sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Picture Polish Lucky

Hellou ja Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja itsensä sellaisiksi tunteville! Ensimmäisenä Picture Polish uutuuksista kynsille pääsi Lucky. Hankin tämän koska tykkään nudelakoista ja tää oli ainut kiva uutuuksista. Oikeastaan olen ostanut vaan nudelakkoja varmaan viimeisimmän vuoden sisään :D tai ainakin siltä minusta tuntuu.


Lucky on neutraali nude ruusukultaisella glitterillä ja hentoisella hololla. Ihanan uniikki lakka! Mulla oli joskus PP Cherish mutta luovuin siitä jossain vaiheessa. Olen tosi varovainen hyvin vaaleiden ja kalpeiden sävyjen kanssa. Vaikka ne vaikuttaa kivoilta niin en pidä niistä omilla kynsilläni. Olen esim. miettinyt pitkään Sagea mutta epäilen sen olevan liian kalvakka.Onneks tää Lucky ei ollut liian vaisu. Koostumus oli semi-ok, näytti helpommalta PP:n Insta videoissa mutta kaksi kerrosta riitti peittämään melkein täydellisesti. Alkoi kuitenkin häiritä ja oli pakko vetää kolmaskin kerros. Toivottavasti lakka vähän paranee vanhetessaan ja vähemmät kerrokset riittävät.


Mulla on vielä vähän lyhyet kynnet omaan makuun ja paksulti jäävä lakka ei näytä hyvältä. Olen lakannut pääosin punaisilla ja tummilla koska ne peittävät kahdella kerroksella. Tämä Lucky on kyllä ihan nätti lakka mutta voi olla että olisi helpompi lakata pidemmille kynsille. Jouduin tasoittamaan kaiken Top Of Heaven -pikakuivattajalla. Ja koko ajan oli olo että on saatava koristelut päälle ;DD en sitten kuitenkaan ehtinyt kun oli vähän töitä, sitten anopille äitienpäivä kahveelle ja tänään mennään mun porukoilla käymään :)

Mitäs tykkäät tästä nudesta? Sopiiko näin lyhyille kynsille?

10 kommenttia:

 1. Lucky on kaunis, jännempi nude ehdottomasti ja sopii loistavasti lyhyemmillekin kynsille ;)

  VastaaPoista
 2. Mä meinasin myös tilata tän ja pati muuta, mutta sitten iski nuukuus. :D Jos tilaan näitä jossakin vaiheessa, kyllä tämäkin pääsee ehdottomasti tilaukseen mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä halusin sen Sharkyn niin otin sitten tämän kaveriksi :)

   Poista
 3. Oi miten kiva sävy tossa! Just tollasista tykkäisin itse eniten ihan arkikäytössä, jos kynsiäni voisin lakkailla muutenkin kuin loma-aikoina :)

  VastaaPoista
 4. Oikein kivan näköinen lakka ja sopii hyvin tuon pituisille kynsille. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 5. Teepä esittelypostaus sun nudelakoista? Tai vuoden aikana ostetuista lakoista?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3