lauantai 9. marraskuuta 2019

Essie Favorites By Alexa Dagmar 2019 Swatches

Lakat pr-näytteitä.


Heippa! Nyt olisi luvassa swatch -postausta pitkästä aikaa :) sain pr-näytteenä Alexa Dagmarin suosikkisävyjä sisältävän Essie kokoelman. Lakat ovat vanhoja tuttuja sävyjä, ajattomia ja klassisia sävyjä. Kokoelma kulkee nimellä Essie My City Collection ja näitä lakkoja löydät jo myynnistä mm. Sokokselta, Stockmannilta ja Essien jälleenmyyntipisteiltä. Vaikka nämä lakat ovat itselle ennestään tuttuja, joku voi löytää tästä uuden ihanan suosikkisävyn ja hei, onhan swatchien tekeminen aina yhtä kivaa!


Limo-Scene - Vaalea läpikuultava crellylakka. Puolipeittävä lopputulos, ehkä ihanimpia nudelakkoja jota omistan. Ellen muista ihan väärin, tätä lakkaa minulla ei itseasiassa ole ikinä ollutkaan :) kuvissa kaksi kerrosta.


Penny Talk - Ruusukullan värinen metallilakka. Tämä sävy sopii myös kynsien leimaukseen ja itselläkin löytyy pullo ennestään siihen tarkoitukseen. Kuten varmasti olette huomanneet niin lakkaan melko harvoin metallipintaisilla lakoilla. Penny Talk levittyy vaivatta ja peittää yhdellä kerroksella. Lakka on paksua ja peittävää joten se on täydellinen leimaushommiin tai sitten pikkujoulukynsiin ;)


Sand Tropez - Hiekan värinen nudelakka. Cremekoostumus levittyy Essien leveällä siveltimellä vaivatta ja lakka peittää kahdella kerroksella. Tämä sävy on minulle tuttu vuosien takaa ja edelleen tämä toimii. Essie on tunnettu kauniista nudesävyistään ja tämä lakka kuuluu hyvin tähän kokoelmaan.


Fiji - Harmoninen vaaleanpunainen nudeväri, ajaton ja soma sävy. Kaksi kerrosta. Jää kynnellä liki vaaleaksi, ei selkeästi vaaleanpunaiseksi. Peittää kynnen kokonaan eikä jää ollenkaan läpikuultavaksi kuten Limo-scene.


Cute As A Button - Aivan upea lakka kesään ja lämpimälle ihonvärille. Itselle tämä ei istu sitten ollenkaan enkä osaa käyttää tämän väristä korallilakkaa ollenkaan. Kaksi kerrosta, oikein hyvä lakka levittää. 


Maki Me Happy - Tumma kirsikanpunainen cremelakka. Upea väri, sopii jouluunkin! Itse pidän peruspunaista enemmän tälläisestä astetta syvemmästä sävystä. Kaksi kerrosta, vaivaton levittää kynnelle. Suosikkini näistä lakoista :)


Mitä ajatuksia kokoelma herätti? Tuttuja sävyjä vai bongasitko jonkun uutuuden?

16 kommenttia:

  1. No jaa.. mua vieläkin pännii ettei niitten syyskokoelma koskaan tullut. Vähintääkin omituista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se joulukokoelma saisi tulla, ne on vasta ihania kuule <3

      Poista
    2. Ihania on joulukokoelmassa, mutta aika huonolta näyttää jos syksynkään ei ilmestyny. Lopettaako sitten maahantuonnin kokonaan?

      Poista
    3. En usko mutta eikös ennenkin ole ollut ettei kaikki kokoelmat tule suomeen?

      Poista
  2. Mitä ihania sävyjä! Ensimmäinen on mun mieleen!

    VastaaPoista
  3. Mulla on tuo penny talk enkä ole koskaan käyttänyt sitä. Pitäiskö? 🤔
    Kokoelma on minusta vähän tylsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi, leimauksessa se toimii minusta kivemmin kuin kynsilakkana. En yleensä käytä metallisävyjä ja tuo on liian lämmin sävy minulle. Tylsä mutta takuuvarmasti toimiva :D meille lakkakonkareille kokoelma ei tarjoile uutuuksia mutta varmasti moni tästä suosikkinsa joukosta löytää :)

      Poista
  4. Mietin tässä taannoin, että missä syyskokoelma viipyy. Se selvisi yltä. Kiva, kun esittelit nämä lakat. :) Minua on houkuttanut viime aikoina Maki Me Happy -lakka. En tosin tarvitsisi yhtään punaista lakkaa tällä hetkellä. ;) Jään sitten odottamaan joulukokoelmaa, jos siellä olisi jotain kivaa. Toivon sinun saavan sen esiteltäväksi tänne. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maki Me Happy on kaunis. Ei tosin mitenkään uniikki mutta kaunis ja takuuvarmasti hyvä lakka! Joulukokoelmassa on ihana punainen ja sininen, salaa toivon itsekin saavani ne esiteltäväksi ;) syksykokoelma olisi minustakin ollut kiva mutta aina ei kaikki kokoelmat tule, muistaakseni OPI Grease -kokoelmakaan ei tullut suomeen maahantuojalle.

      Poista
  5. Fiji on OPI:n Bubble bathin kanssa mun suosikki nudelakka ever, tykkään tosi paljon vähän vaaleanpunaiseen vivahtavista, sopii jotenkin itselle parhaiten. Joten oli ihanaa, että se oli tässä kokoelmassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole Bubble Bathiakaan ;D mutta tiedän sävyn ja onhan se kaunis :)

      Poista
  6. Fiji, Cute as a Button ja Maki me happi lempparit, aivan ihanat klassikot ja ne käy aina omiin fiiliksiin. Se syyskokoelma olisi ollut upea, mutta en ole nähnyt sitä missään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vihreä oli syyskokoelmassa todella kaunis. Minäkin näin kokoelman Instassa mutta en sillee miettinyt onko sitä myynnissä. Täällä kun ei mitään Essie -lakkoja myydä niin tulee seurattua kokoelmien ilmestymistä vaan blogeista tai Instasta :)

      Poista

Kiitos kommentista <3