lauantai 7. heinäkuuta 2018

Lasten omat kynsilakat

Näistä kynsilakoista on hauska kirjoittaa! En ole kohderyhmää mutta kerrankin pääsin testaamaan minullekin jotain ihan uutta tuotetta. Nimittäin lapsille sopivaa kynsilakkaa! Koska minulla ei omaa jälkikasvua ole, kynsilakkoja pääsi testaamaan 6-vuotias kummityttöni.

myrkytön kynsilakka lapselle

Moyra Kids Collection

Miksi oma kynsilakka pikkuprinsessalle? Eikö voi lakata samalla millä äiti lakkaa? Toki voi mutta kannattaa miettiä kynsilakkojen myrkkyjä sekä mahdollista allergiariskiä. Pikkuneidin sormet käyvät usein suussa ja itsekin kun ajattelen, en todellakaan haluaisi imeksiä omia kynsilakkojani. Nuorempana asiaa ei tietenkään tiennyt ja kun kynsilakka oli ns. kielletty hedelmä, se kiinnosti vielä enemmän. Olisipa silloin ollut tälläisiä turvallisia lasten omia lakkoja.

kynsilakka lapselle

Lasten myrkytön kynsilakka on tottakai vapaa haitallisista ainesosista ja on vesipohjaista. Kynsilakka lähtee pois ihan saippualla ja vedellä. Sain Moyran lasten kynsilakkoja testiin CesarsShopista ja kokeilimme niitä yhdessä kummityttöni kanssa.

Meillä oli testissä kolme erilaista pinkkiä lakkaa; Rosie, Romy ja Suzie. Lakoissa on leveä sivellin ja niillä oli tosi helppo lakata! Olin ihan yllättynyt lakkojen hyvästä levittyvyydestä ja pigmentistä. Pieniä kynsiä oli helppo lakata ja kynsilakka kuivui nopeasti, ruttujakaan ei tullut vaikka pieni asiakas ei malttanut olla paikoillaan.

turvallinen kynsilakka

En käyttänyt mitään erillistä alus- tai päällyslakkaa. Sivelin lakat vaan paljaalle kynnelle. Pysyy minkä pysyy, pikku prinsessa ei säästele kynsilakkojaan kuten aikuinen nainen suojaa manikyyriään. Jos kynsillä rapsuttelee ja käsiä pesee usein, lakka lähtee äkkiä pois. Mutta mitään kestävyystestiä tässä ei nyt tehtykään, lasten kynsilakka ja hinta 3 euroa ;)

Kynsilakka lähti pois kokonaisena siivuna suihkussa samana iltana. Mitään siivuja kynsien reunoille ei jäänyt vaan lähtivät kokonaan nätisti pois. Äidiltä tuli palautetta lakkojen sotkemattomuudesta, jos lakkaa menee väärään paikkaan se lähtee vedellä pois. Normaali kynsilakkahan on siitä pirullinen että jos menee valkealle pöydälle tai sohvalle...jaiks! Tätä puolta en muuten minä osannut ajatellakaan joten hyvä että sain palautetta postausta varten. Näillä lakoilla lapsen on hyvä harjoitella itse kynsien lakkaamista ilman sotkua :)

Moyra Cesarsshop

Moyra Lasten kynsilakkoihin kuuluu 13 eri väriä. Lakat ovat todella edullisia verrattuna muihin suomen markkinoilla oleviin, 6 ml kokoinen lakkapullo maksaa 3,90 euroa. Jos liikut Helsingissä päin, voit käydä testaamassa lakkoja CesarsShopissa Vuorikadulla. Lasten kynsilakkoja suositellaan +3 vuodesta ylöspäin. 

Saako sinun lapsesi lakata kynsiään? Mitä mieltä olet lasten omista kynsilakoista?

16 kommenttia:

 1. Ihanat 😍 tosi hyvä että pienille on omia,lakkoja. Mun poika haluaa joskus kynsilakkaa ja olen hänelle sitä pistänyt.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea! Itselläni ei enää pieniä lapsia ole mutta ajatuksena tuo on kyllä jees!

  VastaaPoista
 3. Nämä tulevat olemaan varmasti hitti aikanaan meidän perheessä :D

  VastaaPoista
 4. Pitääpäs laittaa heti tilaukseen mieheni 6v prinsessalle 😍 Kiitos vinkistä, en ollut näistä kuullutkaan! 👍

  VastaaPoista
 5. Mulla ei omia lapsia ole, mutta siskoiltani niitä löytyy useampiakin ja sen pohjalta tiedän kuinka hanakasti pienet tytöt haluaisivat niitä kynsiä lakkailla, jos äitikin niin tekee. Ehdottomasti tällaiset lapsille tarkoitetut lakat on sen vuoksi hyviä! En mä tällaisia välttämättä lähtisi ehdoin tahdoin lapselle ostamaan, jos hän ei muuten oo osoittanut kiinnostusta kynsien lakkailuun, mutta jos sitä kiinnostusta löytyy niin hyvä vaan, jos lapselle on omat, myrkyttömät lakat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hyvä että pikku prinsessalle on omat vaihtoehdot jos haluaa alkaa enempi lakkailemaan :)

   Poista
 6. Onpa kiva että muksuilleki on tehty oma vaihtoehto! Usein lasten kynsilakat on ihan samaa tavaraa kuin aikuistenkin.

  VastaaPoista
 7. i just love these nail colors and these cute babies.
  And if you have any query related to hair extensions then reach us out!:)

  VastaaPoista
 8. On se kiva, että lapsillekin on omat kynsilakat ja varsinkin, kun ovat helppoja poistaa ja sisältävät vähemmän haitallisia aineita.
  Olin taannoin illanvietossa, jossa lapset tykkäsivät lakkailla toisten ja omia kynsiään. Sinne nämä olisivat olleet oivallisia. :)
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3