tiistai 16. kesäkuuta 2020

Goodiebox kesäkuu 2020

**Mainoslinkki

Jaahas, taasko on aika kirjoittaa Goodiebox kokemuksia? Hain äsken kesäkuun boksini ja rustailin postauksen teille. Minua vähän harmittaa ettei boksissa tule enää korttia jossa kerrottaisiin tuotteista. En saanut edes sähköpostiin sähköistä tiedotetta niin on aika ärsyttävää googlata tuotteiden hintoja. Niitä ei vielä myöskään lue gb sivuillani. Enkä myöskään ymmärrä tuota pientä saatekorttia jolla ei ole mitään virkaa. Laittakaa pliis se tuotekortti takaisin!!



Valituksen jälkeen kurkataan vähän boksia. Vaaleansininen " The Vitamin Sea " boksi on nätti mutta aika yksinkertainen kun lähiaikoina on ollut kuvioituja laatikoita. Boksi sisälsi 4 täysikokoista tuotetta ja yhden matkakoon. Tuotteiden arvo on Goodieboksin mukaan n. 91 e. 


Anwen Eco Hairbrush / arvo 15 e

Taipuisa, päänahkaa hierova harja. Mitään muuta en googlella löytänyt. En ole varma otanko tätä käyttöön, mitenkähän nuo harjakset käyttäytyvät katkeilevalla, kuivalla tukallani? Kokemuksia?

Sandstone Mascara Raincoat Waterproof / arvo 21 e
Incin perusteella uskaltaisin käyttää mutta tämä on vedenkestävä. En käytä vedenkestäviä joten avaamattomana kiertoon. Harmi, olisipa ollut vesipestävä koska hyvin harvoin bokseissa tulee kokeilemisen arvoisia ripsareita. 

Karmameju Sun / Body Lotion 
Matkakokoinen aurinkosuoja pienellä spf15 kertoimella. No eiköhän tule käytettyä perheen kesken pois mutta ei sillee mikään innostava tuote. 

Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir / arvo 42 e
Tämäkin hehkua tuova primeri aiheutti pettymystä. Tämä tuote nimittäin juuri tuli vegaaniboksissa. Enkä myöskään välitä glitteriä sisältävistä primereista joten kiertoon lähtee tämäkin kappale.

N.A.E. Delicatezza Frangrance-Free Hand Soap / arvo 4 e
Tämä kyllä aiheutti pettymyksen. Hajusteeton saippua jonka pumppu oli valmiiksi rikki. Olen käyttänyt merkin suihkugeelin ja sen perusteella en tästä merkistä välitä. Oikeasti, jos boksiin pitää laittaa käsisaippuaa niin voisko se olla jotain tuoksuvaa jota olisi kiva käyttää?

Viime kuun boksi oli ihan sikahyvä mutta tämä kuu aikamoinen pettymys. Ei oikein mitään kiinnostavaa tai mulle käypää. On tosi harmi että Limited Edition -bokseihin panostetaan mutta itse kuukausiboksi on sitten tätä. Rikkonaisia tuotteita, samoja kuin pari boksia sitten tai muuten vaan sopimattomia. Noh, ehkäpä ensi kuu sitten paremmin. Onneksi tämä tuli pisteillä, olisi mennyt 24,95 e kankkulan kaivoon.

Goodieboxin pääse tilaamaan **linkkini kautta. Kiitos jos käytät linkkiäni :)

Mitä sanot tämän kuun ylläriboksista? Ihana vai ei-niin-mieluinen sisältö?


21 kommenttia:

  1. Oi ei.. Tää sisältö ei kyllä inspiroi yhtään :D Ripsari voi olla ihan ok, mutta mä en yleensä pidä juuri mistään ripsiväreistä, eli en uskalla senkään varaan laskea. Mä tykkään noista N.A.E.:n tuotteista, mutta hajusteettomat käsisaippuat, suihkugeelit sun muut ei oo munkaan mieleen. Niissä se tuoksu on itse asiassa aika tärkeessäkin asemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saippuan pullo olisi ollut nätti mutta hajusteeton :// mä en käytä vedenkestäviä kun ne on niin vaikeita poistaa, jää siksi käyttämättä.

      Poista
  2. Harja tuntu hyvälle pidennysten kanssa...saippuaa tarvin just. Mutta muut oli vähän turhia...primeri...luulin, että seerumi. Hyvä, että tarkistin mitä kirjotit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumiksi taitaa olla turhan hohtava :) ostin just uuden hyvän harjan niin mietin siks annanko tuon lahjaksi vai tulisko sitä käytettyä..kun en halua avata turhaan tuotteita joita ei sitten tulekaan käytettyä :)

      Poista
  3. Olipa aika laimea boksi tosiaan. Tylsää että tuo elixir seerumi tuli toistamiseen, itsekin kun sain sen siitä vegaani boksista. EI pitäisi sotkea näitä limited edition boksin tuotteita normi bokseihin:( piti myös tarkistaa tuo ripsari, koska muistin että ihan ekassa goodieboxissa tuli brändiltä ripsiväri, mutta oli sentään eri ripsari silloin vaikka sama brändi. Ja tosi laimea myös tuo käsisaippua. Itsekin toivoisin niitä tuoksuvia tuotteita eikä näitä hajuttomia, jotka on tosi tylsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulis NAE:lla olevan hajustettujakin tuotteita, jää aika epämiellyttävä kuva brändistä kun yhtä tuotetta tuputetaan koko ajan...

      Poista
  4. Oma boksini tuli tänään noudettavaksi, mutta vasta huomenna kerkeän postiin. Päätin nyt kuitenkin spoilaantua ja voihan... Juuri ostin ripsarin ja hiusharjan sekä erilaisia aurinkovoiteita. Tosin eipä spf 15 itselleni riitä. Käsisaippuasta en sano mitään. Jäljelle jää siis tuo "Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir" (nimi saa pyörittelemään silmiä, heh) mutta jos siinä on glitteriä, niin tuskinpa tulee käytettyä. Täysi huti siis. Taidan laittaa tilauksen katkolle. Oonko yltiönegis, jos sanon, että parasta boksissa oli tää jaettu pettymys :D Kiitos esittelystä kuitenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ;) minusta on kiva keskustella näistä. Joskus on hittiboksi ja joskus ei, tuntuu että joka toinen on aina hyvä ja huono :) joo ei tuo spf15 riitä mutta parempi se on nyt kun ei mitään...

      Poista
  5. Inhottava valmiiksi rikkinäinen tuote, toivottavasti korvaavat jotenkin. Tuosta ettei laiteta tuotelappua tulee jotenkin hämärä olo, sellainen, että entäs jos boxin arvo onkin joskus ilmoitettua pienempi, kun aattelevat, ettei kukaan jaksa kaikkien oikeita hintoja selvittää. Joten läpinäkyvyyden takia ne tuotekortit olisi hyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minua ärsyttä googlata tietoja ja tuhlata siihen aikaa. Jos boksiin on jokatapauksessa laitettava jokin kortti niin miksi se ei voi olla tietoa sisältävä, eikä tuollainen turha roskiin lentävä mikä nyt?

      Poista
    2. Itse tykkään kanssa tuoksullisista tuotteista, mutta monet ovat antaneet palautetta liian vahvoista tuoksuista. Ehkä tuossa käsisaippuan valinnassa on sitten ajateltu niitä? Mielestäni käsisaippua on kiva tuote boxiin, tulee varmasti kaikilla käyttöön! :)

      Poista
    3. "Tuotelappu" löytyy nykyään Goodieboksin sivuilta eli se on muuttunut vain sähköiseksi. Itsekin toki kaipaan tuotekorttia ihan perinteisesti boxin mukana.


      Poista
    4. Mindy: Kyllä varmasti tulee, kaadoin itsekin tyhjään pulloon tuon NAE:n :) kun sen oma pumppu kerta oli rikki.

      Kati: Tiedän, mutta sitä ei tullut sähköpostiini. Nyt se näkyi olevan gb:n sivuilla omassa profiilissani. Se ei vaan hyödytä enää näin jälkikäteen kun olisin kaivannut tietoja tätä postausta varten :) tuntui että jouduin antamaan lukijoille vähän vajaata tietoa tuotteista :) kun se sähköinen tiedote tulee tai on luettavissa, niin sen pitäisi olla samaan aikaan kuin boksikin tulee.

      Poista
  6. Taas uusi box täynnä turhuutta,perun tilaukseni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monta turhaa kyllä oli jotka lähtevät kiertoon. Minäkään en halua turhia tuotteita mutta annan niitä sitten lahjaksi tai kavereille että niistä joku hyötyisi ;) mutta en halua maksaa boksista josta suurin osa lähtee etiäpäin.

      Poista
  7. Tylsä boksi! Seuraava tulee vielä pisteillä ja jos ei parane sisältö niin tilaus loppuu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin onneks on pisteillä koska 24,95 e on kuitenkin arvokas hinta boksista, taso saisi olla vähän korkeammalla. Enkä tykkää että LE-bokseihin panostetaan kun kuukausiboksin pitäisi olla tasokkaampi jos hinta on tämä :)

      Poista
  8. Auts! Nyt on kyllä tylsä boksi. Ymmärrän pettymyksen, olisin ite ollut tästä kyllä tosi harmissani... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika moni tuntuu olevan pettynyt mutta toivotaan että ensi kuun boksi on sitten kivempi :)

      Poista
  9. En vielä itse ole omaa boksia postista ehtinyt hakemaan, joten ajattelin hieman kurkata mitähän sieltä tulee. Näin entisenä monta vuotta betteä tilanneena olen itse aika pettynyt tähän goodieboxiin ja siihen kuinka sanottiin että yhdistyksen myötä laatu ja kaikki muu paranee.. minun mielestäni mennyt vain huonompaan suuntaan. Tuotteen aiemmissa boksesissa, kuten todennäköisesti tässäkin menevät suoraan eteenpäin tai jäävät pölyttymään hyllyyn.. sentään bokseista on saanut askarrella jotain �� taitaa mennä koko tilaus kiinni ja vaihtua kokonaan johonkin muuhun..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä voi olla samaa mieltä että laatu paranee. Onneks ei kuitenkaan ole koko ajan niitä Betten merkkejä..mutta jos boksi maksaa 24,95 e eli enemmän verrattuna muihin, sisällön pitäisi olla sitten tosi paljon tasokkaampi :) viime kuu oli hyvä mutta nyt notkahti taas. Suurin pettymys on sama tuote uudelleen tai melkeinpä kaksi samaa kun taas tuo hajusteeton NAE.

      Poista

Kiitos kommentista <3