torstai 29. syyskuuta 2022

Boxycharm Syyskuu 2022

Kyllä menee aina ihan kuukauden viimeisille päiville että arvon Boxycharm suvaitsee saapua! Mieltä ei lämmitä hinnannousu TAAS, 1,99 dollaria käsittelymaksua per boxi. Toistaiseksi jatkan tilausta kun tämä on ainut hemmottelujuttu mitä itselleni sallin, tosin nykypäivänä tämä lysti kustantaa sen 70 e kuussa suunnilleen. En siis ihmettele yhtään että moni on tästä nyt luopunut, itsekin sitä pyörittelen mielessä mutta aina joku saa jatkamaan. 

Tällä kertaa tuotteet oli pakattu suhteellisen hyvin, luomiväripaletti oli pehmustettu ja se oli kestänyt hyvin pitkän matkan. Sisältö 5 täysikokoista kosmetiikkatuotetta joista yhden olen saanut valita. Loput täyttä yllätystä, hyvässä tai pahassa. Eri boxivariaatioita esitellään aina Instagramissa ja sieltä voi katsella ja huokailla mitä haluaa tai ei halua. 

Mutta nyt Syyskuun Boxycharm ja ensiksi mun oma valintatuote.

Avant Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye Night Cream / arvo 134 dollaria
Näihin Avantin arvoihin en usko hetkeäkään, mutta kyseessä siis hyaluronihappoa ja niacinamidea sisältävä yövoide kasvoille & silmänympärysiholle. Tätä voidetta en tule itse korkkaamaan, ehkä, mutta toisena valintatuotteena oli Wander Beautyn stick ( jonka Linda sai ) joka kiinnosti vielä vähemmän. 

Somme Institute Transport Exfolianting Glycolic Acid Pads / arvo 65 dollaria
AHA happoja sisältävä kuorintavanulaput. Erittäin mielenkiintoiset ja käytän kyllä itse jossain vaiheessa. Paketti näytti joltain hiusten suoraväripakkaukselta, en ostaisi sen perusteella mutta sisältöhän voi olla ihan kultaa! Eka kerta kun tälläisiä kuorintalappuja saan, tosi jees!

Ace Beauté Violet Sage  Palette / arvo 32 dollaria
Eikö olekin nätti! Tämän toivoin saamani ja kyllä ilahduin kun se paketista löytyy :) eniten houkutti nuo vihreät ja violetit, etenkin tumma munakoiso sävy Hydrangea. Kaikki sävyt on käyttiksiä ja tosiaankin paras paletti aikoihin!

Ciaté London Dewy Highlight Glossy Cheek Glow / arvo 24 dollaria
Tähän asti loistosisältö mutta sitten floppasi. En käytä nestemäisiä tuotteita niin raivostuttaa että niitä tungetaan jokaikiseen boxiin!! Ehkä joku muu tykkää tästä korostustuotteesta...lisäksi tämä pienenpieni tuubi toi mieleen pelkän matkakokoisen tuotteen ja sellaisen "tungetaan nyt jotain" -fiiliksen.

Pinklips Cosmetics Lumi Balm Lip Tint / arvo 12 dollaria
Tämä loppusisältö oli kyllä ihan kuraa enkä innostu tästäkään. Joo ehkä joku tykkää lip tinteistä ja tästä väristä, mutta tiedän että itsellä jää kerta-pari kokeilun jälkeen käyttämättä. Uusi brändi boxissa niin ihmettelen että lähdetään liikkeelle näinkin rumalla värillä?

Avantin voide nosti tämänkertaisen boxin arvoksi 267 dollaria joka on tavanomaista korkeampi mutta viittä tuotetta katsoessa ei uskoisi niin olevan. Maksaisinko tästä satsista 70 e? No en. Miksi ihmeessä jatkan tilausta vaikka moni muu lopetti? No en tiedä :D en malta tästä luopua vielä jos se seuraava boxi on sitten aina parempi?

Olisitko tykännyt tästä sisällöstä?

18 kommenttia:

  1. Kuorintalaput ja paletti on tän boksin parhaimmat tuotteet! Ihanaa että sullakin oli toi paletti<3 Noi Avantin tuotteiden arvot on ihan jostain tuulesta temmattuja, en oo koskaan voinut noita käsittää eikä Incitkään nyt mitkään kovin ihmeelliset ole :D Tiedä sitten millä noi arvot selittyy..

    Mun oli myös tosi vaikea luopua tästä, vaikka pitkään sitä mietinkin. Just toi ajatus, että mitä jos seuraava boksi sitten onkin ihan törkeen hyvä, pyöri mielessä ja sai jatkamaan tilausta. Samoin on ollut muidenkin kauneusboksien kanssa, mutta niitä en oo kertaakaan jäänyt lopulta kaipaamaan, Boxycharmia saatan kaivatakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, inciä katsoin enkä ymmärrä mikä siinä maksaa. En usko ottavani tätä itse käyttöön. Muistaakseni jotain Avantia olen kokeillut eikä se ollut kummoinen ;) mä en ole kaivannut Goodieboxia mutta varmasti jäisin kaipaamaan tätä jos lopettaisin!

      Poista
  2. Meillä oli yhtä tuotetta lukuunottamatta täysin sama sisältö. Miulla ei ollut kuorintalappuja, vaan kasvonaamio/putsari sivellinduo :D

    Boxycharmia oli kyllä niin kiva tilata ihan sisällön ja uusien merkkien vuoksi, joita ei täältä meiltä saa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mulle on merkitystä että on aina uusia ja kivoja tuotteita, mutta nyt on tullut tuota The Beauty Cropia, Ciatea ja vähän sellaisia Goodiebox/Glossybox -merkkejä...mutta ymmärrän että jokainen tuote ei voi olla hirmu arvokas jos mukana on jo yksi Avant :)

      Poista
  3. Tuossa paletissa on kyllä ihanat värit! En voi lakata ihastelemasta.

    En kyllä tiedä laittaisinko 70 euroa yhteen boksiin. Sillä rahalla saa jotakin muutakin, ja normaalisti olen kyllä sen verran liikkuvaa sorttia, että ulkomailta löydän oudompiakin brändejä.

    Somme Institute? Mulla ei tuosta tule mieleen mitään muuta kuin 1. maailmansodan isot taistelut Sommessa ja valtavat sotilaitten hautausmaat alueella (ihme kun tiesin tätäkään kun olen aina ollut todella surkea historiassa). Tosin ei kai tämä valmistaja liity niihin mitenkään. Hassusti valittu nimi firmalla kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, se on tosi nätti! Tuo Somme Institute on kyllä niin random merkki ja minusta tuo pakkauskin outo, mutta boxin kiinnostavampia tuotteita jota on kyllä kiva testata. Tykkään tosi paljon kuorintalapuista <3

      Poista
  4. Ihan kivoja tuotteita, mutta silti boksi olisi minun makuun liian kallis. Tuohon hintaan saa jo laadukkaan joulukalenterin vaikka joka kuukaudelle hankittua. Joka muuten sisältää oletusarvoisesti 24 tuotetta. Että joskus kannattaa miettiä kyllä, mitä tilaa. Paletti kaunis, avantin tuotteet myös hyviä, mutta arvoissa on jotain höpö höpö lisää ainakin 70 euroa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kyllä, tällä rahalla olisi jo saanut joulukalenterin!

      Poista
  5. Mitäs jos laittaisit vaikka vuoden ajan tuon 70e sivuun, ja sit vuoden päästä voisit luvan kanssa tehdä koko summalla just sellaisen kosmetiikkaostoksen kun haluat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sais aika hyvän ostoksen hankittua ;) täytyy kyllä nyt oikeasti harkita että onko tämä kaiken sen arvoista, toisaalta en haluaisi lopettaa kun mulle Boxycharm on tullut kuitenkin vasta 1,5 v. Harmittaa vaan kun tullaus ja nousseet postikulut Planet Expressillä nostavat tämän hinnan taivaisiin..

      Poista
  6. Kiva paletti ja nuo kuorintalaput olivat hyvät myös. Onko Avantin voiteen inc-lista hyvä, kun hinta on niin hulppea? Boksissa oli taidettu antaa liikaa painoarvoa Avantin tuotteelle sisällön arvonmuodostuksessa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole ihmeellinen inci, ei minusta selitä hintaa. Sitä mä mietin kans että yksi arvokas tuote ja loput jotain ihme ripotteluja. Mutta en halunnut sitä toista valintatuotettakaan kun en voidemaista juttuja käytä...

      Poista
  7. Mä en kans ihan tajua noita avantin hintoja, mut sitä ei voi kieltää, et ne ei olis huipputuotteita. Olen tykännyt ihan kaikesta, mitä olen bändiltä käyttänyt. Noi pakkauksetkaan ei millään tavalla huuda sitä hintaa, mitä noi maksaa. 😁

    Kokonaisuutena tosi kiva boxi, mut ymmärrän hyvin, et kuukausittain maksettuna hinta alkaa kirpaiseen. 😔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tuo ruma lip tint olisi ollut joku järkevän värinen, se olisi pelastanut kokonaisuuden ;D mä en pysty Avantia käyttämään kun niissä on aika usein propyleeniglykolia ja tiedän että kirvelee silmissä. Tässä oli joku sheavoi aika incin alussa että varmasti on sellaista paksua, ravitsevaa voidetta :)

      Poista
  8. Melko kallista, sanoisin. Nuo kuorintalaput on ihan mielenkiintoiset ja luomiväripaletti on ilman muuta kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorintalappuja tulee käytettyä ja paletti on nätti <3

      Poista
  9. Voihan avant! Merkki tuntuu löytäneensä itsensä kohta kaikkiin eri bokseihin:( Tuotteet eivät ole huonoja, mutta eivät ihmeellisiäkään. En ymmärrä mistä hinta muodostuu kun edes pakkaukset eivät ole luksusta. Ihanaa, että sait tuon paletin! Se on jotenkin niin viehättävä<3 Kuorintalaput olisivat myös olleet mieleiset. Loput tuotteet ei ehkä niinkään herätä innostusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua on suorastaan harmittanut nuo loput tuotteet, tuntuvat vaan mukaan heitetyiltä :/ paletti on kaunis ja uskon että tulee paljon käytettyä :) kuorintalaput kivat ja Avant...pakko oli valita :D

      Poista

Kiitos kommentista <3