keskiviikko 17. marraskuuta 2021

Tämän hetkiset ihonhoitotuotteeni; syksy

Joskus postasin sarjaa jossa esittelin sen hetkiset ihonhoitotuotteeni vuodenajan mukaan. Mikähän lie että näiden postausten tekeminen jäi, mutta nyt sain kipinän kirjoittaa ihonhoidosta, sitä kun toivottiin kovasti arvonnan palautteen perusteella :) jos huvittaa lueskella aiempia niin tässä vuodelta 2018 kevät, kesä, syksy. Mielenkiintoista myös verrata miten rutiinit ja tuotteet vaihtuvat vuosien myötä, tämä blogi nimittäin toimii itsellekin päiväkirjana koska enhän mä aina muista mitä olen tänne horissut ;D

Urtekram Refreshing Cleansing Gel - Suosikki puhdistusgeelini. Hajuton, mauton, neutraali mutta hoitaa hommansa ihoa kuivattamatta Ei ärsytä silmiä ja poistaa suurimman osan silmämeikistä. Halpa ja saa ihan Tokmannilta. Pesen tällä kasvot läpeensä 1-2 kertaa, toinen pesu on konjacsienen kanssa.

The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash - Joinakin päivinä viikossa käytän kakkosvaiheen putsarina jotain tehokkaampaa. Tässä, kuten myös seuraavassa Caudalinéssa on silmiä ärsyttäviä ainesosia, niin en voi joka ilta käyttää. Tämä on kuitenkin huikea, puhdistaa ihon huippuhyvin mutta ei jätä ollenkaan kuivaksi. TBS Himalayan Charcoal tuotteet ovat olleet mun rasvoittuvalle iholle ihan huippuja! 

Caudalié Vinopure Purifying Gel Cleanser - Tästä postauksesta voi varmasti huomata että kulutan pois joulukalenterien tuotteita. Tästä en erityisemmin pidä, pistävä tuoksu mutta välillä kakkosputsarina ihan ok, pesee kyllä ihon hyvin.

Clarins Instant Eye Make-Up Remover - Suosikki silmämeikinpoistoaineeni. Ei ärsytä silmiä ja pieni määrä riittää. En osta enää muutakuin tätä. Tämä ei ole öljyinen tai kirvele silmissä.

Garnier Micellar Cleansing Water - Suosikki miselliveteni, ostan yleensä aina tätä. Poistaa meikinrippeet loistavasti, ei ärsytä silmiä ja jättää ihon kosteutetun tuntuisaksi. Halpa ja saa joka kaupasta melkeinpä.

REN Ready Steady Glow Daily Aha Tonic - Kuorii kevyesti ihoa ja pitää sen kirkkaampana. Kelpo tuote. Otan välillä aina kuureja tälläisten kanssa koska mun iho tukkeutuu todella helposti.

Caudalié Vinopure Cleanr Skin Purifying Toner - Tästä en oikein pitänyt, kuivatti vaan ihoa. Olisi pitänyt laittaa suoraan kiertoon mutta kuulosti niin hyvältä rasvoittuvan ihon kasvovedeltä.

The Body Shop Vitamic C Energizing Face Mist - Pirtsakka kasvosuihke virkistämään mutta ei ehkä niinkään kosteuttamaan. Ihan ok mutta ei suosikkituote. 

Cosnature Multi Anti-Aging Serum Sea Buckthron - Tästä olen monesti täällä kirjoittanut, huippuhyvä ja halpa tyrniseerumi. Sopinee jokaiselle ihotyypille. 

Elemis Pro Collagen Marine Cream - Ihana!! En ostaisi ikinä näin kallista joten kiva saada kalenterista kokeiluun. Ihana tuoksu, miellyttävä tuntu iholla ja sellainen sorbettimainen luksusvoide tämä on...

Elemis Pro Collagen Oxygenating Night Cream - Käytän tätä sitten öisin. Vähän paksumpaa ja ravitsevampaa, olen tykännyt. Tässäkin on luksustuotteen tuntu ja purkit on nättejä. Mielellään tälläisiä käyttääkin, toivottavasti tämän vuoden lf kalenterista tulisi taas näitä ;)

Able Skincare 3-1 Glycolic Acid Molecular Boost Eye Serum - Silmänympärysihon seerumi jonka laitan ennen voidetta. Olen tykännyt, en enempää osaa arvioida vaan luulen että jos jättäisin tämän pois, tulisi ikävä. 

Balance Me Wonder Eye Cream - Laitan tämän seerumin jälkeen. Kosteuttaa todella hyvin mutta imeytyy nopeasti. Jättää ihon pehmeäksi. Silmänympärysvoide on sellainen josta sanotaan ettei se ole tarpeen. Itse olen eri mieltä koska minä ainakin huomaan jos jättäisin tämän kaksikon pois. Iho olisi kuivempi, meikki levittyisi huonosti eikä minusta vaan kasvovoide sovi sy-iholle, mutta se on vaan mun näkemys :)

Clinique City Block Purifying Charcoal Clay Mask & Scrub - Oikein mainio kuorinta/naamio. Puhdistaa ihon olematta liian ronski. Olen käyttänyt Cliniqueta elämäni aikana tosi vähän mutta nämä naamiothan on olleet tosi hyviä!

Balance Me AHA Glow Mask - Ihoa kirkastava naamio. Tämä on ollut ihan hyvä ja hellävarainen. 

Sheet Maskeja - Kangasnaamioita multa löytyy jos jonkinlaisia ja yleensä viikonloppuisin hemmottelen näillä itseäni.

Sellaiset tuotteet nyt käytössä, tai osa jo loppui ja uusia on korkattu, mutta pääpiirteittäin propanediol -vapaat tuotteet ainakin silmien lähelle, kunnollinen puhdistus rasvoittuvalle iholle ja hyvä kosteutus. Käytän nyt pois jemmoja ja seuraavaksi aion ottaa käyttöön K-Beauty tuotteitani. Järeämpi kosteutus on myös talven must juttu ;) ai niin ja kuvista unohtui Tromborgin metallipäinen rulla jota säilytän jääkaapista. Rullaan sillä välillä silmänalusia ( :DD ) ja kangasnaamiota vähän tehostamaan vaikutusta.

Oliko tuttuja tuotteita? Millainen ihonhoitorutiini sulla on syksyllä/alkutalvella?

12 kommenttia:

  1. Elemiksen tuotteet on kyllä aika poikkeuksetta ihan loistavia. Niissä on tosi ihanat tuoksut, hyvä koostumus ja kyllä siinä luksuksessa aina on joku asteen verran parempi. Kiva ollut päästä testailemaan merkin tuotteita kunhan eivät ala tuuttaamaan joka paikasta ihan yli äyräiden niin kuin Avant koska silloin menee maku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan kyllä kovasti jos Elemistä tulisi taas lf kalenterista :) mulla katosi pintakuivuus ihosta ihan nuiden käytän aloitettuani. En tarvii seerumia tai hoitonestettä. Todella loistavia tuotteita mutta en usko ostavani jatkossa kun purkit ei kestä kuin kuukauden :)

      Poista
  2. Musta tuo clarinsin silmämeikinpoistoaine on huono, varmaan ripsienpidennyksille ok. Mulla tuo ei irrota mitään. On kiva nähdä, että sullakin oli ihan tämmösiä peruskaupasta saatavia juttuja kaapissa :) Miksi pitäisi vain käyttää superkalliita brändituotteita, jos halvatkin toimii. Mulla juuri Elemiksen päivävoide käytössä ja tuoksu on aivan ihana ja tuntuu myös täydelliseltä iholla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ripsienpidennyksille ok kun irrotti helposti sieltä tyvestä meikit. Mutta muutoinkin ihan loistava, pieni määrä riittää ja poistaa kaiken helposti :D luinkin eilen Anskun loppuneista sun mp siitä :D pesen aina silmämeikit pois kasvojenpesutuotteella niin ei mulla jää kauheasti poistettavaa, lähtee ne misellivedelläkin. Mä tykkään etsiä halpoja ja hyviä ihonhoitotuotteita. Mua ärsyttää se puhdistusgeelien parjaus kun ei nämä mun käyttämät kuivata. Ja se että vain kaikki hintavat tuotteet on hyviä. Minkä ihonhoidossa säästän, sen laatumeikkeihin tuhlaan ;) on mulla myös joitakin kalliita ihonhoidon suosikkeja, niitä käytän säästeliäästi kuten tuo Clarins.

      Poista
  3. Mielenkiintoista! Mulla on Elemiksen voide ja kasvosuihke ja putsarit testissä parhaillaan. Oon niin superkuiva, että tartten seerumit ja yönaamio ja muut taiat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumit on kyllä ihania, etenkin talvella mullekin <3

      Poista
  4. Elemis on brändinä ihan loistava<3 Tosin toi yövoide ei ihan ollut tehoiltaan paras mun kuivalle iholle, mutta muuten oon kyllä tykännyt kaikista testaamistani tuotteista :) Tässä oli monta muutakin tuttua tuotetta, kiva kun kertoilit sun syksyn ihonhoitotuotteista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuo yövoide on riittänyt mutta oonkin rasvanaama :)

      Poista
  5. Laitoin noi Elemikset suoraan siskolle koska tod näk eivät imeytyisi mulla.
    Syksy/talvi rutiini lähes sama kuin kesä, olen nyt laittanut päivävoidetta pelkän seerumin sijaan ja hieman öljyäkin välillä.
    Mua ei puhdistugeeleissä töki kuin koostumus, tosin oon niitäkin käyttänyt vaahdotusverkon kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle se geelimäinen koostumus on taas tosi mieluinen, putsareissa sekä voiteissa :)

      Poista
  6. Konjacsientä olen taas käyttänyt enemmän puhdistuksessa. Kaksoispuhdistus meikkipäivinä ja yhdellä putsarilla meikittöminä päivinä. Kasvovesi, hoitoneste, kosteusemulsio ja öljy yötä vasten. Seerumia vaihtelen, sillä välillä kosteutan tai laitan moonlight catalyst -seerumia sekä spf-voidetta päivällä. Iho jo kiristelee, niin täytyy miettiä tarkemmin kosteutuspuolta. Sy-voide aamuin illoin.
    Kiva, kun esittelit omat ihonhoitotuotteesi.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sulla jotain konjacsieni suosikkia? Mulla on se original mutta en oikein tykkää siitä kun se menee äkkiä lötteröksi :( mulla on jännä että vaikka pakkaset tuli, niin iho ei kiristele. Vielä ainakaan...nuo Elemikset tuntuu aika ihania olevan, osa noista tuotteista ennätti jo loppua ja uusia jo tilalla :)

      Poista

Kiitos kommentista <3