sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

piCture pOlish Rose & ruusuleimat

Moyra laattojen testailu jatkuu :) tosi kiva kyllä kun on uusia laattoja niin on taas innostunut leimauksista enemmän. MoYou Londonilla on myös tulossa/tullut uusia kivoja mitä pitäisi tilata.

Picture Polish lakka Rose pääsi kynsille pitkästä aikaa! Jostain syystä olen tätä vähän karsastanut mutta silti aina tykännyt. Vadelmainen punaisen sävy. Kaunis kuin mikä, peittää kahdella kerroksella. Onneksi tuli lakattu Rosella pitkästä aikaa, oli se kauniimpi kuin muistelin. 

Picture Polish Rose

Tein joskus aiemmin Rosella ruusuleimakynnet mutta ne eivät päätyneet blogiin. Uusissa Moyran laatoissa on useampikin ruusukuvio joten sellainen piti leimata Rosen päälle. Kaikki kukkakuosit decaleissa ja laatoissa on aina mun suosikkeja, olette varmaan huomanneet ;)

Picture Polish Rose

Moyra Angels Will Cry

Moyra laatta 101 - Angels Will Cry  ja leimauksessa valkea Konad lakka. Konad lakka nosti hyvin tämän tarkan kuvion eikä ollut mitään ongelmia. Lopputulos oli kovasti mieleeni! Kyllä nämä Moyran minilaatat on ihania, paljon parempia kuin ne isot mitä mulla muinoin oli. Niissä oli huonommat kuvatkin, nyt olen aika tarkkaan valinnut mitä olen ostanut. 

Moyra 101 Angels Will Cry

Iskeekö ruusukuosi? Mitä pidät kynsistä?

23 kommenttia:

 1. Ruusukuosi on todella kaunis ja ihana tuo vadelmainen kynsilakka :).

  VastaaPoista
 2. Mä olin jo unohtanut kuinka nätti tää rose on, tosi uniikki sävy. Kauniit kynnet. ^_^

  VastaaPoista
 3. Hienot! Eli vanhempaa Moyraa ei kannata ostaa? Siellä olis kiva Galaxy laatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhemmilla Moyran laatoillani tarkoitin niitä jotka ostin vuosia sitten Budabest Beautystä. Niissä ei kuviot natsanneet, ne olivat liian tarkkoja eivätkä toimineet leimauslakkojeni kanssa. Nämä Cesarin myymät ovat samoja MUTTA itse olen ihastunut enemmän uusiin minilaattoihin sekä näihin uudempiin Moyran isoihin laattoihin ( isommat numerot, ilmestyvät numerojärjestyksessä ).
   Suosittelen testaamaan Moyran leimauslakkoja, toimivat parhaiten Moyran laattojen kanssa. Täyttävät paremmin pienet tarkat kuviot. Myös folioleimauslakat ovat hyviä, käyvät myös ilman foliota tavan leimauslakaksi. Niitä aion itse ostaa kunhan saapuu lisää. Eli laadussa ei moitittavaa mutta itse en osta Moyralta esim. eläin- ja hahmolaattoja koska en pitänyt siitä miltä ne näyttivät sitten kynsillä. Mutta makuasioita ovat!

   Poista
 4. Onpa ihana sävy! Saattaa olla, että retkahdan tähän :D

  VastaaPoista
 5. Hyvin sopii ruusukuviot ruusulakalle. :)

  VastaaPoista
 6. Rose on niin ärsyttävä lakka! Se näyttää niin nätiltä, mutta se ei ihan natsaa mun ihonväriin. Tykkään siitä kuin hullu puurosta, mutta en omilla kynsillä. Sullakin se näyttää kauniilta. Ja koristelut on ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä kaunis lakka, itsekin vähän epäilin mutta onneksi sopii minulle :)

   Poista
 7. Tuli hieman taukoa kommentointiin. Nyt kaikki sitten kerralla. ;) Olen kuitenkin yhä sitä mieltä, että nätti lakka ja kauniit kynnet. :) Valkoiset leimat sopivat tähän ja ruusukuvio. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 8. Ai että nää on ihanat<3 Vähä harmittelin jo et ku ei mulla oo tollasta leimaa, mut sit muistin et justhan mä ostin tän saman laatan :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3