maanantai 2. heinäkuuta 2018

Kiinnostavimmat uutuus kangasnaamiot

Yhteistyössä Kauneutta.com.

Sain maahantuojalta testiin kiinnostavia uutuusnaamioita. Naamioita on testailtu useampana iltana ja nyt pääsen kertomaan niistä enemmän. Esittelyssä on perinteisiä kangasnaamioita eli sheet maskeja sekä geelinaamioita. 

Naturel geelinaamiot

Naturel Hydrogel Aqua Face Mask

Naturel sarjaan on tullut kaksi uutta geelimaskia. Hydrogel Aqua geelinaamio kosteuttaa ihoa kollageenin, arganöljyn, hyaluronihapon ja Laminaria-uutteen avulla. Hydrogel Gold kultanaamiossa on 24k kultaa, adenosiinia, hydrosoitua kollageenia ja greippiuutetta. Molemmat jättävät ihon hoidetun tuntuiseksi. En osaa valita kumpi oli parempi, kultanaamio oli ainakin erikoinen ja hyvin ylellisen tuntuinen käyttää. Naamiot ohenevat käytössä sitä mukaa kun vaikuttavaa ainetta imeytyy ihoon. Erilaisia kuin kangasnaamiot, paksumpia, "smoothimpia" ja paremmin kasvoilla istuvia.

Naturel Hydro Gel Gold Mask

Geelinaamio kannattaa irrottaa varovaisesti pakkauksesta ja tarkastaa että geelipuoli tulee ihoa vasten. Nämä ovat nimittäin tosi liukkaita käsitellä! 

Mitomo sheet mask

Mitomon naamiot ovat ennestään tuttuja mutta nämä naamiot ovat ihan uutuuksia. Charcoal hiilinaamio puhdistaa huokoset syvältä, poistaa mustapäitä ja vähentää merkittävästi ihon rasvaisuutta. Silottaa tehokkaasti ihoa ja tasoittaa miimisiä ryppyjä. Naamio sisältää mm. vulkaanista tuhkaa, AHA-happoja, hyaluronihappoa, retinolia, merileväuutetta ja Aloe Veraa. Mitomon naamioissa on läpinäkyvä, hyvin ohut ja paljon nestettä sisältävä kangas. Kasvoille asettelu on ohuuden vuoksi hieman haastavaa. Mutta naamio istuu hyvin ja peittää ne kohdat mitä haluankin. Hyvin miellyttäviä kyllä!

P6140002.ORF

Pearl helminaamio on ihoa vaalentava kangasnaamio. Helmi kosteuttaa, lisää ihon elastisuutta, vilkastuttaa orvaskeden solujen uusiutumista, stimuloi solujen aktiivisuutta ja nopeuttaa ihon regenerointiprosesseja. Sopii erityisesti ikääntyvälle iholle. 
Gold & Horse Oil on elastinen, joustava musta kasvonaamio. Kasvonaamion ainesosana oleva kulta edistää kollageenin ja elastiinin muodostumista. Hevosöljy imeytyy helposti ihoon, koska se sisältää aminohappoja tasaisessa suhteessa. Hevosöljy vähentää tulehduksia ja ihon hilseilyä. Tämä naamio kihelmöi käytön jälkeen iholla ja tuntui että "tämä teki jotain". Tähän tykästyin ja ostaisin lisää!

35497219_10216623206112059_5757477465006014464_n

Naamioita voit ostaa Kauneutta.com verkkokaupasta. Postikulut ovat aina 4,90 e tilauksen koosta riippumatta. Maksaa voit myös Klarnalla.

Miltäs nämä uutuusnaamiot kuulostivat? Oletko kokeillut geelimäistä naamiota?


12 kommenttia:

  1. Kivan kuuloisia naamioita :). Varsinkin tuo Gold & Horse Oil vaikuttaa kiinnostavalta :).

    VastaaPoista
  2. Geelinaamiot on ihania, mut niiden kanssa on vaan parasta maata selälteen sohvalla. Kangasnaamioissa on todella kivoja ohuita ja joustavia, sitten sellaisia paksumpia ja kankeita, joista en niin pidä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en pysty olemaan puolta tuntia paikoillaan ellei katsoisi telkkaria. Mä en ole käyttänyt montaakaan geelinaamiota mutta nämä pysyivät paikoillaan, pystyi tekemään muuta samalla :)

      Poista
  3. Mitä ihmettä on hevosöljy? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetiikassa käytetty ainesosa, taitaa olla suositumpi ja tunnetumpi tuolla Aasiassa :)

      Poista
  4. Rakastan naamioita, pitää kokeilla noita geelejä!

    VastaaPoista
  5. Geelinaamiot kuulostavat jänniltä. Hevosöljyä sisältävää naamiota olen kokeillut. Kangasnaamiot ovat ihania. :) Milloinkohan Suomeen tulee myyntiin monipakkaukset? :D
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3