torstai 14. marraskuuta 2019

Shane x Jeffree paletit, meikkikuvat ja mielipide

Kun näin ensimmäistä kertaa Instagramissa kuvat Shane Dawsonin ja Jeffree Starin yhteistyöpaletista, päätin että nuo on saatava hinnalla millä hyvänsä! Mulla on kaikki Jeffreen luomiväripaletit paitsi Thirsty jonka möin pois ja Jawbreaker jota edelleen vähän jahkaan. 

Jeffreen meikit on vaan parhaita, upeita, värikkäitä ja niillä on niin kiva meikata! Koska mä käytän niitä ja rakastan kaikkia palettejani, haluan myös kerätä itselleni kaikki ihanat. Voi olla että ensi kesää kohden sorrun Jawbreakeriin ellei se sattuisi edukkaasti jossain eteen. Nyt kuitenkin ostin molemmat paletit, isomman Conspiracyn ja pienen Mini Controversyn. Mulla on ihan sama kuka Shane Dawson, en ollut ikinä tyypistä kuullutkaan mutta jos meikit on hienoja niin ostan ne ;DD


Conspiracy tarjoaa niin monenmoisen värikimaran että mistä sitä alottaisi? Tottakai ihastuin heti kirkkaankeltaiseen ja kivoihin pinkkeihin sen vierellä. Tykkään myös että paletti on pääosin mattaa. Verrattuna Jeffreen ihka ekoihin paletteihin, tykkään kun näissä on niin supermonta inspiroivaa ja yhteensointuvaa väriä. Näen aina monta väriyhdistelmää ja vaikea päättää mistä aloittaisi.


Conspiracyn pakkaus ei ole mieleeni, iso ja painava paletti on valkean pahvilaatikon sisällä, joka on taas vedettävänä epilepsiaa aiheuttavan pahvin sisällä. Paletti on aika hankala repiä sieltä pois enkä ole sitä pakkauksessaan säilyttänyt. Itse paletti on Blue Bloodin tapainen, aarrearkku täynnä herkkuvärejä.


Luin aika monta Facebook keskustelua palettiin liittyen. Keskusteluissa moitittiin paletin värikkyyttä ja neutraalien sävyjen puuttumista. Mutta mitäs ylärivillä on? Koko kattaus nudevärejä. Itse näen ylärivin arkimeikkiin sopivana, keskirivin väriräjähdyksenä ja alarivin smokymeikkeinä. 


Väriräjähdyksessä Food Videos, Trisha, Not A Fact ja Cheese Dust. Keltainen Food Videos vaati vähän kerrostamista, käytin nuden väristä MAC Paint Pot pohjustajaa. FV ei haalistu luomella päivän mittaan vaan säilyttää kirkkaan keltaisuutensa. Varmasti siitä saa vielä enemmän irti valkoisella pohjustajalla. 


Lime-pinkki meikissä Conspiracy, Pig-ment, Illuminatea ja Not A Fact. Harmi kun talvi ei ole otollista aikaa meikkikuville eikä mulla ole mitään ringlightia. Meikit toistuu kuvissa tosi hailakkana eikä vihreys erotu ollenkaan.
Mini Controversy sisältää neutraalien sävyjen kamuiksi sinistä ja violettia. Näen paletin värit yhteensopivina kun niitä katso kolmena pystyrivinä. Jos siis olisi pula inspiraatiosta! Toimiihan ne myös vaakariveinä tai miksattuna ;)Meikissä My Boyfriend´s Purse, Diet Roof Beer ja My Apology. Ihana paletti tämäkin, mutta olen meikannut vain kerran, tämänkin meikin tein töihin :) värit ovat toooodella pigmenttisiä, pieni määrä riittää eivätkä sävyt häviä luomelta päivän mittaan. 
Harmittaa nämä huonot meikkikuvat mutta nää on oikeasti parasta mihin talvella luonnonvalossa pystyy :/ toinen vaihtoehto on tietysti olla koko talvi ilman mun meikkikuvia ;DD tiiä sitten kumpaa se harmittaa enemmän...


Molempiin paletteihin olen niin tyytyväinen ja passaa ollakin, en vielä kertonut että rämpytin tilata paletteja 40 minuutin ajan ennenkuin tilaus meni läpi ;DD postituksessa oli muutenkin ruuhkaa, kun yleensä Oletkaunis.fi postittaa niin että paketti on ollut jopa vuorokaudessa perillä, niin nyt meni 4 arkipäivää. Mutta ei tokikaan haittaa kun kyse oli maailmanlaajuisesti loppuunmyydystä setistä. Hyvää kannattaa odottaa :) Kokoelman paletit, possupeilit, osa meikkilaukuista ja huulimeikeistä on loppuunmyyty, mutta kannattaa liittyä odotuslistalle mikäli mielit kokoelmasta jotain :)

Höpsähditkö sinä Shane x Jeffree kokoelmaan? Mitä olet tykännyt paleteista, jos hankit ne?


12 kommenttia:

 1. Otin vain pää paletin ( ja peilin ) tällä kertaa, se on IHANA! Enimmäkseen käytelly nude sävyjä ja sitä smaragtista vihreää joka muuten muuttuu häivyttäessä punertavaksi . Kokeilin myös Tanaconia bronzerina ja Pig-menttiä poskipunana niinkuin Jeffree teki, toimii!
  Ihania meikkejä oot tehny. Mulla jäi se mini toistaiseksi ostamatta koska kahden sinisen sijaan se toinen olisi voinut olla vihreä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minillä meikkasin tänään, violetteja sävyjä käytin. Ihania paletteja kyllä, katsoinkin sen Jeffreen videon ja kiva nudemeikki oli Jeffreen tyylistä vähän poiketen!

   Poista
 2. Muakin vähän ihmetyttää ne jutut, ettei Conspiracyssa olisi arkimeikkiin sopivia sävyjä, kun niitähän on paletissa mun mielestä hyvinkin monta :D Tosi kauniita meikkejä oot taas tehnyt, sun meikkikuvia on aina ilo katsella<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Linda <3 minusta Conspiracy on siksi niin ihana kun se ylärivi on nudeja sävyjä täynnä :)

   Poista
 3. Tosi kivat meikit! :) Mulla on myös nämä paletit ja ovat kyllä aivan ihania :) Sävyvalikoima on molemmissa tosi kiva! Mä olin kans vähän pettynyt tuohon Conspiracyn paketointiin. Se on ulkonäollisesti mun mielestä kiva, mutta selkeästi liian tiukka paletille kun mulla ainakin molempiin päihin jäi pienet raot keskiosan pullottaessa ja oli kans hieman haasteita saada se sieltä ulos :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo se just on liian tiukka, pahvi saattaa revetä jos sitä yrittää repiä siitä pois. Se on jännä kun muulloin olen aina ollut tyytyväinen Jeffreen palettien pakkailuun :)

   Poista
 4. Toi paletti on niin upea, jos se olisi yhtään enemmän mua, saattaisin sortua. :D Lime-pinkki meikki on todella kaunis, aivan ihana!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, harmi kun kuvat on näin talvisaikaan vähän ankeita! Luonnossa se oli todella näyttävä meikki ;)

   Poista
 5. Hienoja meikkejä. :) Huomaa, että sinulla on värisilmää. Itselläni ensin huomio kiinnittyi Conspiracyssa noihin todella värikkäisiin väreihin, mutta mainintasi nude, värikäs ja smoky meikistä sai katsomaan palettia eri tavalla. :) Oikein onnistunut paletti siis. :D
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pig-mentiä voi käyttää myös poskipunana ja Tanaconia bronzerina <3

   Poista

Kiitos kommentista <3