lauantai 16. marraskuuta 2019

Marraskuun meikkilaatikko

*Saatu ilmaistuote.

Viime kuussa jäi meikkilaatikko välistä, ei vaan tehnyt mieli siitä kirjoitella. Tuntui että käytän samoja tuotteita kuin edellisessä kuussa. Tämän meikkilaatikon idean bongasin aikoinaan Lipstick Love -blogista. Tuntui hyvältä idealta ottaa kuukausittain tehokäyttöön tuotteita joita haluaa kuluttaa pois tai sellaisia joita haluaa käyttää vuodenaikojen mukaan. 
Olenkin yrittänyt erotella meikkilaatikon tuotteet kuukauden suosikeista, ja yritän poimia meikkilaatikkoon vanhoja tuotteita joita haluan kuluttaa pois tai sellaisia meikkejä jotka selkeästi kuuluvat esim. syksyyn. Huomasin että Lindakaan ei ole vuoteen meikkilaatikosta kirjoitellut. Itse kuitenkin yritän jatkaa tätä postaussarjaa koska minusta tämä on ihan kiva kirjoittaa ;)




Huda Beauty Warm Brown Obsessions on syyspalettien ykkönen! Ostin tämän hyvin edukkaasti kirppisostona ja en voisi olla enempää tyytyväinen! Upeat punertavat sävyt vihreille silmille ja huikean hyvä koostumus. Sopii arkisiin meikkeihin joihin haluaa vähän väriä, mutta ei ole liian räikeän punainenkaan. 



Anastasia Beverly Hills Norvina on vuoden takainen paletti ja on nyt päässyt tehokäyttöön. Hyljeksin Norvinaa jossain vaiheessa kun tuntui etten saa sitä toimimaan kuten haluan. Sen kanssa täytyi ottaa aikansa ja tehdä meikkejä pitkän kaavan mukaan. Silloin aloin nähdä sen monipuolisuuden ja sen mihin se kykenee. Norvinasta on tulossa oma postauksensa! Arkena käytän usein jotain nudeja ja sellaisia nopeita paletteja.



theBalm In theBalm Of Your Hand on juurikin täydellinen ja nopea paletti! Greatest Hits Vol.1 sisältää merkin suosituimpia tuotteita ja on äärimmäisen kätevä testailuun. Nyt syksyisin olen käyttänyt Cabanaboy poskipunaa joka on ihanan "aikuismainen". Ihan hitsin pigmenttinen paletti ja vaan niin kätevä. Bahama Mama aurinkopuuteri sopii esim.luomivärien häivyttelyyn ja tässähän on tuo upea highlighter Mary-Lou Manizer.


Physicians Formula eyeliner* on ollut käytössä liki päivittäin. Ihastuin siihen sitten niin paljon! Ei se hakkaa NYX Ink Lineria mutta omassa sarjassaan tosi hyvä! Eyelinerin pää on hyvä, piirtää hyvin eikä kuivu kesken kaiken. Ei ole tuntunut kuivalta ja koska eyeliner sisältää ripsiseerumia, se vahvistaa ripsiä. Hyvä arkiliner :) ei kestä silmien vuotamista vaan rapistuu pidemmän päälle, siksi ei rehellisyyden nimissä voita NYXiä. Mutta tämä ei sisällä propyleeniglykolia ( aiheuttaa allergiaa ja silmien vuotamista/kirvelyä ) joten siksi käytän mieluummin Physicians Formulan eyelineriä päivittäin :)


Dermosil Brow Pomade oli ilmaistuote Dermosilin tilauksen mukana. Mullahan ei ole pomadea aikoihin ollutkaan ja olen käyttänyt vain kyniä. Dermosilin pomade onkin sellaista jota voisin suositella kaikille. Se ei ole niin pigmenttistä kuin Anastasia mutta ei ihan onnetontakaan. Omaan makuuni se saisi olla pigmenttisempi, mutta toisaalta tämä on nyt ihanan helppoa käyttää. Kannattaa vaan hankkia tämän kaveriksi hyvä sivellin, ellä Make Up Storen kulmasivellin 704. Myös Cailapin kulmasivellin on tosi hyvä!


Estee Lauder Berry Provocative oli alelöytö Sokokselta ja maksoi vitosen. Ja voi apua miten ihana kiilto se on! Upeasti säkenöivä ja täydellinen luumuinen tummanpunainen syksyyn. Olen käyttänyt nyt tosi vähän huulikiiltoja, edelleen kun olen mattapunien perään. Mutta tämä ihanuus on viihtynyt meikkilaatikossa ja toiminut vähän tummempien silmämeikkien parina ihan täydellisesti! Pakko todeta että on paljon laadukkaampi ja upeampi kuin joku parin euron huulikiilto. Niillekin on paikkansa arkimeikissä jonkun työtakin taskussa, mutta kyllä tälläinen kalliin merkin huulikiilto on vaan laadukkaampi. Ja kun sen löytää alesta niin ilahduttaa vielä enemmän. Harmittaa jopa etten ostanut näitä enemmän kun sävyjä oli ehkä muutamaa erilaista. 

Tuttuja tai kiinnostavia? Mitä suosikkeja sulla on ollut tässä kuussa?

18 kommenttia:

  1. Tuo theBalm -paletti näyttää tosi kivalta! Olen ottanut itseä nyt niskasta kiinni ja yritän käyttää luomivärejä muulloinkin kun vain erikoistilaisuuksissa. :D Saan ehkä joskus jotain loppumaankin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä käytän joka päivä, kyllä niitä kuluu mutta kiva olisi saada ihan loppuun asti ;)

      Poista
    2. Niin kauniit meikit taas!
      Itse oon tarttunut useasti hyvin vaaleisiin luomiväreihin marraskuussa. Hyvin klassisella linjalla olen mennyt.

      Poista
  2. Hyvä idea tämä! Mulla aivan tuhoton määrä meikkejä laatikossa ja sitten on yksi isompi meikkipussi jossa kaikki meikit millä saan naaman maalattua kokonaisuudessaan. Sitä meikkipussia kiikutan kämpässä aina missä haluan meikata ja laatikossa ihania paletteja ja muita tuotteita mitkä muistaa vasta aikojen päästä että omistan tälläisen ja tälläisenkin :D täytyy alkaa itsekkin vaihtelemaan joka kuukausi sitä meikkipussin sisältöä niin saa kaikkea kulutettua tasaisemmin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se just olisi ajatus meikkilaatikossa ( joka mullakin pussi kyllä on ) että tulisi käytettyä kaikkea tasaiseen tahtiin. Tai joskus jotain poskipunaa vaikka enemmän ja saada pannu näkyviin...

      Poista
  3. Aah, sulla on just toi Hudan paletti, jonka mäkin haluaisin palavasti, se on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ON ihana ja hyvälaatuinen! Kaikki Hudan paletit ei ole näin ihania, se Amethyst ja Ruby ( muistaakseni ) on mulla kans ostoslistalla ;)

      Poista
  4. Nuo kaikki paletit ovat ihania. Nättejä meikkejä olet tehnyt niillä.
    Minulla on ollut käytössä tuotteita, jotka ovat odotelleet vuoroaan jemmoissa. Paras yhdistelmä oli Nuin meikkivoide ja TBS:n meikinkiinnityssuihke. Meikin pysyvyyttä sain parannettua jättämällä vahvat meikinpuhdistusaineet pois.
    Mukavaa sunnuntaita. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se iho tykkää kun ei käytä liian vahvoja :) itsekin muistelen kauhulla miten vahvoja ja kuorivia tuotteita käyttelin vielä pari vuotta sitten...nykyään hyvä kosteutus toimii pohjustuksena ja meikki näyttää hyvältä.. Pysyy nyt paremmin kuin kesällä :)
      Kiitos samoin mukavaa sunnuntaita <3

      Poista
  5. Oo nyt oli mielenkiintoisia valintoja sulla! Mä yritän tällä hetkellä vähän niin kuin pannuttaa mun Norvinaa, tai paria sävyä siitä, eli se on sen takia mullakin kovassa käytössä tällä hetkellä :D

    Mulla on tosiaan jäänyt tää postaussarja kokonaan unholaan, vaikka toisinaan mun onkin pitänyt herätellä tää taas omassa blogissa henkiin. Täytyy katsoa jos vuodenvaihteen jälkeen taas alottaisin tämän! Jonkinlaisen vastaavan systeemin haluan ehdottomasti taas ottaa käyttöön, mutta saa nähdä onko se pelkästään meikkejä varten vai otanko mukaan myös muita kosmetiikkatuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tästä oli kiva lukea kun sulla oli aina hyviä valintoja ja pannuja näkyvissä!! Olis kyllä tosi kiva jos innostuisit tätä taas toteuttamaan. En muista toteuttaako tätä kukaan muu ja kiva olis seurata :) se myös kannustaa itseä kuluttamaan jotain meikkejä ihan hullun kiilto silmissä pois ;DD

      Poista
  6. Ihana tuo Huda ,mulla on se mauve versio, pitäisikin ottaa käyttöön. Oon juminu Shanen paletissa ja Etudehouse n sooloissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en taas alkuhuuman jälkeen ole Shanen paletteihin koskenut, muut taas käytössä ;D

      Poista
  7. Jotenkin tiettyihin meikkeihin jumahtaa niin helposti että onkin aivan loistava ajatus välillä sekoittaa pakkaa! Oon nyt itsekin yrittänyt kaivaa esille toiset paletit.. :)

    VastaaPoista
  8. Mä tykkään tosi paljon tällaisista postauksista! 😊
    Minä hölmö myin Norvina-palettini, ja nyt olen ostamassa sitä uudelleen. 😂 Tuo Hudan paletti on myös ihana. ❤️

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3