maanantai 4. marraskuuta 2019

Kettu kävi kolossa

Parhautta on syksy ja Temptation Icelandin uusi kausi! Mulla on tapana laittaa boksilta TI pyörimään ja alkaa laittaa kynsiä :) monesti puuhaan koristelujen kanssa ja samalla tsiikaan telkkaria. Mies harrastaa metsästystä ja mulla on valitettavasti kyllästymiseen asti omaa aikaa. Käytänkin sen yleensä blogihommien parissa puuhailuun ;)

CesarsShopiin on saapunut uusia Milvejä! Milvit on ihanan helppoja ja nopeita kynsikoristeita. Ne ovat siis water decal tarroja jotka liotetaan kynnelle veden avulla. Nyt Milvejä löytyy koko kynnen kuvioiden lisäksi Blue Sean tapaisina decaleina, 3D siirtokuvina ja tarroina.


Tilailin muutamia uutuuksia testiin. 3D siirtokuvia testasin jo viime talvena ( postaus tässä ) ja ne toimivat ihan moitteetta. Uutuuksista otin perinteisten siirtokuvien lisäksi joulu- ja kukka-aiheiset 3D siirtokuvat. Ne on niin hienoja ja olen jo aiemmin ihaillut Milvrun Instassa.Käytin kuitenkin näissä kynsissä syksyisiä kettu-Milvejä. Jouluiset saavat odottaa joulukuuta :D oranssien kuvien kanssa halusin jonkun syksyisen lakan. En ole käyttänyt OPI Race Red lakkaa aikoihin, joten päätin lakata sillä. Todella kaunis punaoranssi creme. Tämä löytyi OPI Mustang -kokoelmasta joka on yksi parhaita OPI -kokoelmia. Ford Mustang on kuitenkin yksi unelma-autoni ja Gone In 60 Seconds yksi kaikkien aikojen parhaita elokuvia ja Eleanor auto upea!

Valkea lakka on essenceltä. Osa Milveistä ( kuten nämä ) vaatii alleen valkean lakan ja se on mainittu arkissa saatteella "white base only". Nämä oli kivat, syksyiset ja tuo oranssi lakka upea! Hiukan halloweenmainen, en ymmärrä mikä mulla on nyt vähän oransseja lakkoja vastaan. Ne on kivoja mutta mustat koristelut nou nou.

Mitä tykkäät? Oletko hankkinut jo uusia Milvejä?

14 kommenttia:

 1. Oi miten ihana lakkaus! Mullakin on nuo Milvit laatikossa odotelleet käyttöä. Jotenkin tulee vaan tartuttua siirtokuviin tyhmän harvoin, en edes ymmärrä miksi kun ne on niin helppoja ja nättejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sama homma. Aina aattelee että ei nyt jaksa...kiitos <3

   Poista
 2. Aivan mahtava punaisen sävy! -HH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kiva puna-oranssi, kumpaa se enemmän onkaan, riippuu katsojassta :)

   Poista
 3. Iceland 😂 olisivatkin kunnon pakkasessa! Ihanat ketut, Milvit on kyllä helppo laittaa, hirmu kasa mulla niitä onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se Vilma yhdellä kaudella ristinyt sen Icelandiksi ;D Mullakin on hirmu kasa, ehkä pitäisi käytellä vähän pois...

   Poista
 4. Oikein söpöt kynnet. :) Uusia Milvejä en ole hankkinut, kun vanhoja on käyttämättä. Muistan Mustang-kokoelman. Piti vain vuosi käydä tarkistamassa. ;)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mullakin on hirmuisasti vanhoja käyttämättä kun suosikkiarkkeja olen hankkinut tuplat...onneks ne ei mene pilalle ;)

   Poista
 5. Hyvä lakkaus! Tykkään myös ite temppareista ja niitä tulee katsottua jatkuvasti :)

  www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Nuo ketut on kyllä ylisöpöjä! Miksi sitä tosiaan aina vaan leimailee ja leimailee, vaikka muitakin kivoja koristelutyylejä on? :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3