lauantai 2. marraskuuta 2019

essence Disney Princess paletit

Kun näin essence Disney Princess paletit Instagramissa, olin että tahtoo!!! Näissä oli astetta upeampi ilme, ihanat värit ja hauska ulkoasu vaikka en mikään Disney -fani olekaan.

Kyttäsin paletteja Kosmetik4Lessiltä mutta olivat loppu. Arvelin että ei niitä kuitenkaan tule tänne koska täällä on Pac-man edelleen hyllyssä ja uutuudet jo esim. Joensuussa myynnissä. Muistin Makeupshopin ja siellähän näitä oli! Paletit maksoivat 12,49 e kpl ja minusta se on kipurajoilla, raaskiiko ostaa ja mietin näitäkin pitkään. On tottunut että essence on halpa ja koska pigmentti ei ole kuitenkaan huippuluokkaa, en halua mitä tahansa ostaa pelkän kivan ulkoasun takia. 


Kun paletit saapuivat, olin jotenkin vähän meh. En tiedä miksi mutta nämä lojuivat pöydällä useamman viikon ennen näihin tarttumista. Ehkä arastelin vähän ja mietin miten näitä lähtee lähestymään.



Tiana paletissa viehättivät syksyiset vihreät jotka eivät kuitenkaan olleet niin vihreitä kuin promokuvissa. Voi olla että se aiheutti pienen pettymyksen paletit käsiin saatuani. Toivuttuani järkytyksestä katselin että tämä kuitenkin on kiva kun sisältää aika monta mattaväriä. Just hyvät häivytyssävyt, upeat siniset ja muutenkin monipuolinen paletti jossa näen monta vaihtoehtoa. 





Valitettavasti laatu ei ole ihan mieleeni. Sen voi oikeastaan huomata silmät kiinni -meikkikuvasta. Meikissä on käytetty neljää eri vihreää. Sävyt eivät vaan mene saumattomasti yhteen ja mattavärit jäävät hiukan laikukkaiksi. Sinällään kiva paletti jossa paljon hyviä ja ja jänniä värejä mutta...laatu ja pigmenttisyys on siinä ja siinä, hiukan jäi paletista kuva että kelle tämä on suunnattu? Taitavampi meikkaaja hakee pigmenttiä ja värien yhdisteltävyyttä, arempi siveltimillä taiteileva hennompaa pigmenttiä mutta onko tässä hänelle liian ärhäkät värit? Ihana ulkoasu edulliseen hintaan mutta olis näitä halunnut käyttääkin.



Jasmin aiheuttaa reaktion violettien ystäville, olen siitä satavarma! En näe että palettien värimaailma olisi suoraan kopioitu joistain kalliimmista merkeistä. Tässä paletissahan ei ole kuin 4 mattaväriä ja niillä on pärjättävä. Yleensä aloitan palettien testaamiset mattaväreistä jotta voin olla varma meikin häivytyksestä. Vasemman alakulman beessi on liian vaalea kulmaluulle, sinapinkeltainen ihana mutta ehkä hieman outo häivytysväri? Tumma luumu on ok, joskin epätasaisesti häivyttyvä ja tumma petrooli selkeästi laikukas käytössä. 



Valitettavasti violetit glittervärit ovat auttamattoman surkeita pigmentiltään. Mitään väriä ei tartu siveltimeen, pelkkää glitteriä. Ensimmäinen meikkauskerta olikin aikamoinen pettymys, luojan kiitos mulla on MAC Fix+:aa jäljellä. Tulipahan sillekin käyttöä...mä vaan en tykkää kastella sivellintä ja sitten dipata sitä palettiin, epäilen että siitä jää kovettunut kohta luomivärinappiin. 
Aikansa kun hinkkasi, ja sivellinkin lähti jo taipumaan karvoistaan, sain jotain kimallusta luomille. Olisin toivonut glitterien olevan myös keskenään erottuvaisempia, tässä meikissä on käytetty viittä eri violettia mutta lopputulos ei kyllä siltä näytä :/ lisäksi meikki oli n.6 tunnin kuluessa luomivaossa raitoina siitä kohti missä käytetty Fix+:aa....huomaa jo itseasiassa näistäkin meikkikuvista miten meikki on epätasaisesti levittynyt.

Tämä paletti sopiikin kimallusmeikkien ystäville ja sen häivytysvärin voi ottaa vaikka Tiana -paletista. Sormin levitettynä värit toimivat varmaan paremmin mutta itse en tekniikkaa hallitse. Meikkasin paletilla vielä toisenkin kerran ja käytin oikean reunan kultaisia ja punertavia/violetteja. Tuli ihan tyhmä olo kun sivellintä hinkkasi kultaiseen värinappiin eikä siihen tarttunut yhtään mitään. Ei siis mitään.

En ole tottunut meikkaamaan näin luokattoman huonoilla meikeillä. Tuli sitten kiire töihin kun pelkkään silmämeikkiin meni 45 min että sai edes jotain väriä luomille!! Kultainen väri levittyi sormin ja jotain punertavan violettia sain tuhrattua varjostuksiin. Mutta oli koko päivän ikävä olla kun silmämeikki oli tyhmä, kulmatkin epäonnistui ja mitä vielä :DD

Mulle tuli oikeasti olo että inhoan tätä palettia. Vtutti että menin tilaamaan nämä vaikka ei nyt suurta konkurssia tullut. Glittervärit oli näyttävät kun ne sai luomille, okei ne kimalsi nätisti mutta itse paletti vtuttaa minua niin paljon että eteenpäin lähtee. Tuo sinapinkeltainen oli hyvä ja pigmenttinen, mutta muut värit mitättömiä. Voi kun tämä paletti olisi ollut edes halvempi niin olisin surkean laadun antanut anteeksi. 
Olen vaan yksinkertaisesti tottunut parempiin meikkeihin. Nämä maksoivat 24 euroa ja se on jo puolet UD Naked Honey paletin hinnasta. Olisinpa suoraan ostanut hyvää meikkimerkkiä. 

Älkää käsittäkö väärin, rakastan kyllä essencen meikkejä! Merkillä on tosi hyviä meikkejä edulliseen hintaan nähden, mutta sitten näitä surkimuksiakin...essence ei yleensä loista luomiväreillä mutta nämä olivat valitettava pohjanoteeraus. Mulla ei yksinkertaisesti ole aiemmin ollut meikkejä joihin ei lähde ollenkaan väriä siveltimellä napatessa. 
Tiana on aavistuksen parempi kuin Jasmin mutta olisin jättänyt ostamatta jos olisin tiennyt. Ei kyllä ollut ensimmäinen eikä varmaan viimeinenkään essence -hutiostos ;D

Prinsessa paletit. Houkuttaako, oletko ostanut vai jätätkö hankkimatta?

20 kommenttia:

  1. Oho mä mietin näiden ostoa myös kun paletin värit ja ulkoasu oli niin houkuttelevia. Onneksi muistin aiemmat huonot Essence kokemukset ja pidin järjen kädessä sillä ilmeisesti osto ei olisi kannattanut. Ihmettelen todella miksi hinta on noinkin kova jos laatu on nolla. Yleensä edullisten merkkien luomiväritkään ei maksa juuri mitään siksi ettei ne yksinkertaisesti tarjoa laatua. Harmi että tuli hutiostot ja vielä tuplana 😟

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin kyllä jättänyt ostamatta jos olisi laadun tiennyt. essencellä on kyllä hyviäkin luomivärejä, se on vähän harmi kun ei ikinä voi tietää mitä saa :D jos ei pääse swatchailemaan..

      Poista
  2. Jos näitä olisi ollut kaupassa, olisin sortunut ostamaan, vaikka Disney ei kiinnosta. Näissä oli joku kasvopalettikin vaiko poskipuna , ne voisivat olla parempia. Yllättävän kalliita näköjään, se on varmaan se Disney lisä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joku Disney lisä kyllä. Voi olla että ne kasvopaletit on parempia, joku Pocahontas taisi ainakin olla? Noh ehkä meidän uudet Jeffreet on vähän parempia kuin nämä!!!!

      Poista
  3. Miusta edes sormin nuo glitterit ei tarttuneet kunnolla, sain itsekin hinkutella pannuja ja tosiaankin, siveltimellä turha yrittää :D

    Harmi, kun et pääse swatchailemaan :/ Itselläni se mahdollisuus olisi, jos jaksaisi keskustaan raahautua :'D Sitten tulee näitä huteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ei ainakaan vielä ole Tokmannilla mitään uusia essencejä. Olis pitänyt kysyä sulta ensin mielipidettä kun näin sinun ostaneen prinsessa -paletin :)

      Poista
  4. Hutiostokset aina harmittavat! Kiva, kun teit näistä kuitenkin rehellisen postauksen.
    Oletko sitä UD:n Honey-palettia katsellut sillä silmällä? ;) Minua se hieman kiinnostaa.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon, just katselin sitä Sokoksen sivuilta kun siellä on vielä tämän päivän se ota 3, maksa 2 meikkituotetta. Mutta kun en varsinaisesti tarvii ja tilasin 2 Jeffreen palettia niin jätetään Honeyn hankinta vähän myöhemmäksi.....Ihanaa sunnuntaita TQ <3

      Poista
  5. Molemmat meikit ihania, mutta tiedätkö näin jopa noista kuvista, että noi luomivärit eivät toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Jos on katsellut sun meikkikuvia, tietää, että oot tosi taitava meikkaaja, sun luomivärit on aina tip top. Noi näyttää kuvissakin jotenkin jauhoisilta luomilla.

    Essence on mulle sarja, että on hittejä ja huteja, mutta se on aika normaalia, kun puhutaan noin edullisista tuotteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle luomivärit on aina meikissä melkeinpä se tärkein juttu. Enkä kestä jos meikit on noin huonosti kuten näissä kuvissa :D joo ne on jauhosia ja sellaisia huonosti asettuvia ja toisiinsa sulautuvia.
      Onhan näille paleteille varmasti faninsa, itse vaan petyin. essencellä on hyviä ja sitten vähän huonompia, se kai se eniten harmitti kun 24 euroa näistä maksaa ja laatu on jotain vitosen paletin luokkaa. Nuoremmalle väellehän nämä on suunnattu mutta kyllä tälläiset harrastelija-meikkaajatkin löytää merkiltä omat huipputuotteensa ;)

      Poista
  6. Sulle sopii nuo vihreet sävyt todella hyvin! Mulla ei monia paletteja ole mutta Essencen suhteen on ollut kieltämättä vaihtelua mutta en silti hinnalta ihmeitä odotakaan. AIka kiva yllätys jos on toimivia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minunkin mielestäni sopivat ja tykkään paljon vihreästä meikistä <3 itsellä taisi olla niitä odotuksia kun kyseessä oli nyt kuitenkin kalliimmat paletit kuin normisti :)

      Poista
  7. Höh! Harmi että olivat pettymyksiä. ☹️ Hutiostokset ottavat kyllä päähän, kun niistä eroon hankkiutumisessa on aina oma vaivansa ja tietty rahanmeno harmittaa myös.

    VastaaPoista
  8. Mä ihastelin näitä paletteja ulkonäkönsä puolesta, mutta joku noissa sävyissä tökki ja jäi sitten hankkimatta. Onneksi! Kuulostavat kyllä todella huonoilta paleteilta ja etenkin tuohon hintaan. Essencen kohdalla on tottunut siihen, että toiset tuotteet ovat aivan loistavia ja toiset taas umpisurkeita. Heidän hintalapullaan joidenkin tuotteiden huonomman laadun on"antanut anteeksi", mutta tosiaan toi yli 12 on jo sellainen hinta, että varmasti harmittaa jos tuleekin huono tuote :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama homma, jos tuote on todella halpa niin sen huonomman laadun antaa kyllä helpommin anteeksi. Eihän 12 euroa ole vielä hirmu kallis 15 väristä mutta kaksin kappalein ostettuna se jo harmittaa. Kyllä minua on harmittanut enemmän se Jeffreen Thirsty ja joku Sigman paletti, jotka oli aikalailla kalliimpia eikä laatu niissä ollutkaan mieleeni :)

      Poista
  9. Nää himotti mua kyllä kovasti, mutta loppujen lopuksi tajusin luomiväripaletteja vertaillessani että taisin innostua lähinnä siitä, että ne oli tosi hienoja DISNEY-paletteja. Minun ei tule kuitenkaan käytettyä mitään violetteja tai sinisiä sävyjä. Olisin varmaan ostanut Rapunzel- ja Pocahontas-paletit (highlighter ja contour), jos niitä olisi ollut paremmin saatavilla, mutta nämä Disney-paletit myytiin aika nopeasti monessa paikassa loppuun. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ihastuin näihin väreihin! Kerrassaan upeita <3 harmi kun pigmentti ei ollut kovin vahvaa, muuten nämä olisi olleet ihania palettja käyttää :) varmastihan nämä on olleet todella suosittuja, mun mielestä Makeupshopissa ei ollut niitä kasvopaletteja silloin kun tilasin nämä..

      Poista
  10. Mulla jäi nämä sitten syystä tai toisesta tilaamatta, vaikka aivan ihanan näköisiä paletteja ovatkin ja odotin aivan hulluna, että näitä saa Suomesta! Värimaailmat näyttää minusta aivan ihanilta, joten tosi harmi, että laatu oli pettymys. Luotan aina sinun arvosteluihin, kun meillä on monessa meikkijutussa sama maku ja olen nyt tyytyväinen, että skippasin näiden hankinnan! En jaksa itsekään värkätä epätasaisten sävyjen kanssa vapaaehtoisesti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et varmasti näistä tykkäisi! Juu parempiakin on niin sujuu meikkaaminen mukavammin ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3