perjantai 22. marraskuuta 2019

Ihastuminen geometrisiin

Muistatteko villityksen geometrisiin leimauskuvioihin? Yhteen aikaan niitä oli jokaisessa kynsiblogissa :) minäkin käväisin villityksessä mukana mutta melko pian huomasin etteivät ne ole mun juttu. Repertuaariini kuuluvat yleisesti kukkakuviot ja koukerot. 

Belegwenin blogissa ihastuin upeisiin leimauksiin ja mulle tuli pakkomielle saada kyseinen laatta :D naputtelinkin sen + toisen tilaukseen eBaystä. Laatat tulivatkin joidenkin viikkojen kuluessa ja melko pian testasin niitä kynsille. Nämä kynnet tein ensin, leimaukset olisin voinut tehdä vaaleammalla lakalla mutta ihan kivat näinkin...huomaamattomat ainakin jos ei tykkää että geometriset kuviot pomppaa silmille. 


Lakkana Color Clubin Summer Of ´69 kokoelman Ready To Rock. Halusin lakata jollain ihanalla violetilla ja sattumalta päädyin tähän. Pääosin on yksivärinen mutta välillä kärjistä hiukan tummempi riippuen lämpötilasta. Leimauslakkana Color Clubin Beyond musta hololakka. Näistä tuli kivat tuijottelukynnet hololakan säihkeen ansiosta. Mulla on muuten kumma tapa lakkailla holoilla synkkään vuodeaikaan jolloin ei varmasti luonnonvalossa näy mitään...



Leimaukset Haranouta L078 laatasta. Nämä ovat jotain Born Pretty Storen eBay laattoja. Toimivat hyvin, ei valittamista! Käytin pitkästä aikaa Picture Polishin kirkasta leimasinta, olipas se kova mutta nosti kuviot tosi hyvin. Hankala oli vaan tähdätä tummaa leimauslakkaa tummaa kynsilakkaa vasten, joskus kyllä kiittelen itseäni näistä neronleimaus ideoistani...



Näissä kynsissä käytin toista laattaa eli roiskekuvioita sekä muita sen tyyppisiä sisältävää L079 laattaa. Pinkki lakka on Essie It Takes A West Village joka ilmestyi 2018 syksyllä. En muista olenko lakannut sillä swatchaamisen jälkeen, mutta onpas kivan värinen lakka! Kultaiset ja mustat leimaukset sopivat hyvin tämän kanssa, käytin mustaa Moyran lakkaa ja Essie Good As Goldia. 


Nämä kynnet oli tosi kivat koska tykkään tälläisestä sotkuisesta lopputuloksesta!


L048 laatta myös näissä kynsissä :) Tein sivuttaisen liukuvärin kahdella OPI Infinite Shine geelilakalla; Coconut Over OPI ja Lisbon Wants Moor OPI. Ensin liukuväri näytti jotenkin likaiselta enkä tykännyt lopputuloksesta, mutta kyllä näistä ihan onnistuneet kynnet tuli :) Leimasin mustalla Moyran lakalla kuviot pitkittäin. Peukaloihin tein koko kynnen peittävät geometriset kuviot mutta niistä en tykännyt. Laitoin kynsiin vielä pienet lasitimantit. Huikaisevan kiillon kynsiin antoi NCLA Gelous päällyslakka :)


Mitä sä tykkäät geometrisistä kuvioista?

24 kommenttia:

  1. Ihastuin kanssa Belegwenin blogissa kuvioon, mutta nyt nähtyäni täällä vielä lisäversiot sain kovan himon itsekin laattaan! -HH

    VastaaPoista
  2. Nuo kaikki oli tosi upeita lakkauksia, wau! 😍

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat nuo keskimmäiset kynnet!!! <3

    VastaaPoista
  4. Hienoja! L079 on kiva laatta, oon tainnu käyttää kaikkia kuvia. Määkin lakkaan usein holoilla just syksy pimeällä, mutta mun holot on syksyisiä suurinosa, holo on kaunein tummassa lakassa.

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja, tekee itselläkin nyt mieli kaivaa laatta esiin! ♥

    VastaaPoista
  6. Oo onpa kauniita! Varsinkin noi alimmat kynnet on mun mieleeni<3

    VastaaPoista
  7. Oikein ihania lakkauksia kaikki. :) Essien It Takes A West Village -lakka on nätti.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on yksi lempipinkkejä kun ei ole liian possunpinkki ;)

      Poista
  8. Oi oi miten upeita kynsiä!<3 Mä tarvin kans noi laatat!

    VastaaPoista
  9. Eikö miun kommentti tullukkaan ....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli se, ihmeellisesti jälkijunassa kuten monen muunkin kommentti?!

      Poista

Kiitos kommentista <3