keskiviikko 14. elokuuta 2019

Minun meikkini Benecos uutuusmeikeillä

*Saatu ilmaisnäyte.

Hei! Tämän päivän postauksessa käydään läpi minun meikkaustyylini kulmakivet ja ne tuotteet joita suosin meikin tekemiseen :) 

Skarpisti meikatut kulmakarvat

On hauska katsella omia vanhoja meikkikuvia ja huomata miten usein olen vaihtanut kulmien meikkaustapaa. Aikoinaan tein mustalla kynällä viivat, vuosia piirsin kulmat kokonaan uusiksi ja varmaan blogin alkuvuosinakin pidin sitä mustaa kulmakynää hyvänä valintana. Sittemmin olen suosinut vaaleampia kulmia, värillisiä kulmia, paksumpia kulmavärillä tehtyjä kulmia, Instakulmia ja ohuella kynällä tehtyjä luonnollisen mallisia kulmia. Siihen tyyliin olenkin nyt jäänyt.
Meikkaan kulmat mieluiten ohutpäisellä automaattikynällä ja väritän puuterimaisella kulmavärillä. Kulmaluulla käytän aina highlighteria tai vaaleaa luomiväriä. Koska kulmakarvani ovat luonnostaan värittömät, värjään ne 2x viikossa RefectoCilin kahdella eri ruskealla kestovärillä. Pinsetit on aina apuna meikatessa ja pyrin pitämään kulmissa oikean muodon jotta ne olisi helpompi meikata. Jos kulmista ehtii kasvaa puskat ja kestoväri haalistuu, kulmista tulee liian hankalat meikata ja tuloksena on helposti epäsymmetriset kulmat.


Silmän muotoa mukailevat luomivärit

Käytän mieluiten mattaista luomiväriä varjostuksissa ja kulmaluulla. Luomella shimmeriä tai satiinista, ehkä harvemmin glitteristä tai todella hehkuvia sävyjä. Esim. Anastasian palettien shimmervärit ovat kauniita mutta raskailla luomilla menevät hyvin helposti epäsiistin näköisiksi pohjustuksesta huolimatta. 
Varjostan mieluiten ulkonurkan hyvin tummaksi ja raskaan luomipussin astetta-paria vaaleammalla. Luomella väri saa olla hehkuvampi ja vaaleampi, ihan silmän sisänurkan tykkään tehdä vaaleaksi kulmaluun sävyllä. Käytän mieluiten laadukkaita luomivärejä etenkin silloin kun meikin täytyy kestää paikoillaan aamusta iltaan, näin kesähelteillä etenkin.

Paksut silmänrajaukset

Raskaita luomia imartelevat paksut eyelinerrajaukset. Yleensä piirrän ne kissamaisiksi tai jätän paksuimman kohdan ulkonurkkaan. Arkena käytän kyllä kynärajauksia ja suosinkin ehdottomasti pehmeitä, hyvin pysyviä meikkikyniä. Näitä onneksi löytyy edullisilta merkeiltä kuten essence ja Yves Rocher. Eyelinerin suhteen olen tarkempi ja suosikit olen löytänyt NYXiltä, IsaDoralta ja Laveralta. Dipattava tai tussipää on suosikkini, ei sellainen ohut lineri.


Peittävä meikkipohja

Vaikka kesä mennään kevyellä pohjalla, syksyä kohti otan käyttöön järeämmät aseet. Meikkipohjani saa olla peittävä ja mattainen, rasvoittuvalla sekaiholla se pysyy puuteroinnin kanssa yömyöhään asti siistinä. Suosin levityksessä meikkimunaa jolloin pohjasta saa kuitenkin kevyemmän ja siististi levitetyn näköisen. Lintsaan kuitenkin arkena tässäkin asiassa ja käytän työpäivinä jotain edullisempaa ja nopeammin käytettävää meikkipohjaa kuin Estee Lauderin Double Wearia tai MACin meikkivoiteita. 

Mattaiset huulet

Minä en oikeastaan välitä siitä ovatko mattahuulet muodissa vai ei, minä käytän mattahuulia vaikka joka päivä ;D Sen jälkeen kun löysin Jeffree Starin Velour Liquid Lipstickit, kaikki muut huulimeikit ovat jääneet vähän käyttämättä. Oikeastaan olen nyt ostanutkin vain Jeffreen huulimeikkejä. Harkiten niitäkin koska hutiostoja on tullut ja kalliiksi ovat käyneet, vaikkakin olen saanut myytyä ne eteenpäin. 
Kokeilen myös mielelläni muitakin merkkejä jos löytyisi kiva koostumus. Olen myös ihastunut punaisiin huulipuniin vaikka ennen niitä karsastin. Sekin johtui vain siitä etten ollut löytänyt sitä oikeaa sävyä. Vasta Jeffreen Wifey sävyn myötä ihastuin punaisiin ja aloin hamstraamaan niitä. Punaisia minulla on mattapunina mutta myös kiiltoina ja kuultopunina. Käytän kyllä edelleen nudeja myöskin, mattaisina ne ovat upeita ja onneksi olen löytänyt just sopivia sävyjä ;)


Silmämeikeissä käytin Benecosin uutuus refill palettia* johon sain itse valita sävyt. Pystyt koostamaan oman palettisi luomiväreistä tai puuterimaisista tuotteista, puuterista, highlighterista, poskipunasta tai varjostuksesta. Minä koostin itselleni sellaisen kivan arkipaletin jossa kulkisi kaikki tarvittava mukana. Olin tyytyväinen valintaani koska sain hyvän mattavaalean kulmaluulle ( tarvii aina! ) sekä hyvän contour sävyn. Paletin napit oli helppo napsutella paikoilleen mutta ne on myös helppo irroittaa. Sävyjä voi siis vaihdella tai laittaa uuden loppuneen tilalle. Pigmentti oli hyvä ja helppo käsitellä. Contour väri pöllysi hieman ja vaatii ohuen siveltimen mutta en kokenut sitä ylitsepääsemättömäksi koska multa löytyy MACin siro viistosivellin.  


Tyhjä paletti maksaa 5,99 e ja napit siihen 3,99 - 5,99 e. Omani koostin luomiväreistä Whipped Cream ( vaalea kerma ), Rusty Copper ( hohtava kupari ), Very Woody ( mattainen ruskea ) ja Back To Black ( mattamusta ). Highlighter on Shooting Star ja contour sävy Ash Contour eli kummatkin on ne viileän ihon sävyt. Paletteihin ja kaikkiin Benecon uutuuksiin voit tutustua tästä!


Mattahuulissa upea syksyä hehkuva tummanpunainen Bloody Berry*. Nämä nestemäiset huulipunat maksavat 8,49 e. Sävy ei ole ihan mattamatta vaan jännästi kuultava. Kestää kevyen syönnin mutta punaa kannattaa lisätä syönnin jälkeen tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Puna ei kuivata ja tuntuu mukavalta useamman tunnin ajan. Tosi kiva että edulliselta Benecosilta löytyy nyt mattapunia koska sarjan huulipunat on hurjan hyviä! Bloody Berryä suosittelen kaikille syksypunaa etsiville, sävy osui kyllä ihan nappiin itselle :)

Mitkä ovat sinun meikkisi kulmakivet? Joko olet tutustunut Benecosin uutuuksiin?

Tuotteet saatu maahantuojalta.

14 kommenttia:

  1. En oo ikinä kokeillu benecosia. Pitäis joskus!
    Et kai oikeesti värjää kulmia kahdesti viikossa? Ootko aatellu mikroblading kulmia? Tykkään tosi paljon sun meikkijutuista. Saan niistä inspiraatiota omiin juttuihin. Punaisia mattahuulia en silti osaa laittaa. Sinulle ne sopii 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva kuulla että minusta on apua :) olen ajatellut ja olen ajatellut ripsienpidennyksiäkin...mutta ei ole varaa tällä hetkellä. Kun saisi se kokoaikatyön! Juu ja värjään 2x viikossa kun väri ei vaan pysy ja kulmien muoto katoaa. Tykkään kuitenkin meikata kulmat melko vahvoiksi niin se on hankalaa jos muoto on kadonnut. Kulmat on myös niin värittömät, epäsymmetriset ja toinen alkaa eri paikasta kuin toinen. On melko hommata meikata ne edes vähän identtiksiksi ;D

      Poista
  2. Ah, tuo Bloody berry on nimeään myöten ihana. En oikein pysty perustelemaan minkään meikin ostamista hetkeen, mutta nyt kyllä himottaa minimalistiakin. Tuon punan koostumus kuulostaa kivalta, en yleensä nimittäin voi sietää nestemäisten huulipunien tuntumaa. Minulla on yksi Jeffreen puna enkä vaan kestä sitä kuivaa tunnetta huulilla, vaikka väri on nätti ja kesto mieletön. Olen mattapunien ystävä, mutta kuivuutta en kestä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei Jeffreen punat kuivata eikä tämä, mutta laitan aina alle huulirasvaa. Joskus kesken päivän, jos haluan freesata huulimeikin, pyyhin kaiken pois ja laitan huulirasvan sekä uuden kerroksen mattapunaa. Mutta tätä ei viitsi missään iltamenoissa tms. Ihana puna ja väri on tosi nätti <3

      Poista
  3. Mulla on myös Benecosin uutuudet testissä. Tosi hyvin sopii sulle mattapunat! :)

    VastaaPoista
  4. Sulla on kyllä kiva tyyli meikata, tykkään tosi paljon sun kulmista. Oot saanut niihin hyvän muodon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 pakko sanoa että paljon kulmien kanssa tapelleena, ne ovat nyt aika hyvässä muodossaan ;) ja pysyvät kun tosiaan värjää usein!

      Poista
  5. Mä taisin mennä melkein koko kesän pelkällä kulmakynän ja ripsarin voimalla. Kulmat on itselle ehdottomasti ne tärkeimmät, sitten silmät. Kesällä tuli oltua pihahommissa niin paljon, että kasvojen iho oli aika kiva ilman meikkiäkin. Nyt sitten talvea kohti taas järeämmät keinot kehiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesässä parasta on kyllä rusketuksen saaminen, kasvoilla on kivan päivettynyt ilme ja terve hehku :)

      Poista
  6. Tämä oli kiva postaus. :) Oma kommentointi vain laahaa jäljessä. Luin kuitenkin jo silloin, kun tämä ilmestyi ja ihastuin. Tosi kiva idea Benecokselta, että voi koostaa oman paletin omien värimieltymysten mukaan. Benecosia olen käyttänyt jo monta vuotta. Huulipunat ovat lemppareitani.
    Oli kiva lukea meikkisi kulmakivistä. Omani ovat meikkivoide, puuteri, poskipuna sekä ripsiväri. Huulipunaa silloin, kun huulet eivät ole rohtuneet. Muutoin tavallista tai sävytettyä huulirasvaa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla! Benecosin huulipunat on tosi hyviä ja olen käyttänyt montaa sävyä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3