lauantai 17. syyskuuta 2022

Urban Decay / MAC meikkejä

Tämän päivän postauksessa ihan vaan jotain random meikkejä vanhoilla suosikkipaleteilla!

Urban Decay Naked 3, ihanan helppo käyttispaletti, täydellinen arkeen ja vihreille silmille! 

Naku 3:lla ei mene ikinä pieleen ja sillä tulee niin kaunista jälkeä pienellä vaivalla. En ole ikinä ymmärtänyt miten tätä on haukuttu vähäpigmenttiseksi, koska minusta tämä on loistava ja värit häivyttyvät täydellisesti yhteen. Ja lopputulos on kaunis, kyllä vaan Naked paletit on kokoelmani helmiä! 

MAC Semi-Sweet Times Nine, taattua MAC-laatua ja upea kokonaisuus täynnä käyttisvärejä.

Ehkä jo hieman syksyinen mutta ah, niin sopiva meikki minulle! Ja mattalaatu näyttää jotenkin tosi imartelevalta aina.

Jatketaan vielä Urban Decaylla! Ja surullisenkuuluisalla Smokylla...tarina meni niin että exän tyttö oli vahtimassa Hippua kun oltiin töissä. Tulin kotiin ja kysyin että "mitäs Hippu on tehnyt"...no ei kuulema oikein mitään, ollut tosi kiltisti! Huomasin sivusilmällä olkkarin lattialla jotain pahvia..kävelin lähemmäksi ja mitäs siellä oli??!! UPOUUSI SMOKYPALETTI SYÖTYNÄ!!!

Olin että ei jumalauta, pahvi oli silputtu ja oli siinä muitakin meikkejä vessasta kannettuna, sillä oli tapana varastaa meikkipussi sieltä hyllyltä ja "vähän meikkailla". Smoky oli käynyt koiran hampaissa mutta luojan kiitos luomivärit oli ehjinä. Nykyään tämä ja kaikki ne episodit naurattaa mutta ei ne silloin naurattanut vaan itketti. Oikeesti koko meikkipussi koiran hampaissa ja aika monet voiteet puri niin että sisältö tursusi hampaan jäljistä pihalle...kaikki oli uusia!

Onneksi Smoky oli ehjä koska tämä on yksi parhaita Nakuja. Tosi monipuolinen, ehkä hieman vaihtelua laadussa värien välillä ( huomaan nyt ) mutta onhan tälläkin jo ikää. Harmaat metallivärit pukee minua muuten tosi hyvin, miksiköhän niitä tulee käytettyä niin harvoin...

Kulta on mulle jotenkin turvallisempi ja käytän sitä meikissä usein. Smoky on kyllä niin kiva paletti kun on kultaa, hopeaa, harmaata, tummaa...ja mattaiset häivytysruskeat. Pitäisi oikeasti käyttää tätä palettia useammin!!

Löytyikö meikeistä jotain lemppareita?


19 kommenttia:

  1. Onkohan tuossa Naked Smokyssä jotain joka ärsyttää eläimiä😂 mulla kissa pudotti lipaston päältä meikkipussin ja silloin tuo Smoky paletti oli itelläni myös aika tuore niin muutama nappi lohkesi ihan ministi ja ainoastaan sävy Sin mureni kokonaan pois.. Paletit voi siis sanoa testattu eläimillä "suht"kestäviksi🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kissa minkä teit! On tosiaan meidän Smokyt testattu eläimillä, tosin eläimiä ei vahingoitettu näissä kokeissa ;)

      Poista
  2. Kauniita meikkejä kaikki. Tuo eka smokylla tehty meikki oli mun lemppari :) Mua harmittaa kun en aikoinaan tuota smokya hankkinu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) voi vitsit, se on kyllä hankkimisen arvoinen kokonaisuus. Harmi tietysti kun sitä ei enää saa! Onneksi markkinoilla toki on vastaavia, Loracin Noir -paletti sisältää myös upeita metallinhohtosävyjä, MAC valikoima kannattaa myös tsekata isompien palettien osalta <3

      Poista
  3. Upeat on molemmat meikit! Miun on pakko sanoa että osaat kyllä aina ottaa niin hyvin nää meikkikuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 tykkään kyllä meikkailla ja ottaa kuvia, parhaita asioita bloggaamisessa ;)

      Poista
  4. No niinpä, kyllä harmittaa! Mac ja Urban Decay on luomiväreissä sellasia, joihin vaan aina tulee tartuttua. Oon kyllä jonkin verran yrittäny käyttää myös Anastasian paletteja, mutta en tiiä miksi UD tuntuu "turvallisemmalta."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän mitä tarkoitat. Siksi oli vähän hankala antaa vaihtoehtoja Smokyn tilalle kun kuitenkaan mikään ei ole samaa laadultaan. Mullekin UD ja MAC on sellaisia tuttuja ja turvallisia, ABH on taas paljon pölisevämpää ja erilaista käyttää :)

      Poista
  5. Todella kauniita meikkejä taas kerran, kaksi ylintä on varmaan omia suosikkeja näistä<3 Mä niin tykkään sun tyylistä tehdä silmämeikkejä! En itsekään ole aina ihan ymmärtänyt, kun jotkut haukkuu kaikkien UD:n Nakedien pigmentin huonoksi. Toki luomivärit on tosi erilaisia jo koostumukseltaan verrattuna vaikkapa ABH:n luomiväreihin, mutta harva Naked-paleteissa oleva sävy oikeasti on pigmentiltään mitenkään älyttömän huono. Onhan niissäkin eroja toki, en sitä kiellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se alkuaikojen UD pigmentti oli tosi kuivaa ja varisevaa, ne jotkut Alice In Wonderland paletit tai Vice...mulla on hämärä mielikuva että ihan blogin alkuaikoina mulla oli jotain UD isoja paletteja mutta luovuin niistä. Ja vaikka Naku 1:sta haikailen, muistelen että siinäkin oli varisevia, kuivia sävyjä eikä se lämmin sävymaailma ollut mun juttu.
      Että on varmasti huonojakin sävyjä paleteissa eikä vanhemmat paletit ole välttämättä ihan nykypäivää, mutta itse käytän hyvinkin tyytyväisenä :) ei saa yleistää huonoiksia ja ABH pigmenttiä niistä ei saa tekemälläkään eikä tarviikaan, itse en välitä siitä pölisemisestä vaikka ABH:ta rakastan <3 ja kiitos kovasti, tykkään kyllä ottaa näitä meikkikuvia kun sattuisi aina valot kohdilleen <3

      Poista
  6. Kullansävyt ovat kyllä upeita luomilla! Mulla ei ole tainnut koskaan olla UD:n luomivärejä, enkä varmaan ole niitä kaupoissakaan päässyt näpelöimään. Kuvia vaan nähnyt netissä :D

    VastaaPoista
  7. Mulla ei oo ollu kumpaakaan näistä paleteista. Naku kolmosta sentään oon meinannu ostaa, mutta päätynyt sitten laittaan takas. Kivoja meikkejä teit taas! Kiva kun esittelet kokoelmasi paletteja näin😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja kiitti, tuo muuten oliskin hyvä postausidea esitellä paletteja näin "ohimennen"! Naked 3 on kyllä ostamisen arvoinen jos sitä vielä jostain löytyyy ;)

      Poista
  8. Niin kauniita taas kaikki! :) Voihan tyttö ja koira minkä tekivät, onneksi luomivärit olivat säilyneet ehjinä. :)

    VastaaPoista
  9. Nätit meikit. Hyvä, kun tykkäät vielä paleteista. :)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3