torstai 8. syyskuuta 2022

Pitkäaikainen haave toteutui eli pari Louis Vuitton ostosta

 Minun ei pitänyt ostaa yhtään uutta Louis Vuitton laukkua mutta...

Louis Vuitton Delightful pm

Näin Louis Vuitton Secondhand ryhmässä ilmoituksen jossa tarjottiin Delightful pm laukkua vaihtokauppaan. Delightful on ollut himotuslistallani varmaan vuoden enkä epäröinyt yhtään tarjota Damier Azur Evaa vaihtoon. Molemmat laukut pyörivät samassa hintaluokassa joten rahaa kaupoissa ei tarviisi käyttää, enkä sitä halunnutkaan koska mulla periaatteessa ei ollut laukun osto suunnitelmissa enkä niitä tosiaan huvikseen ostele.

Eva oli mulla secondhand ostos mutta en ollut käyttänyt sitä kertaakaan. Olin ajatellut sitä kesälaukuksi itselle mutta niin pienen laukun käyttökerrat on harvassa. Se oli superkaunis laukku mutta valkea väri liian arka itselle ja en vaan siitä tykännyt. Arvohan näissä laukuissa ei tipu joten saman sain mitä maksoin. Delightfulin myyjä ei siis kelpuuttanut Evaani vaihdossa koska halusi tummempaa kuosia, mutta Evan sain myytyä ihan samantien. Möin ja ostin sitten suoraan tämän Delightfulin! Ja kyllä olin onnellinen koska olen halunnut tätä tosi pitkään ja kaikki mitä oli myynnissä, meni aina samantien. 

Neverfulliin mulla on viha-rakkaussuhde. Se on aika yleinen laukku enkä halua samanlaista kuin muilla. Toisaalta se on nätti ja sinne mahtuu paljon tavaraa. Mutta ne olkahihnat näyttävät siltä että painavat olkapäitä ja lopulta NF on mun makuun liian iso laukku. Delightful on samantyylinen olkapäällä kannettava laukku. Se ei ole niin iso ja korkea, mutta tähänkin mahtuu ja hihna on paljon miellyttävämpi. Lisäksi tykkään että laukku on avonainen koska kaikki mun muut LV laukut on vetoketjulla ja siksi hitaampia käyttää esim kaupoissa.

Dear Säkki, sillä ilmaisulla olen nähnyt Delightulia kuvattavan. Ja sitä se onkin! Tykkään isosta suuaukosta jonka saa kuitenkin klipsillä suljettua. Vaikka laukku on "kiinni" välistä sujahtaa käsi ottamaan kukkaron. Tämä laukku on tietysti varkaiden unelma mutta itse kun asun junttilassa jossa ei auton oviakaan pidetä lukossa, ei mitään taskuvarkaitakaan liiku. En kuitenkaan mihinkään ihmisvilinään lähde tälläisellä laukulla. En tykkää kantaa laukkua pitkään olkapäällä koska kärsin tosi helposti jumiin menevistä niskoista, mutta pieniä hetkiä menee olalla. 

Louis Vuitton vintage

Ostin laukkuun samantien oraganizerin mittojen mukaan teetettynä ja sisustan väriin sopien. Enniltä. Tämän mukana tuli yksi organisoija mutta se oli vähän pieni. Dear Säkki on rempula ilman organisoijaa ja pohja valuu tavaran painosta alaspäin. En tykkää yhtään ryhdittömistä laukuista joten organisoija tuo ryhtiä laukkuun. En kanna tässä laukussa kamalasti painoa, ehkä joskus pieniä ostoksia ja jotain kirjaston kirjoja, mutta ompeleet varmasti löystyvät ajan myötä jos näiden kanssa rönttäilee. 

Louis Vuitton Delightful pm

Mun Delightful on tosiaan secondhand laukku ja jo elämää nähnyt. Hänet on valmistettu 2013 ja tätä mallia ei ole aikoihin saanut. Uustuotantona tätä on ollut ja nimi vaihtui Gracefuliin jossain vaiheessa. Itsellä oli kyllä tämä vanhempi malli koko ajan hakusessa koska pidän näistä vintagelaukuista enemmän. Tällä on toki suutarikeikka jossain vaiheessa edessä, reunanahka on vaihdettava, kantokahva ehkä myös, kulmat hieman kuluneet ja ompeleet löystyneet sisätaskusta sekä yhdestä kohdasta kahvaa. Ehkä vaan pari milliä mutta herrajumala kun olen tarkka näitten kanssa :D canvas on täysin ehjä ja se on pääasia. Nahkaosia saa aina korjattua. Lähtee joko LV:lle tai suutarille, tämä on vähän arvostetumpi malli ja tästä on alkuperäinen LV kuitti minulla joten mielelläni pidän arvossaan ja käyttäisin LV:llä. Petit Noe taas välttäisi ihan suutarilla koska siitä ei ole kuittia, ja aion pitää sen vain itselläni. Siihen saa myös uusia nahkaosia Etsystä, mutta se on taas ihan toinen tarina se.

Louis Vuitton Takashi Murakami

Ja tosiaan ostokset ei olleet vielä tässä...olen kertonut että ikihaaveena on joku Cherry tuote LV:ltä, Cherry Speedy tietenkin mutta joku järki, ei mulla ole tuhansia euroja laittaa yhteen laukkuun! Ihan sattumalta selatessani secondhand tuotteita, silmiini osui juuri myyntiin tullut Cerises Round Coin Purse! Ja aika edullisesti vielä, tiesin että jos jään yhtään miettimään se menee jollekin muulle! Nappasin heti ostoskoriin ja näin se oli minun.

Louis Vuitton Cerises

LV:llä on Takashi Murakami tuotteita kuten Multicolor valkeana tai mustana, kirsikoita ja kirsikankukkia sekä paljon muuta, mutta nuo kirsikat ja multicolorit on niitä minua kiinnostavia. Minusta tämä kirsikkakuosi on niin kaunis ja todella pitkään haaveilemani tuote!

Louis Vuitton Cerises

Tämän pienen kolikkokukkaron voi kiinnittää laukkuun, esim tämän Delightfulin klipsiin tai monissa LV laukuissa on sisällä rengas pochetelle tms. Ajattelin ensin ottaa tämän oikeasti käyttöön mutta kyllä se on ollut kirjahyllyssä koristeena ;) en raaski käyttää koska rahapulan yllättäessä nämä saa myytyä :DD

Kyllä tälläiset iloiset kirsikat saa hymyn huulille ;)

Mitä tykkäät mun ostoksista? Onko sulla joku Dear Säkki mikä on ihanan iso ja käytännöllinen?

16 kommenttia:

  1. Ihana hankinta! NF on musta myös liian jäykkä ja ne olkahihnat näyttää siltä että rispaantuu hetkessä kun on niin ohuet narut. Ehkä voisin harkita Graceful tyylisen laukun hankintaa jos uutena pitäisi säkki hankkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän ne ajan saatossa rispaantuu etenkin jos kantaa paljon tavaraa laukussa. Näin kuvittelisin, ei kyllä ole omaa kokemusta :) mä olen kyllä nyt ihastunut tähän laukkuun ja tämän tyylisiin, onhan tämä nyt helpompi kuin vetoketjullinen kassi!

      Poista
    2. Tuo on kyllä upea enkä varmaan sitä tarpeeksi korostanut! Jos hankkii arvokkaan kassin niin kyllä pitää olla mieluinen :) Katsotaan vaan minkä tulen lopulta hankkimaan, aion ihan odotella että pääsen espan liikkeeseen käväisemään. Ja nuo pienet coin purset on ihania ja olenkin välillä katsonut semmosia kuvioituja :D

      Poista
    3. Kiinnostaa kyllä mihin laukkuun päädyt ja tosiaan jos ei halua ostaa kallista laukkua, niin halvemmalla saa kyllä esim näitä kolikkokukkaroita :)

      Poista
  2. Näyttää kyllä hyväkuntoiselta tuo laukku! Ja kirsikka-pochette on kyllä hauska!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kun hyvin ja varjellen käyttää niin pysyy hyvänä :)

      Poista
  3. Mun ainoa Vuitton on just tää laukku ja mä rakastan sitä. Huvittavaa on se, kun kyse on poistuneesta mallista. Tai ainakin jossain vaiheessa oli pois, en oo hetkeen seurannut. Mutta nyt laukku on käytettynäkin tuplaten melkein arvokkaampi kuin silloin vuosia vuosia sit, kun ostin sen uutena. 😆

    Mä en ole kaivannut muuta, koska laukku toimii ihan kaikissa tilanteissa. Mä oon kantanut siinä maitotölkkejä ja Pepsi Max pakkauksia, eikä se oo moksiskaan. 😅

    Loistava valinta, luulen, ettet tuu luopuun tosta koskaan. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan hyvin että sulla on tämä <3 ja minunkin kuitin mukaan tämä on nyt arvokkaampi kuin uutena! Ja muistan että olet kertonyt kantavasi siinä ostoksia ja jotain isoja pulloja :D en itse raaski vaikkakin selvästi laukku kestää vaikka sun mitä!

      Poista
  4. En ollutkkaan tuollaista kirsikkakuosia ennen nähnyt. Söpö kuin mikä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin <3 olen aina halunnut jotain tällä kuosilla olevaa mutta maksaa tuhansia tällä oleva laukku, enkä ole tainnut montaakaan nähdä myynnissä suomessa.

      Poista
  5. Oo täähän on ihana! Toki toi avoin suuaukko ei olisi ehkä omassa käytössä kaikkein kätevin, mutta muuten tää on ehdottomasti kyllä yksi parhaimman näköisiä LV:n laukkuja, mitä oon nähnyt ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä tykkään itsekin ja varmaan vuoden himoitellut tätä mallia ;)

      Poista
  6. Onnea laukusta. Kiva tuo kirsikkakukkaro.
    Minulla on Lumin L-koon käsilaukku ja siihen mahtuu vaikka mitä. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. L-kokoinen laukku on varmasti hyvä johon mahtuu tosiaan kaikkea ;) Kiitos, tämä oli 40-vee lahja minulta minulle <3

      Poista
  7. Oon utelias, mutta missä hintaluokissa nää pyörii uutena ja käytettynä? :D en oo yhtään laukkuskenessä sisällä, se on musta hirveen mielenkiintoinen ilmiö. Mutta nättejä ovat ja toi kirsikkakuvio on kyllä ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämä taisi olla uutena 680 e kuitista katsottuna ja sen tästä saa tässä kunnossa heittämällä, en edes möisi siihen hintaan. Tuo pikku kukkaro oli 250 e mutta niistä en tiedä mitä ovat uutena maksaneet. Minustakin tämä laukkuharrastus on tosi mielenkiintoista! Yhdestä Vuittonista tämä lähti ja seurailen koko ajan palstoja ja nettikauppoja. Uudesta en edes haaveile koska ei ole mun juttu. Mulla on myös paljon muitakin laukkuja jotka ovat ihan käyttötavaraa, mutta huolella käytän niitäkin vaikka esim Korseissa ei arvo samalla tavalla säily :)

      Poista

Kiitos kommentista <3