keskiviikko 14. syyskuuta 2022

Vielä vähän kesäkynsiä...

 Muutamat kynnet kesän ajalta ennenkuin siirrytään syksykynsiin :)

CND Blue Eyeshadow, Ùberchic 4-01 ja OPI With A Nice Fin-Nish

Ajatuksena oli vaan leimata...mutta jotenkin en tykännyt pelkistä leimoista ja sitten meni söhräämään niihin viiruja kuivalla lakkasudilla ja kultaisella OPI lakalla. Olin ensin että apua, ihan kamalat mutta hetken kun katselin niin pidin näistä kovasti! Kannatti siis sotkea ;)

Color Club You Make Me Melt, Moyra Florality 3 ja Color Club Beyond 

Halusin lakata uusilla punaisilla Color Clubeilla ja tällä kertaa kynsiin valikoitui You Make Me Melt. Päälle leimasin holokukkia Beyondilla ja vitsit miten ihanat! Ehkä se leimausinto siitä kun tulee näitä onnistumisia...

Picture Polish Brassy, uusi ostokseni ja tässä ekaa kertaa kynsillä. En koristellut mitenkään koska ei tämä tarvii mitään koristuksia! Superihana musta hologrammilakka, jos tosiaan haluaa Picture Polishilta jonkun oikean hololakan niin tämä. Mulla on monta mustaa Picture Polishia mutta aina niitä näyttää mahtuvan lisää, jokainen omistamani vähän erilainen aina ;)) tätä 2 kerrosta, pigmenttinen ja peittävä on.

Mitä tykkäät tälläisestä sekalaisesta lakkapostauksesta ja kynsistä? Toivottavasti mulla olisi aikaa näitä tehdä, kun yrittää yhdistää arkea, töitä ja liikuntaharrastusta niin valitettavasti kynsien väkertämiseen ei enää ole niin aikaa...mutta yritän edes viikonloppuisin ehtiä niitä tekemään! Kesälomalla kyllä jaksoi mutta heti se hiipui kun työt alkoi :/10 kommenttia:

 1. Musta on tosi kiva nähdä erilaisia lakkauksia. Noi siniset oli mun lempparit, kunnes näin noi mustat picture polish lakat! Onpa upeat. Molemmat ihanat <3

  VastaaPoista
 2. Onpa taas upeita lakkauksia! Kaksi ensimmäistä oli suosikkejani. Odotan innolla syksykynsiä;)

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti jatkossakin tällaisia postauksia<3 Ihana toi alin lakka!

  VastaaPoista
 4. Hienoja lakkauksia kaikki. Tällainen useammat lakkaukset postaus on kiva.
  t. TQ

  VastaaPoista
 5. Mua kyllä miellyttävät siniset lakkaukset yleensäkin. Siis tuollaiset kirkkaat. Omistan yhden sellaisen lakan, pitänee kaivella se jostakin esiin pitkästä aikaa, kun nyt sain taas inspiraation :)

  Kauniitahan nuo kaikki lakkaukset ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) siniset lakat on kyllä ihania oikeastaan kaikissa värisävyissä!

   Poista

Kiitos kommentista <3