perjantai 2. syyskuuta 2022

Boxycharm Elokuu 2022

Kärsimättömälle ihmiselle Boxycharmin odotus on yhtä tuskaa. Ensin tämä seisoi pari päivää Planet Expressillä. Sitten valitsemani postitusvaihtoehto ei toimittanutkaan tänne ( vaikka sen sai valita ) ja piti vielä säätää sen kanssa. Sitten lähti matkaan ja tuli ennakkotullaus ilmoitus. No sen tein ja taas odoteltiin. Sitten tuli TAAS ennakkotullaus toisella tunnuksella, peruin ekan ja tein uuden tullauksen. Sitten paketti saapui maahan, meni heti tullin läpi mutta jäi seisomaan lajitteluun. Ja tottakai viikonlopuksi mutta alkuviikosta vihdoin ja viimein, kuukauden viimeisimpinä päivinä Elokuun Boxycharm on saapunut.

Elokuun valintatuotteet oli hyviä ja oli oikeasti vaikea valita mitä ottaa! Vaihtoehtoina oli OPV Beautyn kasvopaletti tai Glow Repice silmänympärysnaamio/-voide. Glow Repicessä oli propyleeniglykolia, mikä harmitti koska kerrankin oli tosi mielenkiintoinen tuote. Kasvopaletti eli bronzer, highlighter ja poskipuna olisi houkutellut mutta mulla on tosi paljon avaamattomia kasvopaletteja, onhan niitä tullut Boxycharmissa usein. Kasvopaleteissa oli muistaakseni 5 sävyä mistä valita, oli tosi vaikea päättää minkä ottaa mutta otin sitten vaalealle iholle sopivan persikkaisella punalla. Päädyin tosiaan kasvopalettiin vaikka mulla niitä on, toivottavasti välillä tulisi vähän erilaisia tuotteita choiceen. Tuntuu että aina joku paletti tai rasva.

5 täysikokoista tuotetta joista yhden olen saanut valita. Tällä kertaa boxi sisälsi 4 meikkituotetta ja 1 meikkivälinesetin.

OPV Beauty Glow Perfect Face Palette / arvo 34 dollaria
Bronzerin, highlighterin ja poskipunan sisältävä kasvopaletti. Paletti on itsessää kaunis, peilipintainen ruusukultainen pakkaus joka tosin kerää kaikki sormenjäljet itseensä ;) mutta...valitettavasti olisi pitänyt sittenkin valita joku muu sävy, tämä ei ole mulle sopiva. Vaihtoehtoja oli 5 joista 4 kesken pähkäilin ja päädyin tähän. Joka on sitten ihan epäsopiva :D no, ei voi mitään, mulla kyllä kasvopaletteja on ihan riittämiin kun aika usein niitä boxista saanut...

Laruce Beauty Christine Set / arvo 50 dollaria
Toivoin että mun boxista paljastuu tämä sivellinsetti ja löytyihän se! Ennakoin kyllä tätä jo isojen postikulujen perusteella ;) 2 kasvosivellintä ja 3 silmämeikkiin. Siveltimet ovat pehmeitä, hyvänmallisia ja laadukkaan oloisia, myös ihan kivan näköisiä. Tykkään saada siveltimiä boxista koska rakastan kokeilla ja omistaa paljon erilaisia! Tässä mukana tuli myös säilytysrasia jonka molemmat puolet saa pöydälle pystyyn siveltimien säilytykseen, tai sitten tämä on matkustaessa loistotuote!

Tanaís Sunset To The Stars Lip Oil / arvo 27 dollaria
Värillinen, kimaltava huuliöljy. Sisältää kookosöljyä ja granaattiomenan siemenöljyä. Mulla kun on tälläiset kroonisen kuivat huulet niin huuliöljyt on ihania! Vaikuttaa aika värikkäältä sävyltä mutta kokeilen kyllä itse. 

Girlactik Metallic Eye Sparkle Shadow / arvo 20 dollaria
Nestemäisiä luomivärejä olen kyllä saanut yllinkyllin Boxycharmista. En niitä käytä...nämähän toimisi voidemaisena pohjustajana puuterisen luomivärin alla tuoden pigmenttiä lisää, mutta mulla on tälläkin hetkellä 3 voidemaista pohjustajaa/nestemäistä luomiväriä avattuna niin uusia en tarvitse. Lähtee siis eteenpäin. 

Kab Cosmetics Loose Setting Powder / arvo 30 dollaria
Irtopuutereita olen myös saanut Boxycharmissa mutta ei se haittaa, tulee käytettyä. Translucent sävy joka tosin näyttää värilliseltä mutta kokeillaan!

Tällä kertaa sisällön arvo oli 161 dollaria. Tietysti tästä reippaasti maksoin, mutta plussalle jäin jos katsotaan tuotteiden arvoja vaikka osa lähteekin eteenpäin. En vaan yksinkertaisesti ala säilöä itsellä tuotteita joita EHKÄ joskus käytän tai jotka EHKÄ on mun sävyjä, laitan nykyään kylmästi myyntikasaan. Silloin mulle jää enemmän mahdollisuuksia käyttää tuotteita joita oikeasti haluan käyttää. 
Seuraavasta boxista toivoisin ihonhoitopainotteisempaa. Nyt on ollut monta meikkiboxia jotka ehkä vähän toistavat itseään. Nestemäisiä luomivärejä olen saanut liikaakin, välillä voisi olla erilaisia tuotteita kuten vaikka huulinaamioita tai silmänalusmaskeja en ole ikinä saanut. Huulikiiltoja- ja punia olisi myös kiva joskus saada, tai joku nätti poskipuna(paletti) vaikka!
Mutta en valita, meikkipainotteinen sisältö on tosi jees ja onhan tämä nyt paras kauneusboxi mitä tänne saa tilattua. Arvokkaita tuotteita ja kattaus monipuolinen, tykkään myös kun nämä brändit on ihan muutakuin mitä kotomaasta saa.

Mitä tykkäät elokuun boxista?


11 kommenttia:

  1. Kasvopaletti on minusta näppärä! Tietysti täytyy löytyä sopivat sävyt itselle. Olen Oriflamen muotoilupaletin avulla opetellut käyttämään poskipunaa ja hieman varjostelemaan kasvoja. Korostusväristä tykkään siinä eniten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Oriflamen paletti on kans kiva, hyvin samanlainen kuin tämä :) tässäkin paras on tuo korostusväri mutta mulla on niitä kymmeniä muitakin...

      Poista
  2. Noniin sait säkin oman boksisi<3 Ja täähän on tismalleen samanlainen kuin mun boksi :D ND:n palettia kaipailen edelleen ja toivon koko ajan, että se tulisi vaikka nyt syyskuun boksissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä uskon että se olisi jaossa vielä, tai joku muu ND. Ainakin syksyisen värinen olisi se nyt jaossa oleva!

      Poista
  3. No lopulta onneksi saapui perille, mutta raskaampi odottaa ulkomailta saapuvaa hyvää boksia kun aikanaan oli betteä :D Siveltimet bokseista olisi mustakin huippu kivoja tuotteita, koska sitten niitä ei tarvitse omin rahoin ostaa lisää :) Tuo translucent voi kyllä olla sävytön ja aika vaalea näyttäisi myös olevan, itse en muista kun että nyxillä olisi oikeasti valkoisen väristä ollut tuollainen irtopuuteri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on se It Cosmetics irtopuuteri ja se on valkea, mutta sulautuu ihoon :) Ihan hyvän värinen tämä KAB on ;)

      Poista
  4. Mä sitten jaksan ihastella tuota meikkisiveltimien pakkaustapaa. Paljon kätevämpi kuin mitkään kääröt.

    VastaaPoista
  5. Näistä sivellinsetti ja puuteri vaikuttavat tosi kivoilta. Myös huuliöljy on mielenkiintoisen näköinen! En ole siis vielä omaa boksia noutanut, mutta valitsin sy-voiteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla saattaisi olla sitten se Natasha Denonan paletti!

      Poista

Kiitos kommentista <3