tiistai 24. heinäkuuta 2018

Tämänhetkiset ihonhoitotuotteeni; Kesä

Sain lukijaltani kivan vinkin, voisin postata ihonhoitotuotteista vuodenajan mukaan. Viimeksi katsottiin kevät, nyt on lempivuodenaikani eli kesän vuoro! Kesällä ihoni rasvoittuu ja on epäpuhtaampi. Se kaipaa kerran-pari viikossa tehokkaampaa kuorintaa ja naamiota, ehkä juuri niitä mitä ei talvella hirviä käyttää. 

Seerumia tai öljyä en käytä kesällä kuin satunnaisesti. Silti ihoni tuntuu pintakuivalta mutta kuitenkin sille riittää pelkkä kosteusvoide. Muutoin tuntuu että kasvot hikoilevat ja liika voide elää meikin alla tai hankaa yöllä tyynyliinaan. Ja oikeastaan kovien helteiden aikaan en käytä moneen päivään mitään voidetta, ei vaan pysty. Tuntuu että kaikki valuu norona pois kasvoilta. Meikatessa laitan kosteuttavaa, suihkutettavaa primeriä.
Silmämeikinpohjustaja tuppaa menemään viiruille, meikkivoide elää kasvoilla eikä meikki ole iltapäivällä enää aamuisen veroinen. Mutta silti, kesä on kesä enkä sitä muuhun vaihtaisi! Tässä siis tämänhetkiset ihonhoitotuotteeni :)

Natusan baby oil

Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser* - Kulutan pois elevenin joulukalenterista tullutta kevyesti kuorivaa kasvojen putsaria. Tämä on ihan hyvä mutta ei varsinainen suosikki. Nyt olenkin käyttänyt paljon putsareiden minikokoja, ehkä joku uusi tuote sitten seuraavaksi käyttöön.

Natusan Baby Oil - Koska käytän meikinpoistossa kaksoispuhdistusta, pelkällä pesuaineella ei ole merkitystä. Liotan meikin aina ensin pois öljyllä. Nyt käytössä on Natusanin joka ei kaikista mukavin ole, liukenee iholta niin huonosti pois. Ei ole vesipohjaista eikä tarkoitettu varsinaisesti meikinpoistoon. Mutta käytän nyt pois, tämänkin tilalle parempaa seuraavaksi ;) 
Mario Badescu Special Cucumber Lotion* - Ihoni kestää kesällä hiukan tujumpia kasvovesiä joten olen käyttänyt tätä aamuin illoin. Special Cucumber Lotion nitistää epäpuhtaudet ja mustapäät, sisältää hieman alkoholia sekä kurkku-uutetta. Loistava kasvovesi eikä tosiaan kuivata kesällä ollenkaan vaan pitää ihon rasvoittuvuutta kurissa.

P6050004.ORF

Yves Rocher Wrinkles & Radiance päivävoide* - Ihoa kosteuttava, juonteita ja ihon kuulautta elvyttävä päivävoide. Sopii kesällä päivä- sekä yövoiteeksi. Käytän tätä nyt pois koska talvella oli iholleni liian kevyttä. On hirmu hyvä meikin alla, ei rullaa eikä ole liian rasvaista että hikoilisi iholla päivän mittaan. Ihanan raikas sorbettimainen koostumus. 

It´s Skin Moisture Eye Cream* - Tämä on ollut ihan huippu! Ihon kimmoisuutta ja kosteustasapainoa parantava silmänympärysvoide. Sisältää hyaluronihappoa ja sopii käytettäväksi aamuin illoin. Iho oikein virkistyy tästä! Parhaita kosteuttavia voiteita joita olen kokeillut. Ei näy ne harakanvarpaat kun herkkää silmänympärysihoa hoitaa kosteuttavilla tuotteilla ;)

Mario Badescu Collagen Moisturizer* - Suojakertoimella varustettu, kollageenia sisältävä päivävoide on ollut hyvä meikin alla. Yritän käyttää näitä sk-voiteita pois kesällä :)

Lavera Hydro Effect päivävoide* - Raikas ja kevyt, sopii hyvin päivävoiteeksi meikin alle. Ihana tuoksu ja koostumus :)

Piz Buin Allergy sk30 kasvovoide - Tätäkään ei tule käytettyä muulloin, sisältää kertoimen 30 ja on hyvä kasvoille aurinkoisena päivänä. Sopii meikin alle ja nämä Allergy tuotteethan hoitavat minuakin piinaavaa aurinkoihottumaa. 

P6050003.ORF

Garnier Pure Charcoal kangasnaamio* - Hiiltä, papaiinientsyymejä ja leväuutetta sisältävä kangasnaamio puhdistaa ihon, samalla kun  salisyylihappo ennaltaehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. Jotenkin olen nyt ihan hupsuna tuhkajuttuihin ja niitä on kyllä blogissa näkynyt vähän joka ihonhoitotuotteessa ;)

Mitomo Charcoal Pore Care kangasnaamio - Iho kaipaa syväpuhdistusta ja se hoituu hellävaraisemmin Mitomon hiilinaamiolla! Tämä jännänaamio sisältää vulkaanista tuhkaa, AHA-happoja, hyaluronihappoa, retinolia, merileväuutteita ja aloe veraa. Varsinainen tehonaamio ihon ja huokosten syväpuhdistukseen. 

Nugg Exfoliating kasvonaamio - Väsyneen ihon pelastus! Maitohapoilla ja jojobahelmillä ihoa hellivä geelinaamio virkistää ja poistaa kuolleita ihosoluja. Nuggin naamiot on ylisöpöjä ;) 

Lavera 3in1 Wash-Scrub-Mask* - Talvella tämä on mun iholleni hieman liikaa joten käytän mielelläni kesällä! Ihana monitoimituote joka pesee, kuorii ja syväpuhdistaa. Ihoa viilentävä ja todella tehokas jos kaipaa välillä jytympää puhdistusta. 

Madara Brightening AHA Peel Mask* - Olen kyllä ihan koukussa happokuorintoihin! Hyvin harvoin käytän enää muita...tästä on menossa päiväys joten on tehokäytössä ja loppunee pian. Iho kirkastuu, ei ole epäpuhtauksia ja tuote on mukava käyttää. Ihan parasta tälläiselle ikääntyvälle iholle joka ei kestä enää suurirakeisia kuorintoja. 

Miltä sun ihonhoitoarsenaali näyttää kesällä? Mihin kiinnität huomiota tai mitä jätät vähemmäksi?

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. Osa tuotteista pr-näytteitä.

16 kommenttia:

  1. Mulla ihonhoitorutiinit on aika samoja kesällä kuin muulloinkin. Kesällä tulee käytettyä enemmän aurinkosuojatuotteita, dah, vaikka käytän niitä toki muulloinkin pitkin vuotta, mutta kesällä sitten tuhtimmin. Kesällä jätän myös kasvoöljyjen käytön kokonaan. Ajatuksin öljystä naamalla kesäkuumalla tuntuu suorastaan aika etovalta;)
    Mario Badescun tuotteisiin pitäisi joskus perehtyä kunnolla. Yhtä Marion seerumia olen käyttänyt, mutta enpä muita.

    VastaaPoista
  2. Ei hitto nyt. Skrollailin alas ja kun kohdalle tuli alin kuva, katsoin äkkiseltään, että sinivalkoinen Mitomon naamio olisi Sultan-kondomipaketti. :D:D:D Mutta kyseinen naamio kuulostaa aika hyvältä, noin niinkuin omaakin ihoa ajatellen.

    Kiitos ja anteeksi. :D

    VastaaPoista
  3. Hyvin yksinkertaiselta, kirjoittelinkin tästä eilen. Ihan naurattaa miten vähillä tuotteilla menen. Toisaalta helpottaa kovasti tulevaa reissua, kun ei tarvitse arpoa ihonhoitotuotteiden kesken mitä ottaisin mukaa ja mitä en, kaikki mahtuu ja helposti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin suosin mahd. pieniä pulloja matkalla ja kätsyä tosiaan kun ei tarvii ottaa kuin tyyliin yksi voide mukaan :)

      Poista
  4. Mulla tuo baby oil on käytössä ympäri vuoden :D Kesällä ei ole tarpeen, mutta talvisin lisään pari pisaraa kasvovoiteeseen. Muu kroppa sen sijaan kaipaa parempaa kosteutusta kesälläkin, kiitos peseytymispakon (aktiivinen liikunta + helle). Laitan samalla taktiikalla kuin kasvovoiteen kanssa pari kolme pisaraa öljyä kosteusvoiseen. Iho on kestänyt harvinaisen hyvin lisääntyneitä suihkureissuja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei vartalon iho kuivu oikeastaan ollenkaan, kroppavoiteita tulee käytettyä lähinnä huvikseen :)

      Poista
  5. Paljon pitää tehdä kokeiluja ja pienemmällä tuotevalikoimalla pärjää. Eilen tein pitkästä aikaa kuorinnan vähärakeisella kuorinnalla. Tällä kertaa ei raapinut. Sen jälkeen savinaamio, Glow tonic ja voiteet. Kasvot tuntuivat pehmoisilta. :) Ilmeisesti simppeli ihonhoito on tämän kesän juttu.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä niin kuuma ettei jaksa, haluaa vaan naaman ihan puhtaaksi...kyllä sitä ehtii syksymmällä lotrata seerumeilla ja paksummilla voiteilla :)

      Poista
  6. Oon tainnu kuoria enemmän ja käyttää minimaalisesti seerumeita.
    Jalkapohjat on mulla niiiiiiiin kuivat,ettei kosteussukat ja voiteet auta, puuvillasukkiakaan ei voi kauan pitää. Ei ole mitkään näteimmät sandaali jalat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on muuten kans tosi kuivat jalat mutta ei huvita iltaisin voidella ja pitää puuvillasukkia sitten jalassa :)

      Poista
  7. Mulla on myös tuo Laveran kuorinta, ja se on tosiaan aika stydi talvella, mutta nyt kesällä ihanan viilentävä. :D Madaran Detox-maski on puolestaan mulla käytössä, se hillitsee hyvin epäpuhtauksia joita tulee helteellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin pukkaa tosi paljon finniä, tosi outoa mutta liittynee kesään ja rasvoittuvaan ihoon :)

      Poista
  8. Tosi paljon tuttuja tuotteita, joista tykkään itsekin. Kesällä käytän puhdistavampia tuotteita, koska iho ei ole niin kuiva ja haluan, että iholle jää puhtaampi, ehkä jopa vähän pestympi tunne. Lähtee kaikki hellepäivän liat ja aurinkovoiteet pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa mieltä, tuntuu että kesällä haluaa pestä paremmin naaman ja kaiken hien pois :)

      Poista

Kiitos kommentista <3