur Slimit näyttää ihanilta, tykkäisin just tuollaisista puikkopunista. Niissä kun ois vähän erikoisempia sävyjä ;) Kiitos ihana <3

      Poista
  4. Tuo suihke on erittäin kiinnostava, kuulostaa aivan täydelliseltä! Upeat meikit jälleen, erityisesti viimeisessä kuvassa on upeat sävyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, suihke on aivan huippu kuten tämä luomiväripalettikin <3

      Poista
  5. Hyvät ja kiinnostavat tuote-esittelyt. Erityismaininta siitä, että asiallista tekstiä ilman tyrkytystä. Meinaan laittaa pari esittelemääsi tuotetta korvan taakse. Shroom-sävy minulta löytyy nappina vuodelta 2013. Vieläköhän on käyttökelpoinen. :o Ajat ovat muuttuneet parempaan, kun MAC on Suomessa helposti saatavissa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta palautteesta, itsekään en pidä tyrkyttämisestä enkä halua ärsyttää ketään :) Onneks nää Black Weekit on huomenna ohi ;) Kyllä uskon että Shroom on käyttäkelpoinen vielä. Se on kiva sävy, en muista onko mulla ollut sitä edes aiemmin?

      Poista
  6. Muistan, miten musta tuntuu, että tuosta on ihan hirveästi aikaa tai onhan siitä pian lähes vuosikymmen. 🤣 Mä en ole tainnut ostaa vuosiin mitään MAC:in tuotetta, se olisi jännä tutkia, miksi brändi koko melkoisen alennustilan vaikuttajien keskuudessa hirveän hypen jälkeen. Huulipunista pidin aikoinaan kovasti ja keräsin niitä erikoisversioita. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole kiinnittänyt huomiota tälläiseen alennustilaan :D tietysti, onhan niitä edullisempia brändejäkin joilla laadukkaita tuotteita mutta MAC on aina MAC fanien keskuudessa ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3