torstai 11. marraskuuta 2021

Essie Fall Collection 2021 High Voltage Vinyl Swatches

Tuote saatu lahjana @essie

Essie Fall 2021

Sain esiteltäväksi Essien syksyn kokoelman joka on pitkästä aikaa erilainen ja kiinnostava! Kokoelma sisältää 4 cremeä ja 2 shimmeriä. Jokainen lakka peitti kahdella kerroksella ja oli tuttua Essie -laatua. Olipa mukava swatchata Essien kokoelmaa pitkästä aikaa. Essie on ehdottomasti lempimerkkejäni ja minulta kun monesti kysytään mikä kynsilakka pysyy, vastaan aina Essie. Essie pysyy parhaiten kynsissäni kärjistä lohkeilematta. Tässä swatchit syksyn kokoelmasta :)

Essie Feelin` Ambed

Feelin` Ambed - Kuninkaallinen sininen

Essie High Voltage Vinyl

High Voltage Vinyl - Lämmin onyxinvihreä kultaisella shimmerillä

Essie My Happy Bass

My Happy Bass - Keltainen limellä pohjasävyllä

Essie Off The Record

Off The Record - Syvä burgundy punainen

Essie Sound Check You Out

Sound Check You Out - Vaalea mauve

Star Struck A Chord - Syvä munakoiso kultaisella shimmerillä

Mun lempilakat kokoelmasta olivat ylellinen sininen Feelin` Ambed ja toinen suosikki shimmerinen punaluumu Star Struck A Chord. Off The Record on sellainen varma valinta ja syvän upean värinen. Mielestäni kokoelma oli pitkästä aikaa virkistävän erilainen, Essie kun tekee poikkeuksellisen kivat shimmerit joissa riittää pigmenttiä.

Mikä lakoista iski eniten?

14 kommenttia:

 1. Noista shimmereistä tykkäsin. Mulla on Orlylta pari samankaltaista noita punaluumukultaisia ja sitten China Glazelta ainakin yks tuommoinen ihana vihreä. Tarpeeksi lähellä. Olen shimmereiden ystävä ja Essien laatu on kyllä hyvää. Nyt yritän minimoida kynsilakkaostoksia ja käyttää jo kotoa löytyviä. Näin maallikolle niitä löytyy ihan riittämiin. Jotenkin niitä vain kertyi siihen maailman aikaan, kun halvalla sai :) Yllättävän harva on mennyt huonoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samanlaisia ajatuksia....yritän käyttää vanhoja ja nauttia niistä koska esim. NCLA ei tunnu tekevän enää holoja. Eikä A England lakkoja saa enää helposti tai halvalla ainakaan. Mulla ei kyllä ole muut kuin hiekkalakat menneet pilalle :)

   Poista
 2. Off The Record koska sopii hyvin tulevaan joulun aikaan :)

  VastaaPoista
 3. Tää todellakin on erilainen kokoelma. Sävyjä on aika paljon laidasta laitaan. High Voltage Vinyl on kerrassaan upea. <3

  VastaaPoista
 4. Happy bass ja struck a chord in ostin, ihania!

  VastaaPoista
 5. Essien lakat oli omiakin suosikkeja silloin, kun kynsiä vielä pystyin tavallisessa arjessa lakkaamaan<3 Nää sävyt on kaikki ihania, mutta Sound Check You Outin tyyliset ehdottomasti mun suosikkeja vaaleutensa takia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset malvan sävyt on kerrassaan ihania syksyllä <3

   Poista
 6. Oikein kiva, kun sait tämän kokoelman esittelyyn. Essien kokoelmat ovat jääneet tuntemattomaksi tänä vuonna, kun lukemissani blogeissa ei ole ollut esittelyitä. Tämä sai kiinnostumaan jälleen. Ostoslistalla on upea High Voltage Vinyl, kun sellainen tulee vastaan. Kauppoja kierrellessä huomasin, että monet liikkeet olivat ottaneet vain joulukokoelman myyntiin. Joululakat taitavat jäädä väliin, mutta tämä syyskokoelma sisältää kivat värit. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut kanssa että joulukokoelma on sellainen aika perinteinen myynnissä oleva :) vaikka syksykokoelmat on kivempia ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3