maanantai 16. heinäkuuta 2018

Urban Decayn haastaja; Wet n Wild silmämeikinpohjustaja

Nyt on testattu tuote joka maksaa vain 6 euroa ja vetää vertoja triplasti kalliimmalle tuotteella! Tämä tuote loksautti leukani auki; miten näin halvalla voi saada kalliimman kilpailijansa veroisen tuotteen? 

märkä n luonnollinen luomiväri alusta  
En nimittäin ole ottanut todesta kollegoiden kirjoittelua Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer Only A Matter Of Primestä*. Olen ajatellut että ei todellakaan toimi näillä rasvaluomilla. Minun on käytettävänä aina silmämeikinpohjustajaa koska muuten luomivärit ovat melko äkkiä viiruina silmäluomilla. Peiteaine ja puuteri eivät pysy minulla pohjustajan virassa.

märkä n luonnollinen luomiväri alusta

Olen käyttänyt UDPP:tä, Smashboxin, MAC:in ja Too Facedin primereitä. Kaikkiin olen ollut tosi tyytyväinen. Niillä on tietysti hintaa mutta mielelläni maksan sen toimivasta tuotteesta, koska oikeasti haluan silmämeikin olevan pettämätön koko päivän. Taputan aina silmämeikinpohjustajan kuivalle luomelle, häivyttelen kulmaluulle päin ja laitan vielä päälle voidemaisen pohjustajan eli teen kaksoispohjustuksen. 


Wet n Wild silmämeikinpohjustaja on beigen väristä ja peittää luomen melko hyvin. Se on hyvin tahmeaa joten tuntuu asettuvan luomelle hyvin. Laitan tätä aina taputtelemalla. Luomiväri tarraa Wettiksen pohjustajan päälle todella hyvin eikä häivyttelyn kanssa ole mitään vaikeuksia. Joka kerta tämä on pitänyt silmämeikin paikoillaan ihan aamusta iltaan saakka. Ihan uskomaton tuote, aion kyllä ostaa toistekin! Tuubia voi säilyttää pystyssä joten primer on aina käyttövalmista :)

Wet n Wild  silmämeikinpohjustajaa voit ostaa Cocopandasta* 6 euron hintaan!


Oletko sinä kokeillut tätä uskomattoman halpaa ja hyvää pohjustajaa?

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä joita käyttämällä tuet blogin toimintaa.

22 kommenttia:

  1. Wet n Wildin pohjustaja on vanha tuttu;) Ja halvat ja hyvät tuotteet on mun leipälaji, etenkin ne halvat;)
    Kivaa uutta viikkoa Taina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kyllä bongailla halpoja ja hyviä :) Mukavaa viikkoa Sarille!

      Poista
  2. tämä postaus on kuin jostain mainostv:stä. käytetään liikaa laatusanoja, jolloin uskottavuus kärsii. lienee pr-näytekin. hohhoijaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö :D Mitä ne laatusanat on joita ei saisi käyttää? Mikäli tuote on pr-näyte, siitä on maininta tekstissä. Jos ei ole, tuote on itse ostettu. Harmi että tätä hyvää ja halpaa tuotetta ei mielestäsi olisi saanut kehua...

      Poista
  3. Mulla on myös tuo UDPP, mutta kun se loppuu, tätä voisi ehdottomasti ostaa testiin! :)

    VastaaPoista
  4. No todellakin tää on ihan huipputuote!
    Silmämeikki pysyy hyvänä aamu kuudesta siihen asti kun on iltapesun aika.
    Vaikka kasvomeikki olis jo aikoja sitten kadonnut, niin silmät näyttää samalta kuin aamulla! Mä en enää noita kalliimpia aio ostaa, kun muutamalla eurolla saa täydellisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla että toimii yhtälailla kuin mullakin :)

      Poista
  5. Kauan sitten olen lukenut tästä tuotteesta. Taisi olla positiivista kommenttia silloinkin. Kiva kuulla,että on yhä pätevä tuote. Saako tätä enää mistään kivijalkakaupasta vai pelkästään netistä?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä Wettistä ei saa enää kivijalkakaupoista. Cocopandalla on halvin :) löytyy kyllä muistakin nettikaupoista, eBaystä ja Prettyllä saattaa olla myös :)

      Poista
  6. Ajatteleepa, wettistä myytiin aikanaan Seppälöissä. Hitsi että tää pitää saada omiin valikoimiin. Loppuu se tfsi.n perässä matkustelu 😂

    VastaaPoista
  7. Nyt alkoi kyllä kiinnostamaan! En ollut kuullutkaan moisesta pohjustajasta! Täytyykin ehdottomasti käydä tilaamassa itselle.

    VastaaPoista
  8. Mulla on aika täysi UDPP, mutta tätä voisi ehdottomasti kokeilla sen jälkeen. :)

    VastaaPoista
  9. Olen käyttänyt tätä pari tuubia, joten toimii. Ehkä näillä keleillä UD vielä voittaa, mutta arkikäyttöön tää on loistava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen meikannut tasan 12 tuntia sitten ja edelleen on luomivärit paikoillaan! Wettis siis pohjustajana :) oikein hyvä suoristus kun lukemat on koko päviän olleet +20-30 ;)

      Poista
  10. Milanin pohjustajakin on kuulemma hyvä, tätä voisi kokeilla.

    VastaaPoista
  11. Mulla tää ei toiminu ollenkaan :/ ostin joskus kauan sitten mun ekaks pohjustajaks ja ajattelin et testaan halvempaa ku UD oli niin kallis et en sitä ainakaan osta. No jouduin sit kuitenkin sen UD ostamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi ettei toiminut :/ On niin jytäkkää tavaraa että mulla on toiminut jopa näillä helteillä!

      Poista

Kiitos kommentista <3