torstai 21. toukokuuta 2020

Suosikkeja selektiivisen kosmetiikan puolelta

*Saatu ilmaistuote.

Heipat! Omistan kosmetiikkaa laidasta laitaan, intohimonani on kokeilla kaikkea uutta ja mielelläni ostan kokeiluun edullista kosmetiikkaa. Silloin hutiostot ei niin harmita mutta on tiettyjä selektiivisen kosmetiikan tuotteita joista en tohtisi luopua. Tuotteita joita ostan uudelleen niiden loputtua.


Ostan kalliimpaa kosmetiikkaa harkiten koska hutiosto kirvelee enemmän, mutta toisaalta ei tule tehtyä heräteostoksia vaan harkittua hyvin tarkkaan. Saatan harkita jonkun meikkivoiteen hankkimista kuukausitolkulla, mutta vastaavasti käytän sitä viikonloppuisin tai juhlakäytössä. Arkena välttää sipaisu jotain edullisempaa tuotetta. 


Estee Lauder Double Wear. Tätä kehuivat kaikki bloggaajat ja koska pidän eniten pitkäkestoisesta, mattapintaisesta meikkivoiteesta, tämä piti hankkia testiin. Tätä riittää pieni määrä ja jo yksi kerros peittää kasvot täydellisesti. Tämä on helppo levittää eikä tämä jää epätasaisesti kasvoille. Pitää kasvot mattaisina ja pysyy yöhön asti, kunhan laitan päälle kivipuuteria ja mattaavaa meikinkiinnityssuihketta. Tämä ei myöskään kulu ikinä mistään nenänpielistä tms. Laatutuote johon kannattaa panostaa!

Kalliimmissa meikkivoiteissa etuna tulee myös riittoisuus, tämäkin on kestänyt mulla yli vuoden eikä ole paljoa vajunut! Tämän mukana ei tule pumppua vaan se pitää ostaa erikseen, omani taisin ostaa Elevenistä.

Lancóme Teint Idole Ultra Wear meikkivoide oli pitkään harkintalistalla myöskin blogikehujen perusteella. Olin kuullut tästä paljon hyvää joten kun se tuli edullisesti eteen, ostin heti pois sävynkin ollessa sopiva. Ja kyllä tämä niin hyvä olikin mitä luvattiin! 
Levittyy kauniisti ja peittää, mutta on jotenkin niin luonnollisen näköinen. Kestävyydessä tämä hieman häviää Double Wearille mutta tämä on taas parempi kuivalle iholle. Suosittelen tätä ikääntyvälle, kuivemmalle iholle. Plussaa superkauniista ja ylellisestä pullosta. Meikkivoiteessa on vahva tuoksu mutta se onneksi katoaa kasvoilta :)


*Clarins huulipunat ovat suosikkejani koska yleensäkin rakastan kuultopunia! Ja hylsyssä oleva viistopäinen puna on minulle mieluisampi kuin perinteinen puikko. Clarinsin punissa tykkään ylellisestä kultaisesta pakkauksesta, mehevän kiiltävistä sävyistä jotka kuitenkin ovat luonnollisia huulilla. Näitä voi sipaista ohimennen eikä niin tarvitse huolehtia rajoista. Kuluvat luonnollisesti huulilta pois ja tuntuvat pehmeän kermaisilta. Hyvin harvoin jaksan käyttää huultenrajauskynää joten huolettomat punat on siten mun suosikkeja arkena. 

*Sensai eyeliner on monen suosima klassikkotuote. Sivellinpää tottelee kättä hyvin, piirtää pientä piiperrystä tai paksua kissarajausta. Pysyy hyvin eikä leviä raskailla luomille. Tuotetta tulee aina kerrallaan sopivasti, massa ei ole liian märkää eikä liian kuivaa. Siksi piirtäminen on helppoa. Eyelinereissa on aina se vika että se joko sottaa tai ei vaan piirrä. Tässä ei kumpaakaan vikaa ole, todellinen laatulineri!


Estee Lauder on lempimerkkejäni selektiivisen kosmetiikan puolelta. Aikoinani keräilin näitä Estee Lauderin paletteja mutta jossain vaiheessa se sitten jäi. Paletit taisi uudistua ja oliko etten sitten enää niistä innostunut. Mulla on monta vanhemman mallista "viisikkoa" ja on nämä vaan ihkuja! Luonnollisen pigmenttisiä ja sellaisia eteerisen näköisiä luomella. Tämä Violet Underground on vanhoja suosikkejani, tykkään just tämän mallisista paleteista. 


Dior 5-Couleurs luomiväripaletit ovat edelleen keräilyni kohde jos edullisesti löytää ;) en enää raaski maksaa näistä täyttä hintaa. Mulla on varsinaisia klassikkoja kokoelmassani, tämä Grege on yksi suosikkipalettini. Harmonisen nopea arkipaletti, sävyt häivyttyvät ihanasti ja pysyvät hyvin. Aika moni viisikko on nykyään hohtavaa koostumusta, itse pidän enemmän näistä mattaisista.

Mitä suosikkeja sulla on selektiivisen kosmetiikan puolelta?

19 kommenttia:

  1. Clarinsin huulipunat on ihania<3 Mä ihastuin taannoin täysin Shiseidon meikkeihin ja niitä käytinkin ahkerasti, mutta nyt en oo enää varmaan kolmeen vuoteen omistanut brändiltä mitään. Esimerkiksi mun suosikkiripsarini oli Shiseidon ja kirpaisi kyllä, kun päätin siitä aikoinaan luopua :D Onneksi nykyään on löytynyt jo uusi ripsarisuosikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos essenceä tarkoitat niin onhan ne vähän halvempiakin ;) mulla on monta Clarinsin punaa ja ne on kyllä <3

      Poista
  2. Sensain flawless satin foundation ja highlighting concealer, EL double wear, clarinsin kivipuuteri, estee lauderin huulipunat ja diorin ripsari ja viisikot. Mulla on ollut tuo grege, mutta nyt 797 Feel paletti enää. Lasketaanko blasco selektiiviseksi? Sieltä tykkää peiteaine napista ja eyeliner napista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä mieltäisin Blascon selektiiviseksi :) mun tekisi mieli kokeilla niitä peiteaineita :)

      Poista
  3. Nuin meikkivoide, Sensain 38 volume ja ELDW. Jane Iredalelta ostin aurinkopuuterin ja punaisen huulipunan. Nämä viimeisimpiä selektiivisiä ostoksiani.
    Lisäksi löytyy Clarinsin ja Sensain luomivärejä. Guerlain coup de foudre - vihreä paletti oranssilla säväyksellä, ainoa vihreä palettini onkin sitten luksusta;).
    Clarinsin huulipunista tykkään myös. Woodberryn ostin sinun suosituksesta. ;)
    Absolutionia olen käyttänyt ihon hoidon puolelta tässä pari kuukautta. Koen sen kuuluvan luonnonkosmetiikan selektiivisiin sarjoihin.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen käyttänyt joitain luonnonkosmetiikan selektiivisiä sarjoja ja tykännyt. Ehkä yksittäisistä tuotteita, koko sarjoihin en ole saanut tuntumaa, käytän enemmän edullisia sarjoja :)

      Poista
  4. Shiseidon meikkivoide ja Clarinssin huulituotteet nyt ainakin:) Haluaisin kyllä enemmänkin kokeilla kalliimpien merkkien meikkivoiteita mutta tosiaan huti harmittaisi niin tyytynyt edullisempiin ja ostan harvakseltaan uusia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, mullakin on nyt aika paljon meikkivoiteita niin uusille ei nyt heti ole tarvetta ;)

      Poista
  5. Hhmm. Täytyi oikein miettiä. Ehkä UD All Nighter-meikkivoide, jos se menee tähän kategoriaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tekisi mieli kyllä kokeilla UD:n meikkivoiteita kun nyt saisi muita kulutettua alta pois ;)

      Poista
  6. Eipä noita paljon ole, Diorin viisikoita, noita Estee Laudereita. Meikkivoiteita ei ole, eikä ripsareitakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkö ole innostunut hankkimaan?

      Poista
    2. Yleensä skippaan selet ohikävelyllä, ne ei oikein iske enää, tuli nuorempana koluttua niin paljon ja varsinkin Lorkun ripsarit ovat parempia kuin selektiiviset. Meikkivoiteet on hyviä halvemmallakin. Ai niin, olihan mulla Chanelin ja Diorin lakkoja!
      Ja Chanelin sol joku voidemainen bronzeri on kuulemma hyvä, sitä voisi kokeilla.

      Poista
  7. Olen niin samaa mieltä Clarinsin huulipunista. En muista montako Joli Rouge Guavaa olen käyttänyt vuosien aikana varmaan 3-4. :D Sensai muuten uusi just ton rajauksensa, tekivät siitä pysyvämmän, muuten ihan sama tuote. Multa se kului usein silmän sisänurkasta, vaikka muuten pysyi paikallaan. Uusittu versio pysyy sielläkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) mulla tuo on pysynyt hyvin, ihan en vedä sisänurkkaan ainakaan paksulti kun ei mulla pysy mikään.. Kuluu aina melko äkkiä pois :/

      Poista
  8. Mahtavaa, että tässä postauksessa on kaksi omaa lemppari meikkivoidetta. Taisin Feeluniquelta tilata tuon Lancomen jonkun näytepussukan perusteella, on mielettömän hyvä meikkivoide. Lisäksi Estee Laudet on aina käytössä couperosa poskilla. Tällä hetkellä käytössä UD:n meikkivoide, josta tykkään kyllä ihan yhtä paljon kuin Lancomesta ja on ehkä kepeämpi ja silti peittävä ja sitten Double Wearia poskien alueelle.

    Ihanaa viikonloppua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UD kuulostaa hyvältä, joskus pitää kyllä kokeilla! Lancome on kyllä ihanan kevyttä mutta peittävää, ei ihme että kaikki kehuu ;)

      Poista
  9. Selektiivisen kosmen puolelta on tullut tehtyä niin hyviä löytöjä kuin harmittavia hutiostojakin. Ja kyllähän ne hutiostot harmittavat paljon enemmän 50 euron meikkivoiteen kuin vaikkapa 10 euron meikkivoiteen kohdalla :D Sensain eyeliner on huippu ja Diorin Forever Foundationista tykkään kans tosi paljon :) Tuota Lancomen meikkivoidetta haluaisin joskus testata!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3