tiistai 26. toukokuuta 2020

Toukokuun kosmetiikkaostokset

Hei! Toukokuun lopulla ollaan. Kesä ja lämpö saapui vihdoinkin! Siivottiin terassi, tehtiin kuormalavoista sohva siihen, laiteltiin räsymattoja ja kesäkukkia. Ollaan grillattu aika paljon ja kokeiltu uusia reseptejä. Mies palasi työelämään ja mulla on ollut enemmän omaa aikaa, jes :D 
Hipun kans ollaan lenkkeilty ahkerasti ja aloitetaan pentukoulu, näin 5-vuotiaana :D mennään siis extrana ryhmään mukaan opettelemaan perusjuttuja. Täällä on niin huonosti tarjolla mitään harrastuksia, agility on vielä epävarma, järjestetäänkö kun on niin vähän osanottajia sitten. Halusin siis osallistua edes johonkin että olisi joku oma harrastus ;)

Mutta ne kosmeostot!!


Viime kuun lopussa tein muutamia kirppisostoja ja eBay tilauksia, jotka tulivat nyt tai jaksoin ne vasta nyt kuvata. Ystävältäni ostin pari Shawn Mendesin tuoksua, nämä on siis mun lemppareita ja haluan niistä tuplakappaleet ;DD tuoksut 20 e. Yleensä en osta käytettyjä tuoksuja mutta tutulta uskaltaa, koska tiedän milloin ne on avattu ja miten säilytetty.
eBaystä hankin Essien Millionails aluslakkaa. Huonokuntoisia kynsiäni itkiessä Marjo kysyit miksi en osta Millionailsia kun siitä aiemmin tykkäsin. No en ollut muistanut koko Millionailsia!! Luin vanhan postaukseni ja jessus, oliskohan vielä mahdollista saavuttaa tuollaisia kynsiä? Kokeillaan näillä. Näissä on siis formaldehydeä ja nää maksoi eBaystä 10 e kaksi pulloa.


Picture Polish julkaisi uusia lakkoja joista hankin yhden. Lucky oli uutuuksista mieluisin, nude ruusukultaisella glitterillä. Kaveriksi otin Sharkyn jota olen jo aiemmin pähkäillyt. Lakat CesarsShopista 28 e. Toivottavasti saan nätit kynnet niin kivempi lakkailla niitä :)
OPI Sensitive & Peeling Nail Envy on myös eBay ostoksia. Joskus blogin alkuaikoina käytin tätä ja tykkäsin. Muistaakseni auttoi liuskoittumiin joten kokeilen tätäkin jossain vaiheessa :D OPI 7 e.


Yves Rocherilla oli taas tarjous jotta sai ilmaisen tuotteen. Otin sitten puhdistusöljyjä kun niitä mulla ei ole aikoihin ollut. Myös misellivettä kun sitäkään mulla ei ole. Mun mielestä Yvesin tuotteet on edullisia tarjouksessa. Tutkin pitkään incejä ja nämä tuotteet oli sellaisia joita voin käyttää. Innolla testaan, ainoastaan tuo Pure Calmille öljy on tuttu vanhalla purkillaan, muut tuntemattomia. YR tilaus 15 e. Kuvassa myös huutojuttuja eli beautyblenderit olikohan 10 e.


Ja sitten vielä yksi tilaus joka lähti vähän lapasesta....hiustuotteita en periaatteessa tarviisi ennenkuin entiset on käytetty pois. Mulla on hiukan paha tapa hamstrata näitä etenkin kun lyhyessä tukassa kaikki kuluu hitaasti pois. Mutta toisaalta nämä kaikki tulevat heti käyttöön koska entiset loppuvat ja jätettävää hoitsikkaa mulla ei ole ollenkaan. Yritän myös kasvattaa pidempää tukkaa niin nyt on kaikki apu tarpeen!!
Pari hiuslakkaa, vaha ja ensikosketukseni Olaplexiin. Nämä Sokkarin hiusten hellimisviikoilta hyvällä alennukselle, mutta toki näille jäi vielä 53 e hintaa, joka on aika paljon kun en yleensä keuli noin pahasti hiustuotteiden osalta kuukaudessa.

Kuukauden saldoksi tuli siis 143 e joka on aika keskiverto. Ei haittaisi jos olisi vähemmänkin...lisäksi hankin pari uutta muumimukia, sen lilan Niiskuneidin ja jonkun tummasävyisen mukin. En meinaa muistaa nimiä kun mulla ei ole enää muumimukit esillä vaan muuttolaatikoissa edelleen...pari mukia jäi vielä ostoslistalle, täytyy toivoa vaikka synttärilahjaksi ;) ai niin, ja yksi ihana ja iso tilaus on tulossa mutta sen kerron sitten ensi kuussa....;))

Mitä ostoksia sinä teit tässä kuussa? Kävitkö hiusten hellimisviikoilla?

10 kommenttia:

  1. Mietin jo, että tässä kuussa en tainnut ostaa mitään, mutta...mutta mutta, unohdin kokonaan, että ihan vahingossa taisin perjantaina tilata sen uuden Jeffree Starin paletin ja tummimman huulikiillon. Hups😆 Ja taisinhan Anastacian meikkivoiteenkin tässä kuussa ostaa...
    Ja niitä kesäkuun muumimukeja odotellessa, toinen niistä on ehkä ihanin ikinä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se paletti on niiiiin ihana! Pakko kyllä tilata se kun tulee oletkauniille <3 voi ei, tuleeko niitä muumimukeja taas lisää, hitto kun kerkii entisiäkään ostaa ;D mulla on nyt ostamatta se Alkuperää kunnioittaen ja tämän kesän sesonkimuki.

      Poista
    2. Mun piti odottaa siihen asti, että se tulee täällä myyntiin, mutta enhän mä sitten malttanut. Tosin jännityksellä voi odotella, että ehtiikö paketti tulla jenkeistä nopeammin kuin täältä😂
      Googlaapa nuuskamuikkunen ja tulenhenki, se on ihana. Värimaailma ja kuva ja aihe ja kaikki😍

      Poista
    3. Värit on ihanat tuossa mukissa <3 mulla ei noita mukeja ole yhtään enkä haluaisi alkaa kerätä niitäkin ;DD kun sitten tulee pakkomielle saada monta...

      Poista
  2. Sharky näyttää ihanalta! Mä ostin vähän Pyunkang Yulia sekä mustapäitä kotona puhdistavan laitteen, jota odottelen tulevaksi viimeistään ensi viikolla. :D

    VastaaPoista
  3. Hiustenhellimisviikoilta parit Olaplexit sattui mukaan :D Enpä nyt sen suuremmin ole tehnyt ostoksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo jätettävä vaikuttaa kyllä hyvältä, muuta Olaplexiä en ole kokeillut :)

      Poista
  4. Olipa kivat ostokset sinulla tässä kuussa. :) Kivat kynsilakkaostokset ja ihanat meikkimunat.
    Oletko kokeillut Orlyn kynsituotteita? Tulivat nettikaupassa vastaan, niin mietin, tehoavatko ne liuskoittumien hoitoon ja kynsien vahvistamiseen.
    Hiusviikko meni ohi minun kohdallani. Ehtiihän sitä toistekin. ;)
    Toukokuun ostokset olivat ihonhoitopainotteiset, kun päätin ostaa toisen Absolutionin öljyn, Patykan kasvoveden ja huulivoiteen, sekä Urtekramilta käsivoiteen ja Aloeverageelin. Mielenkiinnosta ostin Pulp de vien like a diamond -seerumin. Kiva päästä kokeilemaan tätä sarjaa. Ecotoolsin peitevoidesiveltimestä olen tykännyt, niin ostin varastoon kuin myös vihdoin Sensai-liinan varastoon. ;)
    Kävin toukokuussa kasvohoidossa, niin lisättäköön se tähän listaukseen. ;D
    Ostoslistalla vielä sy-voide ja Uberwoodin sampoo houkuttelee. ;)
    Kivaa viikonloppua sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrohan mitä tykkäät Pulp De Viestä, en ole sarjaa kokeillut mutta se vaikuttaa hyvältä :) olen jotain Orlyä joskus kokeillut mutta en sen ihmeemmin innostunut. Nyt tuo Millionails tuntuu toimivan ja voihan nämä parantuneet kelitkin vaikuttaa...kesä tuli <3 Aurinkoista viikonloppua :)

      Poista

Kiitos kommentista <3