keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Marraskuun kauneussuosikit

*Saatu ilmaistuote.

Viime kuussa unohtui listata suosikkeja, koska oikeastaan ei ollut sellaisia tuotteita joita erityisesti olisin halunnut nostaa esille. Tai jota olisin käyttänyt jotenkin muita enemmän. Keskityin myös enemmän kynsienhoitoon ja listasinkin tämän hetken bestit kynsienhoitojutskatTämän kuun suosikeissa kurkataankin yhteen tuotteeseen jota olen kynsiä varten käyttänyt. Otin mukaan myös muutaman muun erityisen tuotteen jonka haluan nostaa valokeilaan tässä kuussa!


Evonia Super Silica* piihappo-kollageeni-biotiinitabletit tulivat kuin tilauksesta testiin. Tarvitsin kynsilleni vahvistusta ja siitä on aikoja kun olen mitään ravintolisiä kynsille syönyt. Lähtötilanne oli lyhyet, muutamasta sormesta liuskoittuvat kynnet. Ei mitään katastrofaalista mutta ei sellaista toivoisi nyt talven myötä tapahtuvankaan. Evonia Super Silica ravontolisä on tarkoitettu hiuksille, kynsille ja iholle. Vuorokausiannos on 1-3 tablettia ja tuotteen vaikutuksen huomaa kuukausien käytön jälkeen.

Läksin kuitenkin itse rohkeasti 3 tabletin päiväannoksella liikkeelle. Kärsimättömänä ihmisenä haluan äkkiä vahvemmat ja paksummat kynnet ;DD Parempi ennaltaehkäistä ja syödä talvea vasten ja toki pitkin talvea jotain ravintolisää kynsiä vahventamaan. En ole oikeastaan ikinä huomannut yhdenkään tuotteen olevan ylivoimaisesti parempi kuin muut ja aika vaihdellen olen näitä syönyt, Evonian lisät olikin mulle uusi tuttavuus. Kyseessä on kotimainen merkki. Kerron loppuneissa sitten lopulliset fiilikset näistä, mutta voin jo nyt todeta kynsieni olevan vahvemmat ja liuskoittumat ovat kadonneet. Uskaltaisin jo todeta näistä olevan apu kynsien päivittäisen hoidon rinnalla ;)



essence What The Fake!* ripsiväri ihastutti jo heti ensimmäisellä käyttökerralla. Vihdoinkin essencen ripsiväri joka toimii minulla! What The Fake! tekee ripsistä pidemmät ja tuuheammat. Se antaa kerrostaa mutta ripsikamman on kuitenkin oltava lähistöllä ripsien kampaamista varten. Klimppaa jos hirveästi innostuu mutta tykkään kun tämä on helppo levittää, se kuivuu nopeasti eikä karise tai tuhri päivän mittaan. Ja hinta on edullinen! 
Vertaan monesti mielessäni ripsivärejä hinnan perusteella toisiinsa ja tässä tapauksessa essence veti pidemmän korren. Moni raskasluominen varmasti pitää tästä ripsiväristä, koska monasti on se ongelma että hentoisempi ripsiväri ei näy mihinkään raskaan luomen alta. Tämä näkyy eikä sotke luomea päivän mittaan.



Physicians Formula Sultry Nights* luomiväripaletti on ihastuttanut eniten testaamistani PF tuotteista! Yhtäkkiä huomasin tarttuvani tähän aina kun halusin kivan nudemeikin töihin. Parasta paletissa on aivan ihana tuoksu ja kermainen koostumus. Jos tykkäät tuoksuvista meikeistä niin suosittelen tätä! Tämä ei ole kalliskaan ( n.24 e ) kun tässä on kuitenkin tosi monta väriä ja tämä taipuu päivä- ja iltameikkeihin koska tässä on näin monipuolinen värikimara :) Eniten käytän vasenta reunaa, vaihdellen nappaan mukaan violettia, petroolia tai ylhäältä keskeltä kultaa tai kuparia.



Raili Hulkkosen meikkejä voitin Tiia K:n arvonnasta. Kyllä noihin kannattaa näköjään osallistua vaikka mun arpaonni on yleensä aika huono...olen tainnut 2 kertaa voittaa arvonnasta tänä vuonna ja osallistun viikossa varmaan kymmeneen ;DD tällä kertaa voitto tuli oikeaan osoitteeseen ja pääsin kokeilemaan kuivalla ja kurttuisalla ihollani Railin meikinpohjustustuotteita! 
Voittopaketistani löytyi seerumi, voide ja primer joita käytetään tässä järjestyksessä. Jotenkin olin todella innoissani näistä tuotteista koska niitä on kehuttu korkealaatuisiksi ja hinta on sen mukainen ettei mulla tulisi ostettua näitä testiin. Muutenkin Raili on mun meikki-idoli, aina on muistissa se oppi että raskaille luomille mattaa...By Raili -meikkisarjan ideana on korostaa aikuisen naisen ihon tervettä hehkua eikä peittää sitä paksun meikkikerroksen alle. 

Tuotteet olivat ihanan tuntuisia iholla! Suosikkini on Beauty Serum joka sisältää hyaluroni- ja aminohappoja, peptidejä sekä kirkastavia vitamiineja. Seerumi laitetaan kasvoille ensin ja on huomattava että pieni määrä riittää. Seerumi imeytyy hyvin ja tuntuu mielettömän raikkaalta iholla. Seuraavana vuorossa on Beauty Cream joka sisältää ruusuvettä, jojoba- ja persikkaöljyä ja hyaluronihappoa. Voide täyteläistää juonteita, parantaa ihon kimmoisuutta ja pehmeyttä. 

Ennen meikkiä iholle levitetään vielä täyteläistä Pro Glow Primeria joka silottaa ihon pintaa ja varmistaa meikin pitkäkestoisuuden. Tuote ei ole vain meikkiä pohjustava tasoittaja, vaan sisältää ihoa rakentavia aminohappoja sekä antioksidanttista puolukkauutetta. Hyaluronihappoja tai luonnollista riisitärkkelystä ei ole myöskään unohdettu. Tällä kolmikolla ihosta tulee todella kimmoisa! Tuotteet toimivat hyvin aikuisella, kuivalla ja samealla iholla. 

Tuotteisiin voit tutustua enemmän visuaalisesti upean näköisillä by Raili -sivuilla.

Mitä suosikkeja sinä olet löytänyt tässä kuussa?

10 kommenttia:

  1. Mulla haluttais niitä testata Railin tuotesarjaa, se kuulostaa tosi hyvältä! Tämän kuun omaksi suosikiksi nousi heittämällä Tatin luomiväripaletti, sen verran kuumeisesti sitä odotin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tatin paletti näyttää kieltämättä upealta :) Raililta haluaisin kokeilla meikkivoidetta, se voisi olla hyvä näiden tuotteiden kanssa.

      Poista
  2. Upea toi meikki!😍 ja kyllä tuo Essencen ripsari tuo sinun ripsesi paremmin esiin 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, niin se tuo <3 Harva ripsiväri kykenee nostamaan ripsiä paksusti luomien alta esiin :)

      Poista
  3. Mä olen syönyt noita Evonian tabletteja kuukauden verran vain yhden kapselin päivässä ja mä kyllä jo nyt huomaan, et kynnet on aiempaa vahvemmat. :D Joten uskon, että saat kolmella tabletilla tuloksia. :D

    Pitäiskin pitkästä aikaa tehdä blogiin kuukauden suosikit, muutamia kivoja löytynyt pitkästä aikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD tripla-annos...kyllä ne vaikuttaa, minä saan viikon välein lyhentää kynsiä reippaasti kun kasvavat niin nopsasti! Pelottaa jo valmiiksi mitä tapahtuu kun kuuri loppuu, on varmasti ostettava uudet tilalle :)

      Poista
  4. Kiitos tästä! Etenkin Railin tuotteet kiinnostaa minua nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Railin meikkisarja vaikuttaa tosi hyvältä, eikä ihmekään kun ammattilainen on sen tehnyt :)

      Poista
  5. Olipa kivoja tuotteita sinulla suosikeissa. Hyvä muistutus nuo biotiinitabletit. Siitä johdettuna täytyykin ottaa D-vitamiinia säännöllisesti tästä eteenpäin.
    Valitsen omaksi suosikikseni tälle kuulle Jo Malone Earl Grey and Cucumber -hajuveden. Se assosioituu minulla talveen ja pimeään aikaan. Aivan ihana tuoksu omalla ihollani.
    Nuin meikkivoiteen loputtua etsin kätköistäni tilalle Bettestä tulleen Lumenen sävyseerumin, joka on yllättävän hyvin toiminut minulla.
    Mukavaa viikonloppua. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä otan nykyään aamuisin d:n ja monivitamiinin, jospa niistä olisi jotain apua tämän lonkeroilman keskellä. Biotiinia ei uskalla nyt lopettaa kun tällä olen saanut näin hyviä tuloksia ;) Ihanaa viikonloppua TQ <3

      Poista

Kiitos kommentista <3