keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Heinäkuun Bette Box

Mikä ihana syntymäpäivälahja, Heinäkuun Bette Box on täällä! Nappasin heti mukaan töistä lähtiessä, on tää cityasuminen vaan niin kätevää! Kurkataanpa "On The Road" -teemaista ylläriboksia :)

Heinäkuun Bette Box

P7040005.ORF

Happy Smile Adults Manual Hiilikuituhammasharja
Aika hauska! Hiilikuituhammasharjan pehmeät ja luonnostaan antibakteeriset harjakset puhdistavat hampaasi kiillettä kuluttamatta. Harjaosan silikoninen takapinta on tarkoitettu kielen ja limakalvojen puhdistukseen. Hiilikuituharjakset pitävät värjäymät loitolla! 3,50 e / happysmile.fi

P7040008.ORF


Four Reasons Black Edition Hydro Wash shampoo & Daily Treatment hoitoaine
Pitkäaikaistilaajille kohdennettu FR kaksikko oli kyllä boksin parasta antia. Vaniljan tuksuinen shampoo tuoksuu hurjan hyvältä, samaten herneproteiinia sisältävä hoitoaine. Nämä kosteuttavat hiuksia ja suojaavat väriä. Tykkään, mukavat 100 ml koot riittävät pitkäksi aikaa :) 6,90 e / 100 ml.

Dermosil Nature Minttu vartalovoi
Uuh, ihanasti minttujätskille tuoksuva vartalovoi hellii kuivaa ihoa. Kyllä taitaa tulla ihan omaan käyttöön vaikka melko iso purkki onkin! Kestää varmaan ikuisuuksia ;) 9,70 e / 200 ml. 

P7040012.ORF

Nivea Dry Fresh antipersirantti 48h
Harmi että mulla oli tää jo kaapissa mutta ei haittaa, kyllä tulee kaksikin käytettyä. Nivean dödöt on olleet hyviä, eiköhän tämäkin toimi! 2,45 e / 50 ml.

Bioré Cheetah Print Deep Cleansing Pore puhdistusliuska
Tämä oli boksin näytetuote, samaten kuin Fendurax urheilujuoma. Lappu nenän mustapäille siis! 

Korres Olympus Tea 3in1 puhdistusemulsio
Kasvo- ja silmämeikin puhdistava emulsio. Tulee kyllä kokeiltua! Näytekoko 16 ml. 27 e / 200 ml.

Tässä kuussa boksi sisälsi yhden näytekoon, pari samplea ja 5 täysi-/myyntikokoista tuotetta. Itse ilahduin eniten Four Reasonin tuotteista mutta mietin että oliko niiden tilalla ei-pitkäaikaistilaajilla jotain muuta vai ei mitään? Mitä sä pidit boksista?

Tilaamaan pääset tästä. Oma boksi pr-näyte, mainoslinkkini kautta tilaamalla tuet blogini toimintaa :)


 

40 kommenttia:

  1. Onneksi en jatkanut tilausta, koska tää ei olisi uponnut. Vähän kyllä ihmettelen millä logiikalla kahdessa peräkkäisessä boksissa oli dödö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin samaa! Onneks ihan hyviä dödöjä kuitenkin, tulee käyttöön :)

      Poista
  2. Mä melkein tilasin boksin, koska sähköpostiin tuli tarjous. Mutta eipä tässä kuussakaan mikään säväyttänyt. Dermosilin voide on tosin hyvä, mutta enemmän talveen sopiva tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pitikin kirjoittaa tekstiin mutta unohtui, talvella sille on enemmän käyttöä :)

      Poista
  3. Vois toi dermosilin voide toimii kesälläkin, kun viilentää kivasti...

    VastaaPoista
  4. Piti hyödyntää tytsyn päiväunet ja ensinnäkin naputella oma postaus - sen jälkeen jäi vielä hetki aikaa kurkkia mitä muut ovat saaneet. Meidän boxit olivatkin täysin identtiset :)

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/07/bette-box-heinakuu-2018.html

    VastaaPoista
  5. Ilman noita pitkäaikaistilaajan FR:n tuotteita olisi aika vajaan tuntuinen boxi. Muuten tuotteet on mun silmään ihan kivoja ja tulisi käytettyä. Jopa hammasharja, kun on vähän erikoisempi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ihan kiva sisältö mutta ilman Four Reasoneita kyllä aika vajaa..

      Poista
  6. Pitkästä aikaa sellainen boksi, että olisi minullekin kelvannut! :D En siis koskaan ole yhtäkään boksia tilannut, kun niin usein tulee sellaisia, ettei niissä monikaan tuote jäisi omaan käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa jatkossakin tulisi kivoja bokseja, innostut vaikka tilaamaan ;)

      Poista
  7. Toi minttu vartalovoi juu,mutta muuten ei säväytä.Jotenkin tuntuu,että jotain puuttuu.Niin juu ei meikkejä eikä ksvoille kosteutustuotetta,just juu.Hammasharja tietysti on hyvä olla olemassa ,joo.

    VastaaPoista
  8. Vähän alkaa dödöt tulemaan korvista, mutta eipähän ainakaan tarvitse käydä itse hakemassa dödöjä kaupasta :D. Tämän kuun boksi ei ollut mikään huippu, mutta ok tasoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, uskont uon dödön olevan kuitenkin hyvä kun käytän nuita "sportdödöjä" eikä Nivea sotke vaatteita kainaloista :)

      Poista
  9. Mulle ei tullut pitkäaikaistilaajien tuotteita vaikka viimeksi sain, kun oli pitkäaikaistilaajille jotain ekstraa... Ja ei, ei ollut mitään niitten tilalla. En aivan ymmärrä tuota logiikkaa nyt kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun että mikä on ollut ajatuksena...?

      Poista
  10. Jos ei ollut pitkäaikaistilaaja, tuli Four reasoneitten tilalle näytekokona se sama syväpuhdistava shampoo mikä tuli jo joskus aiemminkin boxista. Oli taas aika tylsä boxi, joten mulla saa tilailu jäädä nyt joksikin aikaa..
    - Milla

    VastaaPoista
  11. Mä en haluis boxista enää yhtään dödöä ehkä suuhygienia tuotetta, ainakaan vähään aikaan!
    Muuten oli ok :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dödöjä ei kyllä tarvii, nää kaksi kestää kuukausia :D

      Poista
  12. Muhun ei olisi myöskään uponnut tän kuun boksi, jotain olisin odottanut lisää, varsinkin jos nuo oli ne pitkäaikaistilajaan edut, niin ankea boksi oli, jos nuo puuttuu. Toisaalta kyllä kaikki tuotteet on hyvin käyttökelpoisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta sellainen yllätysmomentti jäi kyllä uupumaan :)

      Poista
  13. Ensimmäinen boxi tänä vuonna ilman Lumenea, ihme. :D Viime vuonnakin taisi olla yksi boxi, jossa ei ollut Lumenen tuotetta.

    VastaaPoista
  14. Vaikuttaa ihan kivalta paketilta. Minä tykkään juuri tällaisista ns. perustuotteista.

    Schenkerin kautta paketti tulee muuten selkeästi hitaammin. Seuranta näyttää vasta sen, että paketti olisi noudettu. Sitä odotellessa siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakettiautomaatti on kyllä nopsa, on tuossa vieressä niin helppo noutaa..

      Poista
  15. Oi tuo pitkäaikaistilaajien boxista tulleet Four Reasonin tuotteet kuulostaa todella hyvälle! Ei pitkäaikaistilaajien boxissa kun tilalla oli vain pieni näytekoko Schwarzkopfin syväpuhdistavasta shampoosta, jotenkin se boxi jäi tuntumaankin hieman "tyhjälle" ilman juuri noita pitkäaikaistilaajien saamia tuotteita.

    https://nouw.com/ellavilhelmiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. FR tuotteet oli kyllä parempia, kannattaa siis pitää pitkäaikaisten tilaajan statusta yllä. Nythän nuita on ollut useassa boksissa, ihan hyvä idea mutta ei koko aikaa?

      Poista
    2. Mä tykkäsin paljon enemmän siitä systeemistä, että kaikki saavat lähtökohtaisesti samanlaisen boksin ja pitkäaikaistilaajien lahjat ovat ekstraa siihen. Nyt mulle tulee aina paha mieli, kun luen kohdennuksen olevan pitkäaikaistilaajille. Valitettavasti se on tähän sakka tarkoittanut, että uudet tilaajat saavat jotain paljon huonompaa. Ei tunnu reilulta.

      Poista
    3. Ei se ole reilua mutta tilaamalla boksia saa sen pitkäaikaistilaajan statuksen :) ennenhän ne yllärit oli aina pientä extraa, nyt ovat olleet vähän isompia juttuja ja ilman niitä boksi on ollut vähän vaisumpi :/

      Poista
  16. Ei lumenea? Missä lumene? Milloin viimeksi tullu boksi ilman lumenee? Oon hämmentyny.. muutenkin on jotenkin tyhjä olo nykyään näiden boksien jälkeen, en oikein tiiä mitä enää ees odotan näiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenet on kyllä boksin parhaita aina, jospa siis ensi kuussa ;)

      Poista
  17. Kiva boksi. Yllätys oli tuoksuissa. En yleensä pidä vaniljasta enkä mintusta, mutta tällä kertaa tuoksut olivat onnistuneita ja pidin niistä todella. Kokeiluun menevät boksin kaikki tuotteet.

    VastaaPoista
  18. Kiitos mahtavasta blogistasi, olen lueskellut postauksiasi jo pitkään :)
    Osaatko kertoa, että ovat cesarsshopin myymät Moyou-laatat oikeasti aitoja? Ainakin heidän myymänsä hēhē-merkin Miyazaki-laatat ovat feikkejä. En haluaisi ostaa feikkilaattoja (varsinkaan tuohon hintaan),joten mietin tilaisinko vain Moyoun omilta sivuilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät :) Cesarin MoYou Londonin laatat ovat aitoja, ihan samoja kuin myl omilla sivuilla. Itsekin olen niitä Cesarista aina ostanut :) Cesars myy aitoja tuotteita, joitakin merkkejä jälleenmyyjänä mutta toimii yksinoikeudella valikoitujen merkkien maahantuojana :) mietin miten päättelet HeHe-laattojen olevan feikkejä? Mulla ei ole niitä itsellä :)

      Poista
    2. Siellä hēhē:n virallisella kansainvälisellä sivulla (aiyoohehe.com) sanotaan, että se on ainoa virallinen jälleenmyyjä Kiinan markkinoiden ulkopuolella. Kun vertaa heidän sivuilla olevien laattojen numeroihin jne pieniin yksityiskohtiin, niin huomaa että ne on just niitä piraattilaattoja joita myydään aliexpressissä jne.

      Mutta kiva kuulla että ne Moyout ovat aitoja, niin voisin tehdä tilauksen pariin eikä tarvitse odotella pakettia yhtä pitkään kuin ulkomailta tilatessa :)

      Poista
    3. Ok, mulla ei tosiaan ole tietoa koska en omista yhtään HeHe laattoja enkä pysty vertaamaan. Nuita halpalaattoja on ollut myynnissä vaikka millaisia ihan joka paikassa, mutta maahantuojana ja virallisena jälleenmyyjänä myy vain aitoja tuotteita :)

      Poista

Kiitos kommentista <3