lauantai 20. marraskuuta 2021

Jeffree Star Star Ranch paletti

 **Mainoslinkki

Esittelin Pink Religionin hiljattain ja tänään eetteriin pääsee Star Ranch. 

Jeffree Star Star Ranch paletti

Star Ranch on kyllä kuvitettu niin etten voisi ajatella sen olevan aikuisen ihmisen tekosia. Ei anneta ulkokuoren ja pinkkien heppojen häiritä, värimaailma tässä on erittäin maukas ja ihan minun näköiseni, kuten minulle kommentoitiin. Oikeassa olit! Ensimmäisen kerran törmäsin Star Ranchiin JS jenkki mysteeriboxissa. Olikin kiva yllätys kun ilmoitettiin että tämä tulee ihan tännekin myyntiin!

Jeffree Star Star Ranch

Star Ranch sisältää juuri ne sävyt joita rakastan. Sinistä ja turkoosia, aah! Ja kun ne yhdistetään ruskeraan tai kultaan...ja mikä ihana väripilkku tuo kullanvihreä on! Olin tästä enemmän innoissani kuin Pink Religionista ;) mattasävyjä tässä on 3 ja loput shimmereitä.

Jeffree Star Star Ranch makeup

En  voinut olla kokeilematta kultaa ja sinistä yhdessä. Kulta on mun lempivärejä meikissä, etekin yhdistettynä punaiseen sävyihin. Jotenkin kulta sopii mulle erityisen hyvin, samaten turkoosit/siniset. Mulla on vihreät silmät joiden keskellä rusehtavaa osio.

Meikissä sävyt Owl Eyes, Winter Wind ja Yak Farm. Antiikinkulta luomella, banaanivarjostuksessa ja raskaalla luomella mattaruskea ja sähkönsininen rajauksessa essencen sinisen kynän päällä sekä kevyelti v-varjostuksessa. Olisin voinut jättää sinisen lisäämättä v-tyyliin ulkonurkkaan, se ehkä vähän pilasi meikkiä mutta muutoin pidin todella paljon vahvoista sinisistä rajauksista!

Jeffree Star Star Ranch meikki

Tässä meikissä sävyt Casper Mtn., Ole` Jeff, Yak Farm, Wyoming ja Winter Wind. Luomella siis molemmat shimmer vaaleansiniset, testailin sormin ja siveltimin. Banaanivarjostuksessa vaaleampi mattaruskea ja ulkonurkka tummennettu tummemmalla mattaruskealla. Upeaa sähkönsinistä mustan rajauksen päällä sekä ulkonurkassa. Ehdoton lempivärini paletista, kerrassaan upea! 

Jeffree Star meikki

En voinut jättää postausta ilman vihreää sävyä Star Creek. Käytin sen kaverina antiikkikultaa Owl Eyes, varjostuksessa Yak Farm ja Wyoming. Tässä paletissa on kyllä kerrassaan hyvät varjostusvärit! Muutoinkin kaikki värit sulautuvat mainiosti yhteen, häivyttyvät hyvin...jonkun verran saa toki työstää matan ja shimmerin rajaa mutta toimivat hyvin yhteen. 

Ainoat värit mitkä paletista testaamatta ovat matta turkoosi Grand Prismatic ja kuparinen Open Range. Niillekin kyllä löytyy käyttöä joten kerrassaan kiva paletti taas kerran Jeffreeltä. Jos vaan sinisistä tykkää niin suosittelen! Tykkään myös paletista löytyvistä nudeväreistä joilla tekee neutraalimpaa meikkiä, yhdistelee sinisiin tai sitten käyttää häivytyksessä. 

**Star Ranch sekä muut ihanat Jeffree Star meikit löydät Oletkauniilta. Paletin hinta 32,90 e.

Entäs hän, nappaako paletin värimaailma?

12 kommenttia:

 1. Hitsin nätti tuo vihreä, olen vähän haaveillut jostain paletista missä olisi tuon sävyinen mukana. -HH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä se nyt löytyy ;) tosi kaunis sävyä´eikä mullekaan nyt ihan heti vastaavaa tule mieleen.

   Poista
 2. En taida tätä palettia sortua ostamaan,kun mulla noloa kyllä on sekä blood money että Blue Blood paletit ja noloa siinä on,että en edes oikein osaa sinisiä ja vihreitä käyttää. Melkein aina tuntuu,että kaikki kullan ja rudehtavan shimmeriset sävyt näyttävät parhaalta ja kun alan säätämään jotain erikoisempaa niin voi ei.Toki minulla on silmälasit,että jotenkin se silmämeikki jää varjoon ,en tiedä. Ehkä pitäisi opetella jotenkin käyttämään rajauksena noita vihreitä ja sinisiä?Tuo kulta ja sininen on kivan näköinen yhdistelmä.Bueno:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ne paletit tuntuu oudoilta niin käytät niistä vaan niitä neutraalimpia sävyjä tai niitä joilla onnistuu. Pikku hiljaa lisää ja kokeilee vaikka rajaukseen tai alaluomella ihan vähän...eihän mullakaan aina kaikki onnistu mutta kokeilemalla...mielestäni Laura Loukolan blogissa oli tosi hyvä postaus väriopista, samaten Miia Johanssonilla.
   Ja yksi hyvä kikka on kokeilla 2-3 väriä ensin kämmenselälle. Minkä värin ottaa pääväriksi, sille kaveriksi ja häivytyssävyksi. Näin näkee mitkä värit toimii yhdessä :) ei kannata kalliita upeuksia jättää käyttämättä <3

   https://www.lauraloukola.net/fi/blogi/2021/variteoriaa-meikkaajille
   https://miiajohansson.com/2021/02/mika-luomivarisavy-millekin-silman-varille/

   Poista
 3. Hyvät värit sinulle! Meikäläiselle enemmän mieleen on pikku-Blood Sugar-paletin värit. Yhden kumman jutun siinä vahingossa huomasin: paletin 9 väristä 6 on sellaisia, joita ei pitäisi käyttää "around the immediate eye area". Tämä lukee paletin takana pienenpienellä tekstillä... Hmm, missähän luomivärejä oikein pitäisi sitten käyttää ? Onko tuossa Star Ranch-paletissa samanlainen tiedote ? - yksi yli-ikäinen kosmetiikkafani Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) en kyllä nähnyt tässä paletissa samaa tiedotetta vaikka taskulampulla tihrustin, on niin pientä tekstiä. nim merk kohta ajokortti silmätarkastukseen...mutta eikös se "varoitus" ole pakko laittaa jos paletissa on pigmenttejä jotka saattavat jättää luomelle punaista väriä? Ainakin Alienissa oli joku väri mitä ei suositella käytettävän silmien lähellä tahraamisen vuoksi. Ja varmasti muissakin JS paleteissa. Vaan ei ne ole vaarallisia mutta tiedote on oltava :)

   Poista
  2. FDA ei hyväksy pigmenttejä käytettäväksi silmän alueella, siksi jenkit laittaa varoituksia.

   Poista
 4. Nuo meikit sopivat sinulle todella hyvin.
  Sininen rajaus on oikein pirteä. Voisin pitkästä aikaa käyttää itsekin. Luomivärinä sininen on itselleni vieras.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rajauksessa sininen näyttää miedommalta jos luomilla arveluttaa :)

   Poista
 5. Tää paletti onkin upea! Ja mukavan yksinkertainen, tykkään vihreistä luomiväreistä joten tämä kyllä olisi todella helmi sellaisiin viher-sinisävyisiin meikkeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tässä paletissa on monipuolisesti kaikkea ja laatu super <3

   Poista

Kiitos kommentista <3