torstai 26. heinäkuuta 2018

ILNP Fame ja ihanimmat koristelut pitkään aikaan

Siis kerrankin jaksoin koristella ihan kunnolla ;) tälläisten tekoon vaan menee aikaa, varsinkin kun pitää leikellä ja liimailla decaleita..

ILNP Fame

Mutta ehkäpä näistä sitten nauttiikin useamman päivän ;) kynsille pääsi toisenkin kerran varsin tuore ostos eli ILNP Fame -lakka. Valkokultainen holokromilakka. Nyt olen tutustunut lakkaan paremmin ja huomannut miten monipuolinen se on. Kulta sopii hyvin koristelujen pohjaksi, etenkin vaaleanpunaisten kukkien kanssa se näyttää ihanalta. 

P6020078.ORF

Creative stamping 27

water decals

Fame peittää kahdella kerroksella ja on aika tasainen kynnellä. Sisällä se näyttää kromiglitterlakalta mutta ulkona kultainen hologrammi pääsee esille. On kyllä upea lakka, kannatti himoita pitkään ja viimein ostaa. Löytyy Hypnotic Polishilta! Kyseinen kauppa on ainut ulkomainen josta silloin tällöin tilaan, aika hyvä valikoima kaikkea, kohtuupostit ja tilaus on aina tullut 1-2 viikossa hyvin pakattuna perille.

ILNP Fame

ILNP Fame

Mustat leimat Creativen 27 laatasta, kaveriksi decaleita. Hyvin simppelit mutta aah, niiiin ihanat :) toivottavasti tykkäät :)

14 kommenttia:

Kiitos kommentista <3