sunnuntai 14. marraskuuta 2021

Syksy, lempiaikaani kynsilakkojen maailmassa

Saatu ilmaistuote*

Syksy on kyllä lempivuodenaikana jos ajatellaan ettei vettä sada tai ole kurakelit. Ruska on kaunis ja nautin viileämmistä ilmoista. Rakastan kaikkia syksyisiä meikkisävyjä ja kynsilakkoja! Aina syksyisin tuleekin mun lempikokoelmat ;) tässäpä kooste syksyn uutuuslakoista!

Depend Marie Antoinette Look

Depend Marie Antoinette Look*, apua miten ihana nimi! Malvansävyinen lakka on täydellinen syksyyn ja jotenkin aina himoitsen näitä syyskynsiin. Kohta varmaan kyllästytte aina samanlaisiin kynsiin mutta en mahda mitään sille että kukkadecalit ja glitter toimii aina ;)) tämä lakka on uudesta Boudoir Queen syyskokoelmasta, kuten myös seuraavakin.

folio kynnet

Depend Say It French

Say It In French, aavistuksen ruskeaan taittava tummanpunainen vampylakka. Lyhensin hieman kynsiäni koska jostain syystä en taas yhtään siedä pituutta kynsissä. Lisäksi tämän värinen lakka on tosi tyylikäs lyhyissä kynsissä.

Depend Say It French

En ollut kuviin tyytyväinen joten tässä yksi luonnonvalossa otettu kuva vielä. Tämä itsekriittisyys on välillä pahasta. Mietin aina kehtaako näitä julkaista mutta toivotte aina enemmän kynsijuttuja. Say It French on mieluinen lakka ja miten tyylikäs sekä klassinen valinta! Etusormessa ja pikkurillissä päällä OPI The Man With A Golden Gun sekä kultaiset niitit. Laitoin OPI -lakkaa myös muihin kynsiin mutta painelin vielä päälle kultaista foliota. Eipä ole folioita tullut käytettyä aikoihin ja voi vaan kysyä miksi? Koska ihanalta näyttää!!

Oriflame kynsilakat

Näissä syksykynsissä tämän syksyn uutuuslakka Oriflamelta, kamelinruskea Sand Dunes*. Päälle tein viirut OPI With A Nice Fin-nish lakalla, sitten vähän foliointia ja leimat Moyra Green Leaves 2. Näistä tuli kyllä kertakaikkisen ihanat, nythän on in juttu kynsikoristeluissa tehdä tälläisiä leimoja ja sipaisuja lakan päälle toisella värillä. Aika kiva ja nopea koristelutyyli kun ne käsinmaalaukset ja kaiken maailman piiperrykset oli mulle liian vaikeita. Leimadecaleitakaan en saa ikinä aikaiseksi. 

Moyra Green Leaves 2

Mistä syksylakasta tai lakkauksesta pidit eniten? Oletko kokeillut folioita?


8 kommenttia:

  1. Todella ihanat nämä viimeiset! Itsekin pohdin sumuisessa aamussa eilen, että marraskuu on kyllä kuukausista top 6:ssa. -HH

    VastaaPoista
  2. Pakko myöntää, että mäkin tykkään enemmän kynsilakoissa syksyn sävyistä, samoin meikeissä. Ainoa mitä kesällä on pakko päästä käyttämään on joku ihana kirkkaan oranssi lakka. Sävy jota en osaa käyttää tähän aikaan vuodesta lainkaan. :D

    Say It In French on tosi nätti, vampylakat on muutenkin makuuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään, en hirveästi osaa kuvitella neonlakkaa kynsille :)

      Poista
  3. Kivan erilaisia lakkauksia. Tykkään malvan ja toffeen värisistä lakoista.
    Marraskuussa on välillä kiva käyttää jotain värikästä, kuten pinkkiä, jotta erottuu pimeässä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla on nyt korallinpunaiset kynnet, piristävät :)

      Poista
  4. Ihania! Joskus olen folioita kokeillu, mutta nyt geelikyntenä ei uskalla edes niitä folioleimoja käyttää kun ei irtoa. Mikä on outoa että kynsilakan päällähän ne on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes muista millaisia ne on poistaa koska en ole aikoihin jaksanut folioleimoja tehdä...

      Poista

Kiitos kommentista <3