tiistai 12. marraskuuta 2019

Freeman kangasnaamiot testissä

Naamiot saatuja ilmaistuotteita.

Yhteistyössä Sunrise Cosmetics. Kerroin aiemmin Iroha Naturen ampulleista, nyt testataan erilaisia naamioita! Nämä kaikki löytyvät saman maahantuojan alta eli varmaan kaikille tuttu Freeman, sisarsarja Freeman Beauty ja tottakai Iroha Nature kuuluvat Sunrise Cosmeticsin valikoimiin. Tuotteita löytyy marketeista, tavarataloista ja oikeastaan vähän kaikkialta! Maahantuojan verkkokaupasta kaikki löytyy saman katon alta, toimitus on nopeaa ja postikulut 5 - 6,50 e.


Kokeilin perinteisiä kangasnaamioita mutta myös hydrogeelimaskia sekä kuplanaamiota! Kokemukset kaikista neljästä pienien arvostelujen kera :)



Iroha Nature Her[b] Face Mask
Ravitseva ja rentouttava vegaaninen kangasnaamio kasvoille. Kangas on paksua ja täynnä seerumia! Kannabissiemenöljyä, kamomillauutetta sekä hyaluronihappoa sisältävä naamio sopii normaalille ja kuivalle iholle. Lupaa parantaa ihon ulkonäköä, kosteustasapainoa sekä korjaa, rauhoittaa ja uudistaa ihoa. Kosteutti melko hyvin mutta tuoksu oli itselle vähän luotaantyöntävä. Huomasin myös että ihoni tarvitsi lisäkosteutusta naamion käytön jälkeen, joten kosteutuksen kaipuuseen en naamioita käyttäisi jatkossa. Muutoin naamio oli miellyttävä käyttää ja hamppu tietysti mielenkiintoinen ainesosa!



Freeman Detoxifying Gel Bubble Mask
Kuplanaamio joka sisältää voikukkaa + lehtikaalia! Naamio syväpuhdistaa ja virkistää ihoa. Sen se todellakin tekee, kuplaelämyksen jälkeen iho oli putipuhdas, hieman narskuva ja todella tasainen. Ihana naamio, miellyttävä käyttää ja tehon huomasin heti! 1,90 e on sopiva hinta kertakäyttöisestä naamiosta. Näitä ostan varmasti kun sattuu jossain kaupassa eteen.


Freeman Brightening Seaweed & Pearl Sheet Mask
Merilevä-helmi kangasnaamio joka kirkastaa ja tasapainottaa ihonsävyä. Kangasnaamiossa on nestettä runsaasti ja maski asettuu vaivatta kasvoille. Istuvuus on hyvä, nestettä tosin valuu hieman kaulalle mutta siihen se imeytyy. Kaunis pakkaus, naamio oli todella virkistävä ja mukava käyttää. Ihoni on tasapainoisemman ja terveemmin hehkuva tämän jäljiltä.

Itselle kaksi tärkeintä tuotetta ihonhoidossa ovat nimittäin sheet maskit ja hoitoneste, niillä olen päässyt ihon pintakuivuudesta eroon ja siitä parkkiintuneesta tunnusta. Siksi olen aina niin hupsuna sheet maskeihin...tämän hinta on 1,90 e joka on hämmästyttävän edullinen. esim. jotkut sheet maskit maksavat Sokoksellakin 6,90 e niin kyllä ne jäävätkin sillä hinnalla hyllyyn. Itselle sopiva hinta kertakäyttöisessä tuotteessa on n.2-3 e, jos joku naamio maksaa viitisenkin euroa niin mietin sitä aika pitkään. 




Freeman Beauty Infusion Moisturizing Hydrogel Mask
Naamio kookoksen tuoksun ystäville! Hyaluronihappo ja kookosmaito pehmittävät ihoa, kosteuttavat seerumit palauttavat ihon hehkun. Rakastan hydrogeelimaskeja eikä tämäkään poikkeus ollut. Naamio koostuu kahdesta osasta jotka asetetaan kasvoille. Hydrogeeli tuntuu äärettömän rauhoittavalta ihoa vasten, se viilentää ja tasapainottaa ihoa. Naamion jälkeen iho on tasavärinen, kimmoisa ja kaikki seerumi naamiosta on imeytynyt ihoon. Sopii ennen meikkaamista koska iho ei jää tahmeaksi. Suosikkini naamioista! Tämän naamion hinta normaalisti 4,80 e, nyt alennuksessa 3,30 e!

Ovatko Freemanin naamiot sulle tuttuja? Mikä niistä on sun suosikkisi tai löytyikö näistä joku kiinnostava kokeiltavaksi?

Hinnat maahantuojan verkkokaupasta. Tuotteet saatu yhteistyön merkeissä.

12 kommenttia:

  1. Kupliva naamio kiinnostaa. Dermosilillakin on sellainen vaan juurikin hinnan takia on jäänyt testaamatta.
    Kiitos arvioista!👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) mä huomasin kanssa että Dermolla on mutta itselläkin jäänyt testaamatta...ei ole tullut sieltä nyt tilattua!

      Poista
  2. Freemanin kangasnaamioita en ole testannutkaan, mutta kuulostavat kyllä ihan lupaavilta! :)

    VastaaPoista
  3. Ovat tuttuja, mä rakastan bubble maskeja, tekevät ihon tosi puhtaan tuntuisiksi, mutta eivät kuivata. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä ja kokemus on jännä :) en ihan joka päivä käyttäisi mutta silloin tällöin :)

      Poista
  4. Bubble maskin oon noista kokeillut ja se oli kiva. Naamioiden hinnat on välillä tosiaankin jäätäviä, ihan kymppiäkin pyydetään mutta saa olla aika huipputuote että sen maksaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, Whamisan naamiot esimerkiksi on aivan ihania mutta hiukan liian kalliita :) en itse pidä naamiota kuin 20 minuuttia niin en ole valmis maksamaan siitä montaa euroa. Oli se sitten miten ihana tahansa :) mutta kyllä jotkut ihan euron naamiot on olleet selkeästi huonompia, ei ole tullut sitä kosteutettua tunnetta ja kangas on ollut jäykempää. Että on niissä eroja, on vaan valittava ne omalle kukkarolle sopivat ;)

      Poista
  5. Freemanin naamioissa on kyllä hyvä hinta, monesti tekisi mieli ostaa Whamisanin sheet mask mutta ne on 3+1lläkin 7,90 e.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se merilevänaamio on kyllä ihana mutta hintava tarjouksellakin ;)

      Poista
  6. Olipa hyvä postaus. Voi tarvittaessa joskus mainita näistä jollekin, joka on kiinnostunut kangasnaamioista. Merilevä- ja kuplanaamio kiinnostavat minua. Liian kalliit kangasnaamiot jäävät minunkin osaltani kauppaan.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3