lauantai 24. syyskuuta 2022

Testissä Lethal Cosmetics luomivärit

 **Mainoslinkki

Jokainen joka selaa Instagramia ja etenkin suomalaisia kauneusvaikuttajia, ei ole voinut välttyä Lethal Cosmetics tykitykseltä. Alussa itsestäkin tuntui että ähky kun joka suunnasta hehkutetaan ja päätin antaa pahimman huuman laskeutua. Mietin rauhassa mitä haluan ja kun kaikkea oli saatavilla, tein tilauksen. Oikeastaan vähän siitäkin syystä että näistä kirjoiteltaisiin myös jossain blogissa! 

Eli Lethal Cosmeticsin idea on koota itse mieleinen paletti yksittäisistä luomivärinapeista. Paletteja on monessa koossa, itse kokosin 4 napin paletin näin alkuun. Jos kovin ihastun niin voisin ostaa joskus toisenkin. Yksittäiset luomivärit ovat eri hintaisia, matat perusvärit edullisempia ja multichromet kalliimpia. Kokosin omaan palettiin 2 mattaista häivytyssävyä ja 2 multichromea. 

Kokosin ajatuksella että paletin voi ottaa mukaan ja koko meikin saa näillä sävyillä. Halusin kaksi hyvää häivytyssävyä jotka ei ihan niitä perinteisempiä nuderuskeita ole, ja sitten halusin kaksi tosi hienoa multichromea. Oli vähän vaikea valita ja mietin sävyjä pitkään, käytin googlea ja odotin että kaikkea haluamaani on kerralla saatavissa.


Metallinen multichrome jossa vaihtuvat sävyt; pinkki, kulta, turkoosi ja lila.

Matta, kylmä beige pinkillä pohjavärillä.

Matta, keskitumma taupe violetilla pohjasävyllä.

Metallinen multichrome jossa vaihtuvat sävyt: karpalonpunainen, pinkki ja sininen.


Neljälle napille sopiva magneettipaletti.



**Lethal Cosmetics tuotteet löydät Nobe Beautylta. Yksittäiset napit alkaen 6,90 e, tyhjät paletit alkaen 7,90 e. Löytyy myös valmiita paletteja sekä muita Lethal Cosmetics meikkituotteita. Nämä ovat melko usein loppu ja tuurilla minäkin sain ostettua haluamani, osa napeista sekä tuo tyhjä paletti loppuivat heti tilauksen tehtyäni. Etenkin tuo Parced sävy on jatkuvasti loppu eikä ihmekään!

Oma paletti oli tietysti vähän pieni, vain 4 sävyä mutta sitäkin upeampia tietysti! Etenkin Parced on ostamisen arvoinen, ei mulla ole yhtäkään vastaavaa vaan sävy on täysin uniikki!! Väri vaihtuu luomella katselukulman mukaan, menee kultaisesta vaaleanpuna-lilaan. Kimallus on upeaa ja pitkälle erottuvaa. Evenfall oli myös nappiostos, vaihtelee punapohjaisesta violetista sinipohjaiseen. Tein melko yksinkertaiset meikit mutta näissä on potentiaalia! Mattasävyt ovat melko tavanomaisia mutta sopivat näiden multichromejen kaveriksi. Jälkimmäiseen meikkiin hain vielä sävyjä muista paleteista. 

Mietin vaan mielessä mihin väreihin yhdistän näitä seuraavaksi, haluaisitko nähdä vähän värikkäämpiä tai taiteellisimpia meikkejä näillä tehtyinä? Nämä oli vähän tälläisiä arkisepustuksia. Ja toki tekisi mieli ostaa toinenkin paletti ja enemmän noita multichromeja. Ja tietysti tähän palettiin saat sitten ostettua uuden napin jos entinen loppuu. Tai vaihdella nappien paikkoja. Napit on aika järkevän kokoisia että on mahdollisuus joskus saada loppumaankin. Pigmentti näissä on siis hyvä mutta kannattaa meikata silmät ensin, varisevat hyvinkin paljon.

**Nobe Beautylla on menossa syysale vielä syyskuun loppuun saakka. Lethal Cosmetics näyttää myös olevan pikku alessa joten jos innostuit, nyt on hetki koota oma palettisi ennenkuin parhaat värit loppuvat. Myös valmiit paletit on tosi kivoja! Itse tilasin Suvan sivellinsetin alesta, kannattaa tsekata myös se kuten Made By Mitchell ja Spectrum sivellinuutuudet ( ei alessa ). 

Joko sinä olet tutustunut Lethal Cosmeticsiin? Miltä nuo sävyt vaikuttavat ja minkä värisen paletin kokoaisit?

15 kommenttia:

  1. Mä tilasin näitä Saksasta niin oli laajemmin sävyjä saatavilla, mattasävyt ainakin tosi pigmenttisiä, ja kiva tää että saa itse koota mieleisensä paletin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat tosi pigmenttisiä ja kimaltavat upeita, tosin kuvissa ne ei näytä miltään...video toisi paremmin esille :)

      Poista
  2. Minulle tuntemattomia, mikä nyt ei varmaan yllätä. :D Nätit sävyt ja tuo kimallus on upea! Tykkään paleteista jotka saa itse koota mieleiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Idea näissä on kyllä hyvä ja loppuneen sävyn tilalle voi ostaa jonkun uuden tai saman :)

      Poista
  3. Kiva kun näitä esittelet. Parced on upea. Tilaisin sen kans ja muitakin multichromeja persikkaa, pinkkiä ja lilaa ja nyt syksyllä kiinnostaa yllättäen kullansävytkin. Ps. Hudan uus paletti on kans ostoslistalla. Jotku sanoo, että Naughtyn kaltaneinen.. Mutta ihastuin silti. Natasha Dream palettia oon kans jo katselu.. Miksi menin innostumaan luomiväreistä😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kaunis on tuo uusin Huda <3 ja Dream kans nätti ;) mulla onkin nyt tuo uusin Huda ja Jeffree paletti ostoslistalla :DD harmi kun ovat niin kalliita!!

      Poista
    2. Jos oottelis Black Fridaytä😉

      Poista
  4. Nää on kyllä tosi kauniita luomivärejä<3 Ja just kiva kun löytää välillä ihan jonkun uniikin sävyn. Kiva myös vaihteeksi tuollainen pikkupaletti! Kauniit meikit ja mielelläni näen muitakin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, luulen myös että tälläinen pieni paletti olisi suht nopea käyttää pois, nuo mattasävyt sopii kaikenlaiseen varjostukseen :)

      Poista
  5. Noi itsekoottavat paletit ovat käteviä! Niihin saa just sellaiset sävyt kun haluaa, valmiissa paleteissa (ainakin isommissa sellaisissa) on aina joku sävy tai joitain sävyjä, jotka ainakin mulla jäävät käyttämättä tai ihan vähäiselle käytölle.

    VastaaPoista
  6. Nätit sävyt valitsit. Kiva kun saa pienen paletin itselle mieluisilla väreillä. Ylin meikki näytti minulla pinkki-kullalta.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se pinkki-kulta tulee vaan tuosta Parced sävystä, se on niin ihanan moniulotteinen <3

      Poista
  7. Noi sävyt on tosi kauniita, oot koonnut tosi hyvän ja toimivan nelikon tohon! Mäkin innostuin aluksi tosi paljon, kun näitä alkoi IG:n puolella näkyä, noista valmiistakin paleteista osa on tosi kauniita :) Upeita meikkejä<3 Ja ai vitsit sun "arkisepustus"meikit on kauniimpia kuin mun vähänkään kauemmin ja paremmalla ajalla tehdyt :'D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä ole :D minusta nämä oli tähänkin postaukseen vähän vaatimattomia ja mietin jo viitsinkö julkaista ;) mutta KIITOS <3 Väkisin kyllä innostuu kun kaikkialla näkee...

      Poista

Kiitos kommentista <3